分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2022-2023学年新教材高中英语 Unit 2 Let’s talk teens Section C Extended reading,Project,Assessment & Further study课后习题 牛津译林版必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369143
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:40.55KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022-2023学年新教材高中英语 Unit Lets talk teens Section Extended reading Project Assessment Furth
    资源描述:

    1、SectionCExtendedreading,Project,Assessment&Furtherstudy必备知识基础练.单句语法填空1.Fasten the gates (secure) so that they do not blow open.2.They have kept in contact with each other since (graduate) from college.3.In our spare time,we should do (volunteer) work.4.She got better after the (operate) and doctors

    2、monitored her progress every day and night.5.Every bank pays close attention to the speed and accuracy of its (tell).6.I suggested he work out a new plan but he made no (respond) to it.7.I told myself I would be satisfied with I could get.8.Every time I met her on the street,she give me a friendly s

    3、mile.9.In fact is a hard job for the police to keep order in an important football match.10.He was watching the clock all through the meeting,as he had a train to (catch).选词填空count out,dream of,be proud of,write down,give up,look after1.We all him because he is going to take part in an important rac

    4、e across the Atlantic.2.There was an unspoken agreement that he and Viv would the old couple.3.Find someone who will let you talk things through,or your thoughts.4.Mr Rohmbauer the money and put it in an envelope.5.Once they get an idea into their heads,they never .6.My brother becoming a scientist

    5、in his youth,but finally he became a doctor.完成句子1.我所有的书都在这里。你可以借你喜欢的书。(名词性从句)All the books I have are here.You may .2.靠体力谋生的日子已经一去不复返了。(定语从句)physical strength was all you needed to make a living.3.作为一个著名的导演,他的确有自己独特的风格。(强调谓语动词)As a famous director,he .4.他把照相机准备好了,以防他看到什么可以拍出好照片的东西。(状语从句)He had his c

    6、amera ready that would make a good picture.5.恐怕他更是一个空谈家而不是实干家,这就是他一事无成的原因。 (定语从句和名词性从句)I am afraid hes more of a talker than a doer,.能力素养提升练.阅读理解A(2022湖南桃源第一中学高一上练习)Parents often believe that they have a good relationship with their teenagers.But last summer,Joanna and Henry noticed a change in thei

    7、r older son.Suddenly he seemed to be talking far more to his friends than to his parents.“The door to his room is always shut,”Joanna noted.Tina and Mark noticed similar changes in their 14-year-old daughter.“She used to cuddle up(依偎) against me on the sofa and talk,”said Mark.“Now we joke that she

    8、does this only when she wants something.Sometimes she wants to be treated like a little girl and sometimes like a young lady.The problem is understanding which time is which.”Before age 11,children like to tell their parents whats on their mind.“In fact,parents are first on the list,” said Michael R

    9、iera,author of UncommonSenseforParentswithTeenagers.“This completely changes during the teen years,” Riera explained.“They talk to their friends first,then maybe their teachers,and their parents last.”Parents who know whats going on in their teenagers lives are in the best position to help them.To b

    10、reak down the wall of silence,parents should create chances to understand what their children want to say,and try to find ways to talk and write to them.And they must give their children a mental(思想的) break,for children also need freedom,though young.Another thing parents should remember is that to

    11、be a friend,not a manager.1.“The door to his room is always shut” in the first paragraph suggests that the son .A.keeps himself away from his parentsB.begins to dislike his parentsC.is always busy with his studyD.doesnt want to be ignored2.What does trouble Tina and Mark?A.Their daughter isnt as lov

    12、ely as before.B.They cant read their daughters mind exactly.C.They dont know what to say to their daughter.D.Their daughter talks with them only when she needs help.3.Which of the following best explains “the wall of silence” in the last paragraph?A.Teenagers talk a lot with their friends.B.Teenager

    13、s do not understand their parents.C.Teenagers talk little about their own lives.D.Teenagers do not talk much with their parents.4.What can we learn from the passage?A.Parents shouldnt be angry with teenagers.B.Parents have to talk with children face to face.C.Parents are unhappy with their growing c

    14、hildren.D.Parents should try to understand their teenagers.B(2022江苏宿迁高一上期末)Getting off the train and stepping into the places will make your trip a more memorable one than simply admiring the scenery from the window.Check out some of the cant-miss destinations along the Chinese section of the China-

