小升初英语专项突破练习-阅读理解(十九) 全国通用(含答案).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 小升初英语专项突破练习-阅读理解十九 全国通用含答案 小升初 英语 专项 突破 练习 阅读 理解 十九 全国 通用 答案
- 资源描述:
-
1、小升初英语专项突破练习 一、阅读理解1根据短文内容,选择正确答案。A little boy comes to a new town. His name is Mark. Of course he lives with his parents. His family is very rich(富有). They have a cook, a driver and some other servants(佣人). Mark goes to a new school. On the first day, his mother says to him, “Mark, be modest at your
2、 school. Dont say we are rich.”“Yes, Mum.” Mark says.So Mark goes to school. He meets his new teacher. And he sits down with the other children. The teacher says “Good morning, child ren. First, we will write a composition(作文) named My family.” So all the children write a composition. This is Marks
3、composition:” My name is Mark. My family is very poor. My parents are very poor, our cook is very poor, our driver is very poor and all the servants are very poor.”( )1.Mark lives with _. A. his grandparents B. his teachers C. his parents ( )2.Marks parents are very _. A. rich B. old C. sad ( )3. Ma
4、rks family has some_. A. teachers B. servants C. doctors ( )4. The teacher asks the students to write a composition about _. A. the house B. the school C. the family ( )5. The Chinese meaning of the word “poor” is _. A.快乐的 B.贫穷的 C.和睦的 2阅读短文,选择正确答案。In England, people often talk about the weather beca
5、use they can experience(经历)four seasons in one day. In the morning the weather is warm just like in spring. An hour later, black clouds come and then it rains hard. The weather gets a little cold. In the late afternoon, the sky will be sunny. The sun will begin to shine, and it will be summer at thi
6、s time of a day.In England, people can also have summer in winter, or have winter in summer. So in winter. they can swim sometimes, and in summer sometimes they should take warm clothes. When you go to England, you will see that some English people usually take an umbrella or a raincoat with them in
7、 the sunny morning, but you should not laugh at them. If you dont take an umbrella or a raincoat, you will regret(后悔)later in the day.来源:Zxxk.Com( ) 1.Why do people in England often talk about the weather!A. Because they may have four seasons in one day.B. Because they often have very good weather.C
8、. Because the weather is warm just like in spring.D. Because the sky is sunny all day.( ) 2.From the passage(文章)we know that when_come, there is a heavy rain.A. sunshine and snow B. black cloudsC. summer and winter D. spring and autumn( ) 3.People can also have summer in winter. means It is sometime
9、s too_in winter.A. Warm B. cool C. cold D. rainy( ) 4.In the sunny morning, some English people usually take a raincoat or an umbrella withthem because_.A. their friends ask them to do soB.it often rains in EnglandC. they are going to sell themD. they are their favorite things来源:学科网( ) 5.The best ti
10、tle(标题)for this passage is_.A. Bad seasons B. Summer or winterC. The weather in England D. Strange English people3阅读短文,选出正确答案。John gets up early from Monday to Saturday, because he must go to school before 7:30.on weekdays (工作日) and go to the Drawing Club at 8:00 on Saturday mornings. He usually goe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2023三年级数学上册 一 两、三位数乘一位数 9 练习二(2)课件 苏教版.pptx
