《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(人教版必修四)课时作业:UNIT 4 BODY LANGUAGEBODY LANGUAGE单元检测卷(四) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-课堂讲义
- 资源描述:
-
1、单元检测卷(四)第卷第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A Body language or,as it is also known,nonverbal communication,is about all the things that people say and do without using words.Research suggests that more than 70% of communication occurs without people having t
2、o say a single word.Like language,the way we communicate nonverbally varies across cultures.But,unlike language,it can be very difficult to find out what the nonverbal rules are.Its all very well known that there are differences in the ways that cultures work,but what can you do to try to prepare yo
3、urself for living and surviving in another culture?I think youve got two things to think about.I personally dont fully accept the idea of “When in Rome,do as the Romans do”I dont think people expect you to completely adopt all of the things that they do.What I think that people would like is that yo
4、u agree and understand it and that you do your best.One of the things you can do is actually explain to the other culture,saying,“Well,you know,actually we dont normally kiss in my culture,so its a bit uncomfortable.” But then do your best,so its a learning process.Well,kissing is just one of many d
5、ifferent ways of interaction that you need to know.You can get into difficult or embarrassing or even worse situations if you dont know it.Eye contact,tone of voice,how close you stand,any touching,how many times you kiss,a long handshake,a short handshake it can go on and on.So I think,yes,you do n
6、eed to get these correct and you need to have good observation skills.1Body language is .Anot necessary Bnot popularCnot worthless Dnot involving words答案D解析细节理解题。根据第一段第一句可知,身势语是不涉及语言的。not involving words“不涉及文字”。 2.From the passage,it can be inferred .Aonly grownups have body languageBbody language c
7、an be understood by all the people all the timeConly the same body language has the same meaning all over the worldDbody languages are not the same because their cultures are different答案D解析推理判断题。根据第二段推出,由于文化不同,身体语言也不一样。3The passage is mainly to tell readers .Abody language is importantBto find out t
8、he rules of body languageCwhen in Rome,do as the Romans doDto learn good observation skills答案B解析主旨大意题。本文是讲“身体语言的规则”而不是其“重要性”。C项和D项是身体语言中的一部分。4The underlined word “interaction” in the last paragraph is closest in meaning to “ ”Aactivity BexpressionCdifference Dcommunication答案D解析根据最后一段看出,接吻是你需要知道的不同的交
9、流方式中的一种。interaction意为“交流”,与communication意思相近。B Jack was so excited about getting a new backpack because his old one had a broken zipper(拉链) and a hole in the bottom.Jacks elder brother took him to buy a new backpack.There were so many cool ones.How would he decide?He saw blue oneshis favorite color.
10、He saw ones with his favorite action hero on the front.And then Jack saw a backpack with a black square design.When he opened it,he saw it had a hidden,secret small bag.He liked it,which made it different from the others.“This is the one,”he said,and carried it to the checkout counter.That evening,J
11、ack carefully filled his new backpack with his school things.He put his special pen in the secret small bag.The next day in English class,Mr.Mack said,“Lets write an essay about earthquakes!”Jack looked for his pen in his backpack,but he couldnt find it!He rummaged in his desk and his pockets,but th
12、ere was no pen.Jack asked if anyone had seen his pen,but no one had.Mr.Mack lent him a pencil,but Jack was feeling anxious because he lost his pen.When he got home,Jack told his brother he couldnt find his favorite pen.His brother said,“You must have put it in that secret small bag.”Jack laughed and
13、 said,“That small bag was so secret that I forgot all about it.”5Which backpack did Jack buy?AA blue one.BOne with a black square design.COne with an action hero.DA small one.答案B解析细节理解题。由第二段最后两句及第三段可知B项正确。6Jack decided to buy that backpack because .Ait had his favorite colorBhe liked the black squar
14、e designCthe secret small bag made it specialDhis brother suggested he get that one答案C解析细节理解题。根据第二段中的“When he opened it,he saw it had a hidden,secret small bag.He liked it,which made it different from the others.”可知本题应选C项。7The underlined word “rummaged” in Paragraph 4 probably means “ ”Aforgot to lo
15、ok Bsearched really wellCturned sideways Dthrew away答案B解析词义猜测题。由语境“Jack looked for his pen in his backpack,but he couldnt find it!”和“in his desk and his pockets,but there was no pen.”可知B项正确。8This text mainly tells us .Aa story of Jacks old backpackBthat Jack was studying earthquakesCthat Jack was ol
