分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(七)Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅱ Reading and Thinking 新人教版必修第三册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369397
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:25.34KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022-2023学年新教材高中英语 课时作业七Unit Diverse Cultures Section Reading and Thinking 新人教版必
    资源描述:

    1、课时作业(七)UNIT 3Section Reading and Thinking课时跟踪检测维度1单词拼写1The students _(挑选) from every class took part in the competition.2She kept a travel _(日志) during her trip to South America.3Ten years ago, he left the farm to seek his _(运气) in the city.4Jack was working in the lab when the power failure _(发生).5

    2、Im going _(市中心) next weekend. Would you like to go there with me?维度2单句语法填空1_(history) experience can serve as a most important source of information.2I am pleased to inform you that you _(select) for interview.3I have a very busy life with no time to sit around, _(feel) sorry for myself.4Apart _ mak

    3、ing gifts by themselves, students wrote letters to their parents.5Those who have committed a crime will never escape _(punish). 维度3完成句子1尽管每天有许多作业要做,你仍然应该在学习和放松之间保持平衡。Although _,you should still keep a balance between study and relaxation.2毫无疑问,有无数的学生盼望着被一所重点大学录取。There is no doubt that there are nume

    4、rous students_a key university.3许多年轻人离开家乡到大城市寻找成功致富之路。Many young people leave their hometown _4首先,除了努力学习,你应该也参加一些课外活动来放松自己。(apart from)Firstly, _,you should also take part in some afterclass activities to relax yourself.5总之,我的确希望三年后你有幸在你的理想大学里学习。All in all,I do hope that you_ in your ideal universit

    5、y in three years.6我想起我把伞忘在了楼上。_ I had left my umbrella upstairs.(it作形式主语)维度4课文语法填空21 June was Li Lans first day back in San Francisco after camping in the Redwood Forest and visiting Napa Valley. She 1._ (admit) that it definitely felt good to come back to the city again. The fact that the city rebu

    6、ilt itself after the earthquake that 2._ (occur) in 1906 is amazing. Located on top of big hills, many beautiful old buildings offer great 3._ (view) of the city, the ocean, and the Golden Gate Bridge.4_ (walk) around and looked at the street art for a few hours, Li Lan ate some delicious MexicanChi

    7、nese noodles for lunch. In the afternoon, Li Lan headed to a local museum, where Li learnt a lot about the history of California. In 1848, gold 5._ (discover) near the city, 6._ made over 300, 000 people from all over the world rush here to seek 7._ (they) fortune. In fact, few achieved their dreams

    8、 of becoming rich. Some died or returned home, but most remained to earn 8._ living despite great hardship. It was immigrants from different cultures that built up California very 9._ (rapid) and led to its becoming a state of the United States in 1850.In the evening, Li went to Chinatown, where the

    9、re were many cafes and restaurants to choose 10._. After selecting a restaurant, she enjoyed Chinese food with china plates.主题阅读训练.阅读理解A2022南昌高一检测You might have heard a lot about ancient towns and ancient cities in China. Here, we list several of the most beautiful ancient villages in China. Baoshan

    10、 Stone Village, Yunnan ProvinceBaoshan Stone Village was built on a huge mushroomshaped rock, and only has about one hundred houses. The houses are laid out in an orderly way, built on the rock, and linked by stone steps. The Naxi people there still lead an original life and grow crops in terraces;

    11、you can experience the colorful culture of the Naxi ethnic group there. Tuvas Village in Kanas, XinjiangKanas Tuvas Village is near the mysterious Lake Kanas. The small village is located in a valley, and only has about 80 houses. These Swissstyle wooden houses are all surrounded by wooden fences. T

    12、uvas is an ancient minority group. They traditionally lived as hunters. You can visit a local family, go herding with the locals and experience the peaceful ancient village life. Jiaju Tibetan Village, Danba, Sichuan ProvinceJiaju Tibetan Village is known as the “Tibetan fairyland”. It stands on a m

    13、ountain slope, and consists of about 140 houses. These unique houses are all built with crownshaped roofs, red caves, and white walls, which make the houses look like little castles among the forest. Xijiang Miao Village, Guizhou ProvinceIf youre interested in the Miao Minority, Xijiang Miao Village

    14、 can be a great destination for deepening your understanding of Miao history and culture. Its the largest Miao village in China, and now has 1, 432 households with a population of over 5, 000, of which 99. 5% are Miao ethnic group. Its also famous for the houses built on stilts of different heights.

