分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2021五年级英语上册 阅读专项突破卷 人教精通版(三起).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:363298
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:92KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021五年级英语上册 阅读专项突破卷 人教精通版三起 2021 年级 英语 上册 阅读 专项 突破 精通
    资源描述:

    1、阅读专项突破卷 时间:60分钟满分:100分题号一二三四五六七八九总分得分一、根据短文内容,判断正(T)误(F)。(10分)Toms mother asks him to buy some vegetables. She gives him some money and a basket. “Be careful. Let the cars pass by first and then you can cross the street. ” “ I see,” says Tom. An hour later, Tom doesnt come back yet. His mother goes

    2、to look for him. She sees Tom standing by the street with the empty basket. “ Whats the matter?” “ I stand here for a long time but there isnt a car,” answers Tom. () 1. Toms mother wants him to buy some apples. () 2. Tom is very clever. () 3. Tom stands by the street about one hour. () 4. Tom stand

    3、s by the street because he is waiting for the cars. () 5. Toms mother tells him to be careful. 二、根据短文内容,判断正(T)误(F)。(10分)My name is Ann. Im twelve. Im from England. Im a new student. Im in Class Three, Grade Six. Heres a picture of my family. This is my father. Hes a doctor. This is my mother. Shes a

    4、 teacher. The boy on the left is my brother. His name is Mike. Hes ten. Hes in Class Two, Grade Four. Look! Whos the girl on the right? Its me. We love our father and mother and they love us, too. We have a happy family. () 1. Ann is an English girl. () 2. Mikes father is a teacher. () 3. My mother

    5、works in a school. () 4. Mike is a new student. () 5. We love each other in our family. 三、根据短文内容,判断正(T)误(F)。(10分)My name is Carl. I have a good friend. His name is Wu Dong. We study in the same school, but we are not classmates. Wu Dong is a Chinese boy. When he meets teachers, he often says “Hello!

    6、” to them. And he likes smiling very much. His smiling face makes us happy. He likes helping others, too. Look! There is an old woman carrying a heavy box. He runs to her and says, “ Can I help you?”“No, thanks,” the woman answers. “I can do it by myself. ”What a good boy Wu Dong is!() 1. I am a Chi

    7、nese boy. () 2. Wu Dong likes smiling. () 3. Wu Dong likes helping others. () 4. Wu Dong is a good boy. () 5. Wu Dong and I are in the same class. 四、根据短文内容,完成下列表格。(10分)Hello,boys and girls. My name is Sam. Its a fine day. Welcome to our zoo. Look!What a big elephant!Whose elephant is this?Its Peters

    8、 elephant. Look at those fish. They are cute. Who made them? Amy made them. Amy is a clever girl. She likes fish very much. Oh,there is a handsome horse. Whose horse is this?Its mine. SamPeterAmyAppearance_big_五、根据短文内容,选择正确答案。(10分)Dear Wang Bing,My name is Peter. I am tall. I have brown hair. I live

    9、 in a big town near London. I like science very much. My hobby is running. I run fast. I have four good friends. They are Jenny, Ken, Betty and Tim. Jenny likes dancing. She dances beautifully. But she sings badly. Ken likes running, too, but he doesnt run fast. He runs slowly. Betty likes PE. She j

    10、umps high. Tim speaks loudly. We all like him very much. My friends and I are in the same class. We go to school from Monday to Friday. We have many subjects at school. Please write to me soon and tell me about you and your friends. Love, Peter() 1. _ lives in a big town near London. A. Wang BingB.

    11、PeterC. Wang Bings friend() 2. Jenny _ beautifully. A. dances B. sings C. writes() 3. _ have the same hobby. A. Tim and Ken B. Jenny and Peter C. Peter and Ken() 4. Betty_. A. jumps high B. speaks loudly C. runs fast() 5. This e-mail is from _. A. Wang Bing B. Peter C. Jenny六、根据短文内容,选择正确答案。(10分)This

    12、 is a classroom of No. 2 Middle School. The man in the yellow shirt is an English teacher. He is Mr Brown. Hes a new teacher of this school. The boys and girls are in the classroom. This is a new term. Mr Brown is standing behind the desk. He is calling their names. The tall boy at the door is Jim.