    15、Laos railway.FuxianLakeinYuxiWhat makes the lake attractive is the possibility that a city lived under its quiet and calm surface.In the 1990s,a large number of stone remains were found in the lake,which led to a series of underwater research.Traces (踪迹) of ancient constructions were discovered,but

    16、their origins are still unknown.Sun-RiverNationalParkinPuerThe word “Puer” may remind many of the famous tea from Yunnan Province.Back in the ancient China,this region also served as an important stop along the trade routeTea Horse Road.This has much to do with its location.The Sun-River National Pa

    17、rk here is highly recommended if you are looking for some fresh air and a close encounter with nature.The rainforests in the park provide habitats for over 800 animal species and 2,000 different plants.WildElephantValleyinXishuangbannaFor those wishing to interact with the giant creatures themselves

    18、,the Wild Elephant Valley is a must-visit.It will take three hours to get to Xishuangbanna from Kunming once the China-Laos railway becomes operational,and a new train station has been set up near the nature reserve,offering more accessible journeys.Extra effort has been made by the government to re

    19、duce the effect of railway construction on the local environment.StarlightNightMarketinXishuangbannaThe Starlight Night Market as the name suggests,offers a colorful nightlife experience.It is the best place to get to know local peoples lives.The market features local food and various activities.Thi

    20、s is also an area for hanging out with other travelers for shopping.5.What mostly made Puer an important stop along the Tea Horse Road?A.The national parks.B.Its location.C.Its natural resources.D.The famous tea.6.Which tourist attraction suits people who enjoy an active social life?A.Fuxian Lake.B.

    21、Wild Elephant Valley.C.Starlight Night Market.D.Sun-River National Park.7.Where is the text probably from?A.A magazine.B.A novel.C.A journal.D.A report.C(2022江苏泰州高一上期末)In college,I wrote an essay about Christmas Eve to catch the spirit of this special night for my family.I got an A,and even better w

    22、as this comment from my professor,“I believe you have found a direction for your future job.”My essay described our traditions:turkey,church,two presents.A lot of it was about my Aunt Bud,the head of my moms family.We were lucky we lived closest,so she spent holidays at our house.Sadly,shes gone now

    23、.Like so many wonderful spirits,she died too young,just after she retired with big plans for an easy life.But shes not really gone.She visits us all often,in the form of a cardinalher favorite bird.One June day,I called my mom.“What are you doing?” I asked.“Sitting here looking at the tree,” she sai

    24、d,referring to the tree in the middle of our yard.It was about a foot tall when my dad planted it and today it towers over the roof.“There are cardinals all over it,” Mom said.“Ive never seen so many.” I wasnt surprised.“Mom,you know what day it is,right?” I said.“Its Aunt Buds birthday.” So of cour

    25、se,she had come to visitwith friends.In this issue of our ReadersDigest,weve collected inspiring stories about unusual events that happened around the holidays.This year we focus on people who showed a kindness that made a forever difference in someones life.“Angels in action,” we call them.I hope y

    26、our angels visit you this holiday season.Please write to me and share your stories with us.8.According to the text,the writer is probably a(n) .A.actressB.professorC.scientistD.editor9.What were included in the writers essay about Christmas Eve?Christmas presentsplants and birdstraditions and relati

    27、vesthe spirit of Christmas EveA.B.C.D.10.The writer was not surprised by many cardinals on Aunt Buds birthday because she believed .A.cardinals were Aunt Buds favorite birdsB.unusual events always happened around the holidaysC.the tree her father planted was attractive to cardinalsD.it was Aunt Bud

    28、and her friends that came to visit them11.What is the purpose of this text?A.To share her life experiences.B.To call on people to share similar stories.C.To value the memory of Aunt Bud.D.To encourage readers to show kindness.七选五LoveyourparentsEven if you think that your parents are mean-spirited at

    29、 times,loving your parents is a normal and fulfilling(满意的) part of life.You love them for the fact that they created you,and raised you.Here are some ways to love your parents.1 A gentle “good morning” and “I love you” will warm a cold heart.Remember that they brought you into this world.Without you

    30、r parents,you might sill wander at an unknown corner in an unknown world.Respect them more and cherish(珍惜) these moments.You can use these moments to learn from them when youre off on your own.Its OK to get angry but angry actions dont help you or your parents.Act calmly,cool off,record your feeling