    15、 1What can you do in Kanas Tuvas Village?AHike in terraces.BSee houses of a foreign style.CExperience the modern village life.DLearn about houses built on stilts.2Where can you admire the houses like castles?AIn Baoshan Stone Village.BIn Kanas Tuvas Village.CIn Jiaju Tibetan Village.DIn Xijiang Miao

    16、 Village.3What can we infer about the villages mentioned in the text?AThey remained secret to the outside world in the past.BThey are the ethnic villages with unique architecture.CThey are still cut off and difficult to access nowadays.DThey were originally built to defend their homeland.BFifteen ye

    17、ars ago I left Melbourne for Paris, feeling sad over my mothers death and finding unexpected comfort in the new city. Life there was like being drunk with adventure, living hand to mouth off music performances, and teaching English to businessmen. When, years later, our daughter was born, though we

    18、were both Australian, we decided to continue our life there. But we soon realised the choice wasnt only ours.One night when she was four, my daughter said hopefully:“When we go to Australia for Christmas, I want to stay and live there.”We hadnt considered it, but life had become stressfulher school

    19、hours were long and my work in advertising tiring. She had never had a skinned knee or climbed a tree. Imaginations of Australia began dancing in our heads. Australia is beautiful. The sun shines so bright, and people smile so wide. I couldnt stop my kid having a free, treeclimbing childhood. And so

    20、, on a December morning we boarded a plane for Australia.As a kid I often dreamed of coming home to find my house disappearing. Coming back to our neighbourhood in Melbourne was a bit like this. Most of our friends had moved to the country or overseas. Fruit shops had turned to apartment blocks; onc

    21、ebusy shopping areas were full of forlease (供出租的) signs.We stayed in a holiday rental (租用的房屋) down at the beach where my dad lived. It was wonderful. The air is fresh. Our girl climbed up a tree, ran wild, and play on the sand to her hearts content.But it wasnt long before I became upset. I felt exp

    22、osed (无保护的). People could see me. In Paris nobody looked or cared. I continued my copywriting business remotely (远程地). I could be in both places at once. Good in theory. But in practise, lonely. Neither here, nor there.Within six months we were back in Paris, our life straight back where wed left of

    23、f. The pace was delicious.4What was the authors new life in Paris like?ALonely and lost.BHard but exciting.CPeaceful but boring.DEasy and interesting.5Why did the author return to Australia?AShe hoped to have a sense of safety.BShe missed her family and old friends.CShe had a better chance of gettin

    24、g a good job.DShe wanted her daughter to live a carefree life.6What did the author realise on her return home?AShe could start her own business.BShe had been living in a dream world.CChanges had taken place in her hometown.DEverything in her house looked the same as before.7Why did the author feel u

    25、nhappy?AShe couldnt continue her copywriting job.BShe couldnt hide her failure from neighbours.CShe couldnt get used to life back in her hometown.DShe couldnt rid her daughter of bad daily habits.CSan Francisco has long been a favorite place for travelers who are ready to learn languages. The mild y

    26、earround climate, shops and restaurants, bars and night life, and some of the most beautiful scenery attract many visitors to this relaxing and welcoming city. Students are sure to find the San Francisco Bay Area a fun, safe and friendly place to live and study. This is the most important.English Sc

