《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(人教版必修四)课时作业: UNIT 2 WORKING THE LAND 语篇专练 2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-课堂讲义
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解AWhen I met him,I had a lot of anger inside of me.Ive lived my whole life in Spanish Harlem,but in my neighborhood,there are shootups all the time.I know kids who have been shot or beaten up.I have friends who ended up in prison.I could have ended up that way,too,but Mr.Clark wo
2、uldnt let that happen.Mr.Clark worked long hours,making sure I did my work.My grades rose.In fact,the scores of our whole class rose.One day,he took our class to see The Phantom of the Opera,and it was the first time some kids had ever been out of Harlem.Before the show,he treated us to dinner at a
3、restaurant and taught us not to talk with our mouths full.We did not want to let him down.Mr.Clark was selected as Disneys 2000 Teacher of the Year.He said he would draw three names out of a hat;those students would go with him to Los Angeles to get the award.But when the time came to draw names,Mr.
4、Clark said,“Youre all going.”On graduation day,there were a lot of tears.We didnt want his class to end.In 2001,he moved to Atlanta,but we always kept in touch.He started giving lectures about education,and wrote a bestselling book based on his classroom rules,The Essential 55.In 2003,Mr.Clark took
5、some of us on a trip to South Africa to deliver school supplies and visit the orphanages(孤儿院)It was the most amazing experience of my life.Its now my dream to one day start a group of womens clubs,helping people from all backgrounds.1Without Mr.Clark,the writer .Amight have been put into prisonBmigh
6、t not have won the prizeCmight have joined a womens clubDmight not have moved to Atlanta答案A解析细节理解题。根据第一段最后两句可知答案为A项。2The Essential 55 is .Aa show Ba speechCa classroom rule Da book答案D解析细节理解题。由第四段最后一句可知,The Essential 55是一本书的名字。3How many students names were finally drawn out of a hat by Mr.Clark?ANone
7、. BThree.CFiftyfive. DAll.答案A解析细节理解题。根据文章第三段可知,老师没有抽签来决定哪个学生去,而是带所有的孩子去了洛杉矶领奖,因此选A项。4What can we learn from the passage?AIt was in Harlem that we saw The Phantom of the Opera for the first time.BMr.Clark taught us not to talk with our mouths full,and we did.CMr.Clark was selected as Disneys 2000 Tea
8、cher of the Year in Los Angeles.DIn 2003,Mr.Clark moved to Atlanta,and he always kept in touch with us.答案B解析细节理解题。由第二段最后两句可知,B项正确。其中A项错在in Harlem;C项错在in Los Angeles;D项错在In 2003。BA young couple decided to get married.As the big day drew nearer and nearer,they both grew nervous because each of them ha
9、d a problem.The bridegroom decided to ask his father for advice.“Dad,” he said,“I love Lily very much,but I have very smelly feet,so Im afraid that she will not put up with them.” His father said,“All you have to do is wash your feet as often as possible,and you should always wear socks,even when yo
10、u go to bed.” Well,it seemed a workable solution,the young man thought.The young woman turned to her mother.“Mom,” she said,“My morning breath is so bad that Im afraid my new husband will not want to live in the same room with me.I love him.I cant live without him.” Her mother said,“In the morning,g
11、et straight out of bed when you wake up,and head for the bathroom and brush your teeth.Dont say any word before you brush your teeth.” The young woman followed her mothers advice.They were finally married in a wonderful ceremony(仪式)Not forgetting the advice each had received,they carefully spent eve
12、ry day.The husband wore his socks every night and the wife kept her mornings silent;they did quite well until about a month later.Just before dawn(黎明),the husband woke only to find that one of his socks was gone!Thinking of the terrible result,he felt frightened at once.He jumped up and began to sea
13、rch the bed for his sock in a hurry.Of course,this made the wife woken.Without thinking,the wife asked,“What on earth are you doing?”The husband stopped in surprise,and then he cried,“Oh,no!You must have swallowed(吞) my sock!”5What troubled the young man before he got married?AHis feet had an unplea
14、sant smell.BHe was unprepared for the big day.CHe was too poor to marry the girl.DHis habit was too bad to be known.答案A解析细节理解题。根据第一段第三句中的“.I have very smelly feet,so Im afraid that she will not put up with them.”可知答案为A项。6The underlined word “bridegroom” in the first paragraph means “ ”Aa man who has
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360713.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