    13、He is late. Mr Brown is very friendly. He is saying to Jim, “Dont be late next time. ”() 1. Mr Brown teaches his students _. A. ChineseB. EnglishC. MusicD. Art() 2. _ is a tall boy. A. Mr Brown B. Jim C. All the boys D. Jims friend() 3. Mr Brown is _. A. teaching them English B. cleaning the classro

    14、omC. calling their names D. sitting behind the desk() 4. Mr Browns shirt is _. A. red B. blue C. brown D. yellow() 5. Which sentence is right?A. Mr Brown is an old teacher of this school. B. Mr Brown is not friendly. C. No one is late. D. A boy is late. 七、根据短文内容,选择正确答案。(10分)Mr White is a music teach

    15、er. He lives in the school. His house is next to the school playground(操场). The children often play football on the playground. Sometimes they break(打碎)Mr Whites windows. One afternoon, Mr White is at home. He is reading a book. After a while(过了一会儿),he closes his eyes and falls asleep. At this time,

    16、 a little boy knocks at the door. Mr White opens the door and asks, “Did you break my window again?”“Oh, no,” answers the boy, “your window is open this time. Our football is in your room. Can I get it back, please?”()1. Mr White is _. A. a Chinese teacherB. an English teacherC. a music teacher()2.

    17、Mr White lives _. A. in the zoo B. next to the playgroundC. on the playground()3. The children often _. A. break Mr Whites windows B. play footballC. knock at the door()4. The meaning of “knocks at the door” is _. A. 踹门B. 摔门C. 敲门()5. _ is in Mr Whites room. A. A football B. A boy C. Mrs White八、根据短文内

    18、容,完成下列各题。(14分)In many English homes people have four meals a day: breakfast, lunch, tea and dinner. People have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They have porridge, eggs or bread. English people drink tea or coffee at breakfast. Lunch comes at one oclock. Afternoon tea is fro

    19、m four to five in the afternoon, and dinner is about half past seven. First they have soups, and then they have meat or fish with vegetables. After that, they eat some other things, like bananas, apples or oranges. But not all English people eat like that. Some of them have their dinner in the middl

    20、e of the day. Their meals are breakfast, dinner, tea and supper and these meals are very simple(简单的). (一)根据短文内容选择正确答案。() 1. Which country has four meals a day?A. The UK. B. China. C. Japan. () 2. When do people in English homes have afternoon tea?A. At 4:00 pm. B. At 6:30 am. C. At 5:30 pm. (二)根据短文回

    21、答问题。1. How many meals do many English people have a day?_2. What may people have for their breakfast?_3. What time do people have lunch?_4. What time do people have dinner?_5. What are the meals of a day for some English people?_九、根据短文内容,完成下列各题。(16分)Tom, an English boy from London, is talking with s

    22、ome students in Yucai Primary School. He has a picture in his left hand and another in the other hand. “Now let me talk about my house,”he says. “Look at the picture. You can see my house. It is not very big. An English house is not the same as a Chinese house. Look, there is a garden in front of th

    23、e house and an orchard (果园) behind it. We have three bedrooms, a living room, a dining room and so on. One bedroom is for my parents. One is for my sister, and one is for my brother and me. ”“My brother and I go to the same school on foot. My sister goes to another school by bus, because it is far f

    24、rom our home. ”(一)根据短文内容判断正(T)误(F)。() 1. Tom is in Yucai Primary School now. () 2. An English house is the same as a Chinese house. () 3. Tom lives with his brother. (二)根据短文回答问题。1. Where does Tom come from?_2. What does Tom have in his left hand?_3. How many people are there in Toms family?_4. How d

    25、o Tom and his brother go to school?_5. Is Toms sisters school far from her home?_阅读专项突破卷一、1. F2. F3. T4. T5. T二、1. T2. F3. T4. F5. T三、1. F点拨:从“Wu Dong is a Chinese boy. ”可知Wu Dong是一个中国男孩。2. T点拨:从“And he likes smiling very much. ”可知此题正确。3. T点拨:从“He likes helping others, too. ”可知此题正确。4. T5. F四、SamPete

    26、rAmyAppearancebigcutehandsome五、1. B2. A3. C4. A5. B六、1. B2. B3. C4. D5. D七、1. C2. B3. B4. C5. A八、(一)1. A2. A(二)1. They have four meals a day. 2. They have porridge, eggs or bread. English people drink tea or coffee at breakfast. 3. They have lunch at one oclock. 4. They have dinner at about half past seven. 5. Their meals are breakfast, dinner, tea and supper. 九、(一)1. T2. F3. T(二)1. He comes from London. 2. He has a picture in his left hand. 3. There are five people in Toms family. 4. They go to school on foot. 5. Yes,it is.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021五年级英语上册 阅读专项突破卷 人教精通版(三起).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-363298.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1