    27、hool in San Francisco lies in the heart of the city. It is one of the best San Francisco English language schools. You can see views of the city from your classroom! Many buses stop less than a fiveminute walk from the school, which is also just a twominute walk from the famous Union Square, San Fra

    28、ncisco Shopping Centre, the Financial District, Yerba Buena Gardens and the Museum of Modern Art. The school is minutes away from the cable cars (缆车) to Chinatown and Fishermans Wharf. San Francisco is a great place to study English and learn about American culture, offering excellent opportunities

    29、in sports, entertainment and arts. The city borders (毗邻) excellent beaches, and you can sail or surf all year round. San Francisco has more restaurants than any other city in the US, and is the home of many theaters, music and dance companies, as well as museums. Just walking through many areas of S

    30、an Francisco, you are certain to find something wonderful. 8What attracts students most in San Francisco might be_. Athe mild yearround climateBits beautiful sceneryCshops and restaurants, bars and night lifeDthat its a good place for living and studying9English School in San Francisco_Ais the best

    31、tourist place in the USBis in the center of the cityCcan only offer English coursesDis not easy to get to10Which of the following is TRUE according to the passage?AEnglish School has the most beautiful scenery in the US.BMost of the restaurants in the US lie in San Francisco.CSan Francisco is a good

    32、 place to learn English and American culture.DEnglish School in San Francisco is one of the best schools in the US.11What does the author mainly want to tell us about?AEnglish schools in America.BThe places around the English School.CThe beautiful scenery in San Francisco.DSan Francisco is a good pl

    33、ace to learn languages.D2022四川省绵阳市高一下学期期中One of the most traditional British holidays is the “seaside holiday”. Typically, families get on a train or into a car and travel to British seaside towns. They sunbathe on the beach, buy ice creams, eat fish and chips,build sandcastles and so on.In the earl

    34、y 1970s, air travel became affordable for the average family in the UK, and more and more British people started travelling abroad for their summer holidays. After all, the British weather wasnt very good, even in summer, so a lot left the UK for a vacation. Particularly popular with families on a b

    35、udget is the “package holiday”, where the cost of flights and accommodation were offered at a discounted price by travel agents.In the 1980s and 1990s, young people in the UK became more wealthy, or at least had more disposable income. As a result, young people started to go abroad in groups, to pla

    36、ces such as Spain and Greece. Once at their destination, they socialized with other groups of young people and had one long party.British holidaying habits have begun to change, however. Climate change means that the UK now has a warmer climate than before, so people dont always feel they need to go

    37、 overseas to find good weather. Also, the world seems a less certain place as interconnected economics rise and fall, which means that the cost of foreign holidays is less predictable than it used to be. As a result, more and more Britons are choosing to spend their summer holidays in the UK.In the

    38、UK, the domestic (国内的) tourism industrywhen people go on holiday in their own countryis healthier than it has been in decades. There is now an increased appreciation among Britons for the diversity of the UK. It is not just the geography and the diversity of climatebased activities on offer. It is a

    39、lso the diversity of the cultures in the UK that is beginning to be of interest to domestic tourists .The UK has always been famous for its international explorers, but now it is starting to discover itself.12What mainly caused Britons to travel abroad for holidays in the early 1970s?AThe lower cost

    40、 of flights.BThe bad weather in the UK.CThe trend of going overseas.DThe rise of tourism industry.13What does the underlined word “disposable” mean in Paragraph 3?AEasy to handle. BSteady in amount.CFlexible to change. DAvailable for use.14What can we learn from the passage?ASteady interconnected ec

    41、onomics encourage more Britons to holiday in the UK.BClimate change has an impact on the change of British holidaying habits.CPackage holiday was particularly popular with rich families in the early 1970s.DBoth domestic and international tourists are interested in the diversity of the UK.15Whats the

    42、 authors attitude towards UKs domestic tourism industry?AUncertain. BOptimistic.CPessimistic. DCritical.七选五The culture of Australias Aboriginal (土著的) people is one of the oldest in the world. _1_ There are many archaeological sites throughout the country where the long history of Aboriginal people c

