2021届高考英语一轮复习 第一编 选修8 Module 5 The Conquest of the Universe课时作业(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮复习 第一编 选修8 Module The Conquest of Universe课时作业含解析外研版 2021 高考 英语 一轮 复习 第一 选修 Universe 课时
- 资源描述:
-
1、Module 5 The Conquest of the Universe课时作业.阅读A(2018北京高考)Find Your Adventure at the Space and Aviation (航空) CenterIf youre looking for a unique adventure, the Space and Aviation Center (SAC) is the place to be. The Center offers programs designed to challenge and inspire with handson tasks and lots of
2、 fun.More than 750,000 have graduated from SAC, with many seeking employment in engineering, aviation, education, medicine and a wide variety of other professions. They come to camp, wanting to know what it is like to be an astronaut or a pilot, and they leave with realworld applications for what th
3、eyre studying in the classroom.For the trainees, the programs also offer a great way to earn merit badges (荣誉徽章). At Space Camp, trainees can earn their Space Exploration badge as they build and fire model rockets, learn about space tasks and try simulated (模拟) flying to space with the crew from all
4、 over the world. The Aviation Challenge program gives trainees the chance to earn their Aviation badge. They learn the principles of flight and test their operating skills in the cockpit (驾驶舱) of a variety of flight simulators. Trainees also get a good start on their Wilderness Survival badge as the
5、y learn about waterand landsurvival through designed tasks and their search and rescue of a “downed” pilot.With all the programs, teamwork is key as trainees learn the importance of leadership and being part of a bigger task.All this fun is available for ages 9 to 18. Families can enjoy the experien
6、ce together, too, with Family Camp programs for families with children as young as 7.Stay an hour or stay a weekthere is something here for everyone!For more details, please visit us online at www. oursac. com.篇章导读:本文是一篇应用文。人们可以在航空航天中心体验冒险的乐趣,还可以得到相关且专业的训练。1Why do people come to SAC?ATo experience a
7、dventures.BTo look for jobs in aviation.CTo get a degree in engineering.DTo learn more about medicine.答案:A细节理解题。根据第一段第一句可知,人们来SAC是为了体验冒险。故选A。2To earn a Space Exploration badge, a trainee needs to .Afly to spaceBget an Aviation badge firstCstudy the principles of flightDbuild and fire model rockets答案
8、:D细节理解题。根据第三段第二句可知,为了获得太空探索荣誉徽章,学员们需要建造和发射火箭模型。故选D。3What is the most important for trainees?ALeadership.BTeam spirit.CTask planning.DSurvival skills.答案:B细节理解题。根据第四段内容可知,在所有的项目中,团队合作是关键,因为学员知道了领导力以及成为更大任务中的一分子的重要性。因此对于学员来说,最重要的是团队精神。故选B。【词汇积累】unique adj. 独特的seek v. 寻找;寻求a wide variety of 多种多样的princip
9、le n. 原理;原则;法则【难句分析】原文:More than 750,000 have graduated from SAC, with many seeking employment in engineering, aviation, education, medicine and a wide variety of other professions. 750,000多人已经从航天航空中心毕业,其中很多人在工程、航空、教育、医学以及其他的各种职业中找到了工作。(第二段第一句)分析:本句为简单句。句中with many seeking employment .为with的复合结构。B(2
10、019全国卷)Bacteria are an annoying problem for astronauts. The microorganisms (微生物) from our bodies grow uncontrollably on surfaces of the International Space Station, so astronauts spend hours cleaning them up each week. How is NASA overcoming this very tiny big problem? Its turning to a bunch of high
11、 school kids. But not just any kids. It is depending on NASA HUNCH high school classrooms, like the one science teachers Gene Gordon and Donna Himmelberg lead at Fairport High School in Fairport, New York.HUNCH is designed to connect high school classrooms with NASA engineers. For the past two years
12、, Gordons students have been studying ways to kill bacteria in zero gravity, and they think theyre close to a solution (解决方案). “We dont give the students any breaks. They have to do it just like NASA engineers,” says Florence Gold, a project manager.“There are no tests,” Gordon says. “There is no gr
13、aded homework. There almost are no grades, other thanAre you working towards your goal? Basically, its Ive got to produce this product and then, at the end of the year, present it to NASA.Engineers come and really do an inperson review, and . its not a very nice thing at times. Its a hard business r
14、eview of your product.”Gordon says the HUNCH program has an impact (影响) on college admissions and practical life skills. “These kids are so absorbed in their studies that I just sit back. I dont teach.” And that annoying bacteria? Gordon says his students are emailing daily with NASA engineers about
15、 the problem, readying a workable solution to test in space.篇章导读:本文是一篇说明文。文章介绍了美国一所中学与NASA合作的联合科研项目,解决国际空间站中的细菌问题。4What do we know about the bacteria in the International Space Station?AThey are hard to get rid of.BThey lead to air pollution.CThey appear in different forms.DThey damage the instrumen
16、ts.答案:A推理判断题。根据第一段第二句可知,来自我们身体的微生物在太空站的表面增长得很快,宇航员每周得花很长时间清理它们,由此断定太空站里的细菌很难清除,故答案为A。5What is the purpose of the HUNCH program?ATo strengthen teacherstudent relationships.BTo sharpen students communication skills.CTo allow students to experience zero gravity.DTo link space technology with school edu
17、cation.答案:D细节理解题。根据第二段第一句可知,HUNCH项目的目的是把学校教育与航天技术联系在一起,故答案为D。6What do the NASA engineers do for the students in the program?ACheck their product.BGuide project designs.CAdjust work schedules.DGrade their homework.答案:A细节理解题。根据第三段最后两句可知,NASA工程师亲自检查那些高中学生的产品,故答案为A。7What is the best title for the text?A
18、NASA: The Home of AstronautsBSpace: The Final Homework FrontierCNature: An Outdoor ClassroomDHUNCH: A College Admission Reform答案:B标题判断题。本文主要介绍了一个项目:把高中的教室教学与太空的研究联系起来,使学生们得到NASA工程师们的指导。因此在选标题时既要有太空,还要有学生,选项B将其完美地结合了起来,故答案为B。【词汇积累】uncontrollably adv. 控制不住地connect vt. 连接;联合other than 除了admission n. 准许
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361487.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
