2021届新高考英语一轮复习外研版课时作业:第一编 选修7 MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届新高考英语一轮复习外研版课时作业:第一编 选修7 MODULE2 HIGHLIGHTS OF MY SENIOR YEAR WORD版含解
- 资源描述:
-
1、课时作业.阅读(2020湖南师大附中高三摸底考试)Choosing where to live may be one of the biggest decisions youll make when you move to Sydney, but youll have plenty of help.Temporary arrival accommodationBefore you move to Sydney, we recommend that you book a temporary place to stay. Once you get here, you can look for lo
2、ngerterm accommodation.sydney.edu.au/accommodation/shorttermOncampusresidential colleges (fully catered饮食全包的)The University has eight residential colleges on the Camperdown/Darlington Campus, including International House, a residential community of global scholars. Colleges provide comfortable, ful
3、ly furnished single rooms and daily meals, along with sporting, cultural leadership and social programs. They also include onsite tutorials (软件教程) in addition to campusbased classes.sydney.edu.au/collegesOncampus residences (selfcatered饮食自理的)The University has two selfrun residencesQueen Mary Buildi
4、ng (QMB) and Abercrombie Student Accommodationon the Camperdown/Darlington Campus. Both just under a year old, they house up to 1,000 students. These residences provide modern single study rooms with large common living, learning and study spaces, shared kitchens, a theatre, gyms, soundproofed music
5、 rooms, art studios, sky lounges and rooftop gardens.sydney.edu.au/campuslife/accommodation/liveoncampus.htmlOffcampus livingMore than 90 percent of our students live off campus. The University is close to many dynamic and multicultural suburbs such as Annandale, Newtown, Chippendale and Glebe. A gr
6、eat place to search is our large online database of properties.sydney.edu.au/campuslife/accommodation/liveoffcampus.html篇章导读:本文是一篇应用文。当你搬到悉尼时,选择在哪居住也许是你要做的重要决定之一。如果你刚好有这个需要,阅读此文会对你有一定的帮助。1Where can you find a place to live temporarily? AOn sydney.edu.au/colleges.BOn sydney.edu.au/accommodation/short
7、term.COn sydney.edu.au/campuslife/accommodation/liveoncampus.html.DOn sydney.edu.au/campuslife/accommodation/liveoffcampus.html.答案:B细节理解题。根据第一个小标题以及第一句内容中的“book a temporary place to stay”可得知答案选B。2What do students living in QMB have access to?ATheir own kitchens.BOnsite tutorials.CDaily meals. DGyms.
8、答案:D细节理解题。根据第三个小标题下最后一句中的“gyms”可得知答案选D。3What is the most popular choice among students?ALiving off campus. BLiving in host families.CLiving in selfcatered flats on campus. DLiving in fully catered houses on campus. 答案:A细节理解题。根据最后一个小标题下的第一句“More than 90 percent of our students live off campus.”可得知大部分
9、学生住在校外。故选A。【词汇积累】residential adj. 提供住宿的;适合居住的;住宅的scholar n. 学者multicultural adj. 多元文化的property n. 所有物;财产;财物【难句分析】原文:Choosing where to live may be one of the biggest decisions youll make when you move to Sydney, but youll have plenty of help. 选择住在哪里可能是你搬到悉尼后最重要的决定之一,但你会得到很多帮助。(第一段)分析:本句是一个并列句。but连接两个
10、分句,在第一个分句中,Choosing where to live是动名词短语作主语,youll make是省略了关系词that的定语从句,修饰decisions; when引导时间状语从句。.完形填空One morning, Principal Annette Lopez knew that out of 750 students about 400 of them 1 breakfast from the cafeteria. So, she threw on a hairnet, some 2 and an apron, and started serving the kids hers
11、elf.“When you 3 that many students, there is no way that one line is just going to do it,” Lopez 4 local reporters. “I loved it and the kids had 5 . One of the kids said, Hey, I know you. and I said, Yes, Im the 6 .”Despite being the principal, Lopez did not feel she was too 7 on the totem pole (图腾柱
12、) to serve food. In fact, she felt it was her duty to put on a hairnet and 8 .“The kids loved it. They were 9 , Ms Lopez, I didnt know you were a cafeteria lady, too. And so I kept telling them, You know, principals do whatever it takes,” Lopez said. “It 10 to the teachers, and thats when they start
13、ed taking 11 .”A photo of Lopez behind the counter, 12 eggs for kids, was posted on the elementary schools Twitter. Within 24 13 , it had 300 likes. She became a bit of a 14 celebrity when her teachers and students began 15 the picture.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章讲述了一位小学校长Lopez给400多名学生做早餐而成为当地的网红。1A.receivedBbr
14、oughtCsoldDrefused答案:A孩子们来吃早餐,是从食堂员工手中接过早餐,因此用receive,故选A。2A.clothesBsocksCglovesDdresses答案:C根据生活常识可知,因为要帮忙,校长匆忙戴上发网、手套(gloves)和围裙,故选C。3A.serveBteachCrealizeDcook答案:A前文中的“started serving the kids herself”是提示,故此空选A。4A.invitedBtoldCrememberedDacquired答案:B“这么多学生需要吃饭,一排是肯定不够的”是校长面对采访时告诉(tell)记者的话。故选B。5A
15、.scarBfunCfortuneDpatience答案:B该空所缺名词应与“loved it”感情色彩一致。句意:我喜欢这样做,孩子们也吃得很愉快(fun)。故选B。6A.principalBexpertCteacherDemployer答案:A有的学生会说“我知道你是谁”,校长回答说:“我是校长(principal)”。故选A。7A.lowBinspiringCsignificantDhigh答案:D虽然身为校长,Lopez并不觉得自己身价太高(high)而不能为孩子们做早餐。故选D。8A.help outBgo awayCrefer toDfind out答案:A校长戴上发网是为了帮忙(
16、help out),让孩子们顺利吃上早饭。故选A。9A.aboutBasClikeDfor答案:C这里表示“孩子们很喜欢,他们会这样对我说”。like “像”,符合题意。故选C。10A.got inBgot downCgot awayDgot around答案:D消息“传播到了老师们那里”,get around “传开来”。故选D。11A.messagesBexamsCpicturesDlessons答案:C根据后文中的“A photo of Lopez behind the counter”可知,这里指拍照。故选C。12A.preparingBexpectingCfeedingDgrowin
17、g答案:A校长为孩子们做早餐,所以这里指她在为孩子们准备(prepare)鸡蛋。故选A。13A.benefitsBscoresCyearsDhours答案:D根据常识并结合选项可知,这里指“24小时(hour)内”。故选D。14A.nationalBlocalCinternationalDspecific 答案:B根据前文中的“local reporters”和“the elementary schools Twitter”可知,影响范围是本地。故选B。15A.limitingBincreasingCspreadingDenjoying答案:C老师和学生开始传开(spread)这张照片时,校长
18、成了当地的名人。故选C。.七选五(2020陕西省百校联盟TOP20联考)There are many barriers on the way to success. Fortunately, most of them can be overcome. 1 Id like to show the four most important strategies I know to overcome success barriers.1Decide what success means to you.Everybody wants success. For some, success means ma
19、king a lot of money; for others it means having great relationships with great people. If youre not clear on what success means to you, youre going to chase an unclear version of success, which constitutes a major barrier in achieving it. 2 Youre never going to catch it.2Look at the barrier as an ou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-364549.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
