英语必修Ⅱ北师大版UNIT4新颖课件(共65张)L4.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 英语 必修 北师大 UNIT4 新颖 课件 65 L4
- 资源描述:
-
1、Section Virtual Tourism新课导学自主探究板块语言点一单词集释板块语言点二短语荟萃板块语言点三句型解构板块课时跟踪检测Unit 4 CyberspaceStep1Step2Step3识记.掌握理解.拓展应用.落实识记.掌握理解.拓展应用.落实识记.掌握理解.拓展应用.落实True(T)or False(F).(1)Auckland is the largest city in New Zealand and it is located on South Island.()(2)New Zealand doesnt have any nuclear material in t
2、he country.()(3)Auckland has a cold climate with plenty of rain.()(4)It is very convenient and also very cheap to travel between Europe and Auckland.()答案:(1)F(2)T(3)F(4)FChoose the best answer according to the text.(1)The author wrote the passage mainly to.A.amuse readersB.attract visitorsC.tell peo
3、ple about the cityD.tell people about the country答案:B(2)It was who first built Auckland.A.the EuropeansB.the BritishC.the Maoris D.the Asians答案:C(3)What might a traveler not see in Auckland?A.Volcanoes.B.Nuclear weapons.C.The Auckland Harbour Bridge.D.The Sky Tower.答案:B(4)The capital of New Zealand
4、moved from Auckland to Wellington mainly because of Aucklands.A.historyB.populationC.climateD.location答案:D(5)Why does the author say it is easy to travel between Auckland and the rest of New Zealand?A.There are regular flights.B.The author doesnt tell us.C.Flights between Auckland and the rest of Ne
5、w Zealand take less time.D.Flights between Auckland and the rest of New Zealand are very cheap.答案:BAUCKLAND*New Zealanda guideAuckland is the largest city in New Zealand.It hasa(1)of less than a miZion people,and it is(2)on North Island.populationlocated Auckland has a history of 650 years when the
6、Maoris(3)here.TheBritish arrived in 1840,and then European(4)began.Auckland had been the(5)of New Zealand before the capital moved to Wellington.settledsettlementcapital There are many famous sights,(6)Mt Eden,the Auckland Harbour Bridge,the Parnell Village,the Sky Tower,as(7)as Auckland Museum,wher
7、e you can see Maori dances.includingwell Auckland is called“the city of(8)”because it has more boats than anywhere else in the world.It has a warm(9)with plenty of sunshine and some of the best(10)for doing water sports.sailsclimatebeaches1.n.地域,地区2.n.市郊,郊区3.n.海港4.vt.使坐落于;位于5.n.景色,风景6.adj.平均的7.n.材料,
8、原料zonesuburbharbourlocateviewaveragematerial8.n.导游,向导;指南n.引导,指导9.adj.中央的,中心的n.中央,中心10.adj.定期的,规则的(反义词)adv.规则地,经常地11.vi.定居n.定居地12.n.观光,游览n.游客guideguidancecentralcentreregularirregularregularlysettlesettlementtourismtourist1.locate vt.使坐落于;位于;找出的位置(一)背诵佳句培养语感(教材原句)It has a population of just under a m
9、illion people and is located on North Island.这座城市人口不到一百万,位于北岛。(鲜活例句)The company wishes to locate its new factory beside the river.公司希望把新工厂建在河边。(鲜活例句)Early settlers located where there was water.早期的移民安定在有水的地方。(二)归纳拓展全析考点be located in/on/at/to.位于lie in/on/at/to.位于location n.地点,位置The Bank of China is l
10、ocated in the centre of the city.中国银行位于该城市的中心。First,we must decide on of our new swimming pool.首先我们得给新游泳池选个地点。the location2.settle vi.定居;结束(争论、争端等),解决(分歧、纠纷等)(一)背诵佳句培养语感(教材原句)The history of the city goes back 650 years when the Maoris settled in the area.这个城市的历史追溯到毛利人在这定居的650年前。(鲜活例句)China suggests
11、settling the conflict in Syria through peaceful means.中国建议通过和平方式解决叙利亚冲突。(鲜活例句)He settled his son in a corner of the compartment.他把儿子安顿在车厢的一个角落里。(二)归纳拓展全析考点settle down坐下来;平静下来;定居下来settle in/into 迁入新居;适应新环境(或新工作)When are you going to get married and settle down?你打算什么时候成家,安定下来?It is said that Gong Li S
12、ingapore.据说巩俐已定居新加坡了。has settled in3.view n.景色,风景;视野;观点(一)背诵佳句培养语感(教材原句)In the city,you can enjoy an amazing view from the Sky Tower.在市区,你可以从天空塔上欣赏美妙的风景 (鲜活例句)There is a lovely view across the valley.峡谷对面有美丽的风景。(二)归纳拓展全析考点in view在看得见的地方;在能看得见的范围内out of view 在视线范围之外in view of 鉴于;考虑到in ones view 在某人看来
13、come into view 映入眼帘Luckily,a bus came into our view.幸运的是,一辆公共汽车出现在我们的视野中。the weather,well call off the outing.由于天气原因,我们要取消这次郊游。In my view,it was a waste of time.依我看,这是浪费时间。In view of(三)明辨易混失误防范比较 view,scene,scenery,sightview常指从某个位置或角度所看到的景色。还可表示“观点”scene指展现在眼前的情景,也可以指scenery的一部分,大多包括景物中的人及活动在内Scener
14、y 指某地总的自然风光或景色,尤指美丽的乡间景色Sight既可以指场景、眼前看到的景色,也可以指名胜、风景,在表示“名胜、风景”时,用复数形式用scene,scenery,sight或view填空We have seen the historical of London.The from the top of the hill is wonderful.The boats in the harbor make a beautiful.Guilin is worldfamous for her fine.sightsviewscenescenery4.average adj.平均的,普通的,平常
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