    43、an be found. These include rock art in caves as well as fossils(化石) from where Aboriginal people lived and shared their meals.Aboriginal Archaeological Site: Botany Bay, New South Wales_2_ A midden is a site where Aboriginal people ate different kinds of shellfish, fish and other animals. The midden

    44、 in Botany Bay was occupied (占) many times during the last 3,000 years.If you take a walk around (now dry) Lake Mungo in western NSW, youll see an Aboriginal site of great archaeological importance. In fact, it contains material dating back to at least 33,000 years ago. Around 17,000 years ago, Lake

    45、 Mungo disappeared. Archaeologists found many different things made by humans. Stone tools were included. _3_Aboriginal Australian Culture: Rock ArtHow exciting is it, when you visit an art gallery in a big city like Sydney, Melbourne or Auckland?! _4_ Well, imagine seeing art from 30,000 years ago!

    46、 Aboriginal people in Australia were using red ochre (赭石) to paint on walls of rock shelters and caves, thousands of centuries ago. One of the largest collections of rock art is in the heritagelisted Dampier Archipelago in Western Australia. _5_ANear Botany Bay there is a shell midden.BAustralia is

    47、often thought of as a young country.CThey were considered to be used for woodworking.DThe Aboriginal people you work with are not all the same.EThe rock art pieces are thought to number in the millions there.FAboriginal Australian Culture dates back more than 60,000 years!GOne of the most exciting t

    48、hings is to see what artists were painting years ago.课时作业(七)层级一课时跟踪检测维度11selected2.journal3.fortune4.occurred5.downtown维度21Historical2.have been selected3.feeling4.from5being punished维度31there is much homework to do every day2looking forward to being admitted to3to seek their fortune in big cities4a

    49、part from studying hard5have the fortune to study6It occurred to me that维度41答案与解析:admitted考查动词的时态。设空处为句子的谓语动词,与主语之间是主动关系,表示发生在过去的动作,所以应用一般过去时。2答案与解析:occurred考查动词的时态。设空处作 that 引导的定语从句的谓语动词,根据时间状语 in 1906 可知,该从句应用一般过去时。3答案与解析:views考查名词的单复数。view意为“风景”时,是可数名词,此处指“城市、大海和金门大桥的风景”,所以应用复数形式。4答案与解析:Having wa

    50、lked考查非谓语动词。设空处应用非谓语形式,walk 与主语Li Lan 之间是逻辑上的主动关系,且是在谓语动词 ate 表示的动作之前已完成的动作,所以应用现在分词的完成式。5答案与解析:was discovered考查动词的时态和语态。设空处在句中是谓语动词,discover 与主语gold 之间是被动关系,根据时间状语 In 1848 可知,应用一般过去时的被动语态。6答案与解析:which考查关系代词。分析句子结构可知,“_made over 300,000 people from all over the world.”是非限制性定语从句,关系词在从句中作主语,先行词为前面一整句话

    51、,应用关系代词 which 引导该从句。7答案与解析:their考查代词。seek ones fortune 为固定搭配,意为“寻找成功之路、闯世界”。8答案与解析:a考查冠词。earn a living 为固定搭配,意为“谋生”。9答案与解析:rapidly考查副词。设空处修饰动词短语 built up, 应用副词。10答案与解析:from考查介词。choose from 意为“从中选择”。层级二主题阅读训练.阅读理解A【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了中国四个有少数民族特色的民族村寨。1答案与解析:B细节理解题。根据Tuvas Village in Kanas, Xinjiang

    52、部分中“These Swissstyle wooden houses are all surrounded by wooden fences. (这些瑞士风格的木房子都被木栅栏包围着)”可知, 你能在Kanas Tuvas村看到外国风格的房子。2答案与解析:C细节理解题。根据Jiaju Tibetan Village, Danba, Sichuan Province部分中最后一句可知, 这些独特的房子都有皇冠状的屋顶、红色的洞穴和白色的墙壁, 使这些房子看起来像森林中的小城堡, 因此你可以在Jiaju Tibetan Village欣赏到像城堡一样的房子。3答案与解析:B推理判断题。文章主要介