16、d enough to do shoppingDa story of Jacks new backpack and pen答案D解析主旨大意题。根据全文可知,本文讲的是杰克新买了一个有暗袋的背包,他把笔放在暗袋里,结果自己都忘了的故事,故本题选D项。CIt feels like every time my mother and I start to have a conversation,it turns into an argument.We talk about something as simple as dinner plans and suddenly,my mother will
17、push the conversation into the Third World War.Shell talk about my lack of bright future because I dont plan to be a doctor.And much to her disappointment,I dont want to do any job related to science,either.In fact,when I was pushed to say that I planned to major(主修) in English,she nearly had a hear
18、t attack.“Why cant you be like my coworkers son?” she bemoans all the time.Her coworkers son received a fouryear scholarship(奖学金) and is now earning 70,000 dollars a year as an engineer.I dont know what to say except that I simply cant be like Mr.Perfect as Ive called the unnamed coworkers son.I can
19、t be like him.I am the type of the person who loved to help out in the community,write until the sun goes down,and most of all,wants to achieve a career because I love it,not because of fame or salary.I understand why my mother is worried about my future major.Ive seen my mother struggle to raise me
20、 on her small salary and work long hours.She leaves the house around 6:30 am and usually comes back home around 5 pm or even 6 pm.However,I want her to know that by becoming a doctor,it doesnt mean Ill be successful.Id rather follow my dreams and create my own future.9Which of the following topics d
21、o the writer and his mother often talk about?AThe writers studies.BWars around the world.CDinner plans.DThe writers future job.答案D解析推理判断题。根据第一段中的“It feels like every time my mother and I start to have a conversation.Shell talk about my lack of bright future because I dont plan to be a doctor.”可推知,作者
22、和母亲经常谈论作者未来的工作。10We can infer from Paragraph 1 that the writers mother .Adoesnt think the writer should be a doctorBdoesnt want the writer to major in EnglishCgets along very well with the writerDdoesnt think working in the scientific field is a good idea答案B解析推理判断题。根据第一段最后一句可知,事实上,当作者说他计划主修英语时,母亲差点心
23、脏病发作,由此可见,作者的母亲不想让儿子学英语。11The underlined word “bemoans” in Paragraph 2 most probably means “ ”Aagrees BshoutsCsmiles Dcomplains答案D解析词义猜测题。根据前文“Why cant you be like my coworkers son?”可知,母亲说“你为什么不能成为像我同事的儿子那样的人呢?”,可见母亲对儿子很失望,所以句中的bemoans是“抱怨,发牢骚”的意思。12We can know from the last paragraph that .Athe wri
24、ters mother works very hard for the familyBthe writer doesnt know what his future will be likeCthe writer doesnt think being a doctor is goodDthe writer sometimes thinks his mothers advice is very good答案A解析推理判断题。根据最后一段前三句可推知,作者的母亲为了养家工作非常辛苦。DHere is a posteron a middle school website.Read the websit
25、e poster.Going,Going,Gone!The Haynes Middle School Parentteacher OrganizationInvites you to attend our latest fundraiserThe Fourth Annual Haynes School Auction(拍卖)Saturday,May 106:00 pm.11:00 pm.in the school hall6:00 pm.6:30 pm.:All items for auction are previewed(预览)6:30 pm.7:00 pm.:Silent auction
26、 begins.7:00 pm.7:30 pm.:Highest bidders(出价人)from silent auction are determined.7:30 pm.11:00 pm.:Main auction begins.Items up for bid in the silent auction list is value from 5.00 to 30.00Items up for bid in the main auction include the following:1Airline tickets to a place of your choice2Weekend g
27、etaways at firstclass hotels3Season tickets to the Chicago Bears football game4.50 gift tickets to local gift shops,restaurants,and salons5Theater tickets to The Merchant of VeniceDont miss the boat! Book your tickets today.Last year,tickets were sold out in five days!Tickets are sold on a firstcome
28、,firstserved basis.15.00 per personAll the money from the auction will be given to the Haynes School computer lab.13Which of the following is NOT mentioned as being up for bid at the auction?AA movie pass to the local cinema.BA weekend stay at a hotel.CA ticket to a restaurant.DAirline tickets.答案A解析
29、细节理解题。由“Items up for bid in the main auction include the following”所列的几项中可知。14The more items that are given or bought for auction, .Athe less money that will be charged for the tickets to the auctionBthe more money that can be raised to support the computer labCthe faster the ticket will be sold to
30、the auctionDthe higher the value that will be placed on the items in the silent auction答案B解析推理判断题。由文章最后一句可知。15The phrase “firstcome,firstserved” tells you that .Apeople can buy the tickets on the first day onlyBthe person who is first to arrive will receive a ticket at no chargeCfood and drinks will
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360715.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