    31、s,or talk to a friend.2Obey their requests.It will make your attitude better and earn you more respect from them.It may seem like you are going through a bad situation when you dont get what you want.However,you had better remember they keep a roof over your head when its cold,raining,snowing,or too

    32、 hot.Understand that parents also can make mistakes.3 Since you can forgive your friends,why not forgive your parents?Keep company with them.Do things with your parents like watching TV,or go somewhere with them.4 Listen to their old stories and learn from them.You will find they are your teachers i

    33、n this way or another.Some people simply may not be able to love their parents.5 Look for help if you are being abused violently.Parents do not have a right to harm you.A.There can be realistic reasons for this,family violence for example.B.Anyway,spend as much time with them as you can.C.Tell them

    34、you love them every morning.D.Forgiveness is the key.E.Parents will turn express their love to you.F.After this,share your feelings with your parents.G.Please remember parents are as important as friends.应用文写作上次考试中李华的几位同学因为作弊考得比他好,而李华的父母只关心分数,对他的成绩不满意,为此他很苦恼,请你写一封E-mail安慰李华。内容包括:1.考试作弊的危害;2.和父母多交流,尽

    35、可能得到他们的理解;3.其他建议。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,使行文连贯;3.作文中不能出现与本人相关的信息;4.开头和结尾已给出,不计入总词数。Dear Li Hua,Im glad that you didnt cheat in examinations.Yours sincerely,Wang Lei.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。One Wednesday,many years ago,when I was working as a psychologist(心理医生) at a childrens institut

    36、ion in England,a boy showed up in the waiting room.I went out there where he was walking up and down uneasily.I showed him into my office and pointed to the chair on the other side of my desk.It was in late autumn,and most trees outside the window had lost all their leaves.“Please sit down,” I said.

    37、David wore a black rain coat that was buttoned all the way up to his neck.His face was pale,and he stared at his feet while wringing his hands nervously.He lost his father in a car accident 3 years ago.Before he came,his head teacher called and told me,“After his fathers death,the boy becomes very s

    38、ad and depressed.He refuses to talk to others or attend any activities or clubs.He has no social life at all.However,when his father was alive,the boy was active and talkative.After school,they would play chess games happily!”I looked at David.How could I help him?Perhaps the best thing I can do is

    39、to listen openly and to be there for him.But I am still not sure what to do.David didnt say a word,and only looked at the childrens drawings on the wall behind me.As he was about to leave,I put my hand on his shoulder.He didnt step back,but he didnt look at me either.“Come back next week this time,i

    40、f you like,” I said.I hesitated a bit.Then I said,“I know it hurts.”Finally,he came and I took out a set of chess.注意:续写词数应为150左右。Staring at the chess set in silence for long,he whispered in tears,“Father liked it.”Another Wednesday,David appeared with a box of chocolate,smiling brightly.参考答案SectionC

    41、Extendedreading,Project,Assessment&Furtherstudy.1.securely2.graduation3.voluntary4.operation5.tellers6.response7.whatever8.would9.it10.catch.1.are proud of2.look after3.write down4.counted out5.give up6.dreamed of.1.borrow whichever you like2.The days are gone when3.does have his own unique style4.i

    42、n case he saw something5.which is why he never finishes anything.【语篇导读】本文是一篇说明文。当孩子逐渐长大,与父母的交流会逐渐减少。父母应创造机会多了解自己的孩子。1.A推理判断题。根据第一段中的“Suddenlyheseemedtobetalkingfarmoretohisfriendsthantohisparents.”可知,突然间,他似乎更多的是在和朋友聊天,而不是和父母聊天。说明儿子与朋友交流比与父母交流多。由此可推断,“Thedoortohisroomisalwaysshut”表明孩子疏远父母。故选A项。2.B细节理

    43、解题。根据第二段中的“Sometimesshewantstobetreatedlikealittlegirlandsometimeslikeayounglady.Theproblemisunderstandingwhichtimeiswhich.”可知,Tina和Mark弄不清楚何时要把女儿看成小女孩,何时要把她看成一个年轻的女士,也就是说他们不能确切地读懂女儿的想法,这件事让他们很烦恼。故选B项。3.D推理判断题。根据最后一段第二句“Tobreakdownthewallofsilence,parentsshouldcreatechancestounderstandwhattheirchild