    53、绍了中国四个有少数民族特色的民族村寨。B的意思是“他们是独特风格的民族村寨”符合文章主旨推断。B【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在巴黎与墨尔本的生活以及在两种文化中表现出的纠结和矛盾。4答案与解析:B推理判断题。根据第一段中的“living hand to mouth off music performances, and teaching English to businessmen”可知,作者当时的生活拮据;再根据“Life there was like being drunk with adventure”可知,作者在巴黎的生活充满新奇刺激。5答案与解析:D细节理解题。根据第

    54、二段的描述可知,作者的女儿想长期住在澳大利亚。结合第三段中作者描述女儿在巴黎的生活现状可知,作者之所以决定回国是想让女儿体验不同的生活,让她拥有一个无忧无虑的童年。6答案与解析:C细节理解题。根据第四段中的“I often dreamed of coming home to find my house disappearing.full of forlease signs”可知,作者回国后发现家乡与自己记忆中的大不一样,发生了很大的变化。7答案与解析:C细节理解题。根据倒数第二段中的“I felt exposed. People could see me. In Paris nobody lo

    55、oked or cared”和“But in practise, lonely. Neither here, nor there.”及最后一段内容可知,作者回国后难以适应家乡的生活。C【语篇解读】本文是一篇说明文。作者主要想告诉我们旧金山是一个学习语言的好地方。8答案与解析:D细节理解题。根据第一段中Students are sure to find the San Francisco Bay Area a fun, safe and friendly place to live and study. 可知, 旧金山最吸引学生的地方可能是它是一个生活和学习的好地方。9答案与解析:B细节理解题。

    56、根据第二段第一句English School in San Francisco lies in the heart of the city. 可知, 旧金山的英语学校位于市中心。10答案与解析:C细节理解题。根据第三段第一句San Francisco is a great place to study English and learn about American culture. 可知, 旧金山是学习英语和美国文化的好地方。11答案与解析:D主旨大意题。根据第一段第一句San Francisco has long been a favorite place for travelers wh

    57、o are ready to learn languages. 可知, 作者主要想告诉我们旧金山是一个学习语言的好地方。D【语篇解读】本文是一篇说明文。英国人喜欢海滨度假,本文介绍了英国人几十年来度假习惯的演变,从上世纪70年代出国游到如今越来越多的人选择国内游。12答案与解析:A细节理解题。根据第二段“In the early 1970s, air travel became affordable for the average family in the UK, and more and more British people started travelling abroad for t

    58、heir summer holidays.”可知,20世纪70年代初,较低的机票价格是英国人出国度假的主要原因。 13答案与解析:D词义猜测题。根据划线词前半句“In the 1980s and 1990s, young people in the UK became more wealthy,和后句“As a result, young people started to go abroad in groups, to places such as Spain and Greece.”可知,英国年轻人更加富有,因此他们拥有更多的可自由使用的收入。所以disposable为“可自由使用的”之意

    59、,与available for use同义。 14答案与解析:B细节理解题。根据第四段第一句“British holidaying habits have begun to change, however. Climate change means that the UK now has a warmer climate than before, so people dont always feel they need to go overseas to find good weather.”可知,气候变化影响了英国人度假习惯的变化。 15答案与解析:B推理判断题。根据最后一段“The UK

    60、has always been famous for its international explorers, but now it is starting to discover itself.”可知,有更多的英国人转为国内游,因此作者对英国国内旅游业持乐观态度。 .七选五【语篇解读】本文是一篇说明文。文章指出澳大利亚的土著文化是世界上最古老的文化之一。1答案与解析:F上文中的The culture of Australias Aboriginal people is one of the oldest in the world与F项为顺承关系,其中F项中的more than 60,000

