2021届高考英语一轮复习 第一编 必修3 Module 1 Europe课时作业(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮复习 第一编 必修3 Module Europe课时作业含解析外研版 2021 高考 英语 一轮 复习 第一 必修 Europe 课时 作业 解析 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 1 Europe课时作业.阅读A(2020湖北省孝感市第一中学高三月考)The Z Hotel is in the heart of Londons West End and has comfortable accommodation in a contemporary design.All rooms include handcrafted beds, 48inch Samsung HD TVs with free Sky Sports and Movie channels, and free WiFi. Each room also has underbed storage
2、for an overnight bag, and wallmounted hanging space for clothing. The Z Hotel also offers wheelchair accessible rooms.Continental breakfast is served in The Z Cafe every morning, including smoked salmon, fresh bread, fresh fruit salad and bacon rolls. A selection of salads, sandwiches and hot dishes
3、 are on offer throughout the day.The hotel is a 5minute walk from Prince of Wales Theatre and Chinatown London, Leicester Square, Piccadilly Circus and Trafalgar Square. Heathrow Airport can be reached directly from Piccadilly Circus Underground Station.This is our guests favorite part of London, ac
4、cording to independent reviews. This area is also great for shopping, with popular brands nearby: Apple, H&M, Zara, Burberry and Chanel.The Z Hotel is rated for the best value in London! Guests are getting more for their money when compared to other hotels in this city. Come and stay with us!Most po
5、pular facilities:Luggage storage HeatingFree WiFi Air conditioning24hour front desk Daily maid service Parking LiftPrices:Double roomnonsmoking 179Nonrefundable (不退款)Good Breakfast 9.50Twin Roomnonsmoking 185NonrefundableGood Breakfast 9.50Queen Roomdisability access 219Pay at the hotel(no prepaymen
6、t needed)Good Breakfast included篇章导读:本文是一篇应用文。文章介绍了伦敦Z酒店的酒店设施、服务以及价格。1When staying in this hotel, you will enjoy all of the following EXCEPT _.Afree WiFiBa TV with some free channelsCunderbed storage spaceDairport pickup service答案:D细节理解题。根据第二段前两句可知,A、B、C三项都属于酒店提供的,而住在这家酒店时,不包括机场接送服务,故选D。2If a man in
7、 a wheelchair wants to stay in this hotel for two nights, he should pay _.A404B358C438D370答案:C细节理解题。根据“Prices”下面的“Queen Roomdisability access 219”可得,2192438,故选C。3From the passage we can learn _.Athe hotel is close to Heathrow AirportBthe hotel is good value for guests moneyCthe hotel serves Chineses
8、tyle breakfastDthere is a shop with popular brands in the hotel答案:B推理判断题。根据第六段前两句内容“Z酒店被评为伦敦最值得一去的酒店。与这个城市的其他酒店相比,客人们的钱花得更值。”可推知这家酒店物有所值,故选B。【词汇积累】accommodation n. 住宿;膳宿contemporary adj. 当代的;现代的accessible adj. 可使用的;可进入的brand n. 品牌【难句分析】原文:Guests are getting more for their money when compared to othe
9、r hotels in this city.与这个城市的其他酒店相比,客人们得到了更多的实惠。(第六段第二句)分析:本句为主从复合句。when引导条件状语从句。B(2020惠州市高三第一次调研考试试题)When I was a boy, our extended, immigrant family would sometimes gather at my aunts tiny house over the summer. Relatives from all over the country would come to visit. The adults would crowd togethe
10、r in the living room to talk and catch up on each others lives. And the kids would be sent out into the front yard to play when dinner was slowly cooked for all of us.Those were the days before video games, smart phones, and motorized toys, so we often ended up playing an old game. I remember one of
11、 those moments especially. As I was the youngest and smallest of all the kids there, I got caught first and couldnt catch anyone else. My brothers and cousins were all too fast for me, and I grew more and more frustrated. Finally my face fell first into the dirt. I got up with tears forming in my ey
12、es. Then I saw one of my female cousins Susan standing there. She started to run but was going much slower than before. I easily caught up and seized her. Then she turned to me, smiled, and said, “Im it! Youd better run!” I ran off laughing with glee while she turned and started to chase others.Now
13、I see how her act of kindness that day saved me from sadness and made my joy return. It didnt matter that we hardly ever saw each other. I know we are family and she loves me.In her wonderful book Box of Butterflies, Roma Downey writes, “We are all one, we all belong to each other, and we are one bi
14、g, beautiful family.” Perhaps it is time we all started to treat each other that way. Perhaps it is time we shared our love, our kindness, our laughter, and our joy with everyone without fear. Perhaps it is time to finally and forever bring this world together in one big family reunion.篇章导读:本文是一篇记叙文
15、。文章主要讲述了一个移民大家庭中爱与善的分享使全家团结一致的温馨故事。4When the adults were chatting, the kids would _.Aplay video games Bsit in the front yardClearn to cook dinnerDplay traditional games答案:D细节理解题。根据第一段最后一句中的“the kids would be sent out into the front yard to play”以及第二段第一句“Those were the days . playing an old game.”可知,
16、当大人们聊天时,孩子们在前院里玩传统的游戏,故正确答案为D。5The author was able to catch Susan because _.Athe others ran too fastBthe author was good at runningCSusan gave her a chanceDSusan wanted to chase others答案:C推理判断题。根据第二段的内容,尤其是“She started to run but was going much slower than before. I easily caught up and seized her.”
17、同时结合第三段第一句可推知,Susan看到作者哭了,出于善良,给了作者一个机会,让作者能够抓住她,故正确答案为C。6What can be inferred from the passage?AThe author is grateful for what Susan did to her.BThe author cant meet Susan any more.CThe author urges others to love their family.DThe author believes the world will become a big family.答案:A推理判断题。根据第三段
18、的内容,尤其是第一句可推知,作者很感激Susan为她做的事,故正确答案为A。7What could be the best title of the passage?AA memory of my childhoodBSharing of goodness unites usCKindness brightens our lifeDA good deed is invaluable答案:B标题判断题。根据最后一段并结合文章其他内容可知,本文主要讲述了作者童年时和兄弟姐妹做游戏的一次经历,领悟到分享善意使我们团结。故B项最适合作本文的标题。【词汇积累】immigrant adj. (外来)移民;
19、外侨motorized adj. 有引擎的;机动的frustrated adj. 懊丧;懊恼;沮丧seize v. 抓住;捉住;夺【难句分析】原文:Those were the days before video games, smart phones, and motorized toys, so we often ended up playing an old game.那时候还没有电子游戏、智能手机和电动玩具,所以我们最后经常玩一个老游戏。(第二段第一句)分析:本句为主从复合句。so引导结果状语从句。C(2020广西南宁三中高三考试)Increasing numbers of airpo
20、rts, especially in Europe, are promoting a “silent airport” idea. It is to reduce noise pollution, such as airportwide announcements, without sacrificing timely and helpful updates of information.International airports were once characterized by their high voices, competing gate announcements and so
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361444.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