    44、renwanttosay,andtrytofindwaystotalkandwritetothem.”可知,为了打破沉默的墙,父母应该创造机会去理解他们的孩子想说什么,并试图找到与他们交谈和写信的方法。由此可推断,“thewallofsilence”指的是青少年不愿意与父母谈话。故选D项。4.D推理判断题。根据最后一段第一句“Parentswhoknowwhatsgoingonintheirteenagerslivesareinthebestpositiontohelpthem.”可知,知道孩子们生活中发生了什么事的父母是最有可能帮助他们的。由此可推断,父母应该创造机会多了解孩子。故选D项。【

    45、语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍中老铁路中国段沿线一些不容错过的旅游胜地,供读者参考。5.B细节理解题。根据第三段中的“ThewordPuermayremindmanyofthefamousteafromYunnanProvince.BackintheancientChina,thisregionalsoservedasanimportantstopalongthetraderouteTeaHorseRoad.Thishasmuchtodowithitslocation.”可知,这个区域成为茶马之路的重要一站是因为它的位置,故选B项。6.C推理判断题。根据最后一段“TheStarlig

    46、htNightMarket,asthenamesuggests,offersacolorfulnightlifeexperience.Itisthebestplacetogettoknowlocalpeopleslives.Themarketfeatureslocalfoodandvariousactivities.Thisisalsoanareaforhangingoutwithothertravelersforshopping.”可知,星光夜市,顾名思义,提供丰富多彩的夜生活体验。它是了解当地人生活的最好地方。市场以当地的美食和各种各样的活动为特色。这也是一个和其他游客一起购物的地方。由此

    47、可推断,星光夜市有很多活跃的人际交往活动,因此适合喜欢这类活动的人们,故选C项。7.A推理判断题。根据第一段第二句“Checkoutsomeofthecant-missdestinationsalongtheChinesesectionoftheChina-Laosrailway.”可知,文章介绍的中老铁路中国段沿线一些不容错过的目的地;根据每段标题可知,文章介绍了几个旅游胜地,属于杂志内容。故选A项。【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者通过回忆自己上大学时写过一篇关于平安夜的文章以及有关巴德姨妈的故事,以号召人们分享相似的故事。8.D推理判断题。根据最后一段可知,本期的读者文摘收集了一些关于节

    48、日期间发生的不寻常事件的励志故事。作者还号召读者写信给读者文摘分享故事。由此可推断,作者号召读者投稿,所以作者可能是读者文摘杂志的编辑。故选D项。9.D细节理解题。根据第一段第一句“Incollege,IwroteanessayaboutChristmasEvetocatchthespiritofthisspecialnightformyfamily.”可知,大学里,作者写了一篇关于平安夜的文章,为家人捕捉这个特殊夜晚的精神;根据第二段第一、二句“Myessaydescribedourtraditions:turkey,church,twopresents.Alotofitwasaboutmy

    49、AuntBud,theheadofmymomsfamily.”可知,作者的文章描述了他们的传统:火鸡、教堂、两件礼物,大部分都是关于作者姨妈巴德的。由此可知,作者关于圣诞节的文章中包括了圣诞礼物、传统和亲戚,以及平安夜的精神。故选D项。10.D细节理解题。根据第三段中的“Iwasntsurprised.Mom,youknowwhatdayitis,right?Isaid.ItsAuntBudsbirthday.Soofcourse,shehadcometovisitwithfriends.”可知,作者对巴德阿姨生日那天许多红雀的出现并不感到惊讶,因为她相信是巴德阿姨和她的朋友来拜访她们。故选D

    50、项。11.B推理判断题。根据最后一段最后两句“Ihopeyourangelsvisityouthisholidayseason.Pleasewritetomeandshareyourstorieswithus.”以及全文可推断,作者通过回忆自己上大学时写过一篇关于平安夜的文章以及有关巴德姨妈的故事,以号召人们分享相似的故事。故选B项。.【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一些爱父母的方法。1.C根据下文“AgentlegoodmorningandIloveyouwillwarmacoldheart.”可知,一句温柔的“早上好”和“我爱你”会温暖一颗冷冰冰的心。由此可知,此处建议我们每天

    51、要向父母问好。C项(每天早上告诉他们你爱他们)符合语境。故选C项。2.F根据上文“Actcalmly,cooloff,recordyourfeelings,ortalktoafriend.”可知,冷静地行动,冷静下来,记录下你的感受,或者和朋友谈谈。由此可推断,F项(之后,把你的情绪和父母分享一下)符合语境。故选F项。3.D根据上文“Understandthatparentsalsocanmakemistakes.”可知,要明白父母也会犯错;根据下文“Sinceyoucanforgiveyourfriends,whynotforgiveyourparents?”可知,既然你能原谅你的朋友,那为

    52、什么不能原谅你的父母呢?说明作者是在谈论“原谅父母”。D项(原谅是关键)符合语境。故选D项。4.B根据上文“Keepcompanywiththem.DothingswithyourparentslikewatchingTV,orgosomewherewiththem.”可知,陪伴他们,与父母一起做些事情,比如看电视,或者跟他们一起去一些地方。说明作者在强调要多和父母待在一起。B项(无论如何,尽可能多地花时间跟他们待在一起)符合语境。故选B项。5.A根据上文“Somepeoplesimplymaynotbeabletolovetheirparents.”可知,有些人可能无法爱自己的父母;根据下文

    53、“Lookforhelpifyouarebeingabusedviolently.(如果你被暴力虐待,要寻求帮助。)”可知,空处是说有些父母对待孩子行为粗暴,存在暴力行为,A项(这个也可能有现实原因,比如家庭暴力)符合语境,故选A项。.Dear Li Hua,Im glad that you didnt cheat in examinations.It is known that cheating in studies had bad effects on our personal development,which suggests our total lack of honesty.Wha

    54、t some of your classmates did is completely wrong,despite the fact that they might feel self-satisfied with the minor false success.If they are not aware of their mistakes,they will undoubtedly pay the price in the future.As for your parents,you might just as well share your ideas with them,trying t

    55、o get their understanding and encouragement.In my view,we are supposed to focus on full preparations before examinations.We can benefit more from honest scores rather than cheating in examinations.What does matter is that we should be brave to face setbacks and challenges.To end this,I really hope t

    56、hat you will work hard and make scientific preparations in advance,and wish you every success.Yours sincerely,Wang Lei.Staringatthechesssetinsilenceforlong,hewhisperedintears,“Fatherlikedit.” I patted him on the back and he felt safe with my company.I waited patiently,looking him in the eye.He recal

    57、led it was his father that introduced him to chess.They shared joy and sorrow while playing chess.He often lost games to his father but his father would cheer him up and impress on him the value of never giving up.Then I felt the chess was healing him.AnotherWednesday,Davidappearedwithaboxofchocolat

    58、e,smilingbrightly.I walked towards him and we hugged.He handed me the chocolate to express his gratitude and talked about his new life eagerly.He made some new friends at school and joined a bicycle club.He mentioned his plan to go to university.I was amazed to see such a positive and happy boy.All it takes is a shoulder to cry on,a friendly touch,a hug,and an ear to listen.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022-2023学年新教材高中英语 Unit 2 Let’s talk teens Section C Extended reading,Project,Assessment & Further study课后习题 牛津译林版必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369143.html
    相关资源 更多
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练28 选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练23 必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练22 必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练2 必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练16 必修4 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练15 必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练11 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习课时提能练10 必修2 UNIT 5 MUSIC WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练27 选修6 UNIT 2 POEMS .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt2022版新高考英语人教版一轮练习课件:课时提能练19 必修4 UNIT 4 BODY LANGUAGE .ppt
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块5 第2讲 定语从句 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块3 第2讲 非谓语动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮练习对点冲关练 板块2 第2讲 动词转换为名词或形容词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修7 UNIT 4 SHARING WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:选修6 UNIT 3 A HEALTHY LIFE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块2 第3讲 形容词转换为名词、副词或动词 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:板块1 第2讲 形容词、副词的比较等级 WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 3 LIFE IN THE FUTURE WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 2 THE UNITED KINGDOM WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修5 UNIT 1 GREAT SCIENTISTS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修4 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修3 UNIT 4 ASTRONOMY THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修2 UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 4 EARTHQUAKES WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:必修1 UNIT 2 ENGLISH AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
  • 2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc2022版新高考英语人教版一轮学案:层级4 第1讲 记叙文 WORD版含解析.doc
  • 2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx2020-2021学年人教版高中英语选修八Unit2 名词性从句总复习课件(含音频素材).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1