    61、years与上文中的one of the oldest in the world相照应。2答案与解析:A下文中的A midden is a site where Aboriginal people ate different kinds of shellfish, fish and other animals具体解释了A项中提到的midden,且该句中的midden与A项中的midden为原词复现关系。3答案与解析:CC项中的They指代上文中的Stone tools,C项解释了这些石器可能的用途。4答案与解析:G上文中的How exciting is it, when you visit a

    62、n art gallery in a big city like Sydney, Melbourne or Auckland?!与G项为顺承关系,G项是对上句的解释说明。其中G项中的exciting与上文中的exciting为原词复现关系。5答案与解析:E上文中的One of the largest collections of rock art is in the heritagelisted Dampier Archipelago in Western Australia与E项为顺承关系,E项中的number in the millions there与上文中的One of the largest collections of rock art相照应。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(七)Unit 3 Diverse Cultures Section Ⅱ Reading and Thinking 新人教版必修第三册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369397.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-《Unit 9 It’s one hundred》|湘少版(三起) (共11张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 9 It’s one hundred》|湘少版(三起) (共11张PPT).ppt
  • 2022高考英语复习:高考英语词汇400题及详解(三).docx2022高考英语复习:高考英语词汇400题及详解(三).docx
  • 四年级上册英语课件-《Unit 9 It’s one hundred》|湘少版(三起) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 9 It’s one hundred》|湘少版(三起) (共18张PPT).ppt
  • 2022高考英语复习:高考英语词汇400题及详解(七).docx2022高考英语复习:高考英语词汇400题及详解(七).docx
  • 四年级上册英语课件-《Unit 8 She wears a white and black sweater》|湘少版(三起) (共8张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 8 She wears a white and black sweater》|湘少版(三起) (共8张PPT).ppt
  • 2022高考英语复习:高考英语词汇400题及详解(一).docx2022高考英语复习:高考英语词汇400题及详解(一).docx
  • 四年级上册英语课件-《Unit 8 She wears a white and black sweater》|湘少版(三起) (共24张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 8 She wears a white and black sweater》|湘少版(三起) (共24张PPT).ppt
  • 2022高考英语备考:易错题典型题详解(四).docx2022高考英语备考:易错题典型题详解(四).docx
  • 2022高考英语备考:易错题典型题详解(五).docx2022高考英语备考:易错题典型题详解(五).docx
  • 2022高考英语备考:易错题典型题详解(二).docx2022高考英语备考:易错题典型题详解(二).docx
  • 2022高考英语备考:易错题典型题详解(三).docx2022高考英语备考:易错题典型题详解(三).docx
  • 四年级上册英语课件-《Unit 8 Dolls》|译林版(三起) (共8张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 8 Dolls》|译林版(三起) (共8张PPT).ppt
  • 2022高考英语备考:易错题典型题详解(一).docx2022高考英语备考:易错题典型题详解(一).docx
  • 四年级上册英语课件-《Unit 8 Dolls》|译林版(三起)(共8张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 8 Dolls》|译林版(三起)(共8张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教版必修3课件:UNIT 2 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE AND USING LANGUAGE .ppt2020-2021学年英语人教版必修3课件:UNIT 2 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE AND USING LANGUAGE .ppt
  • 四年级上册英语课件-《Unit 7 Whose is this》|湘少版(三起)(共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 7 Whose is this》|湘少版(三起)(共12张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教版必修3课件:UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD 写作技巧点拨 .ppt2020-2021学年英语人教版必修3课件:UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD 写作技巧点拨 .ppt
  • 四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起)(共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起)(共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起) (共13张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起) (共13张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教版必修3素养作业:UNIT 5 WARMING UP & READING WORD版含解析.doc2020-2021学年英语人教版必修3素养作业:UNIT 5 WARMING UP & READING WORD版含解析.doc
  • 四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起)(共52张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起)(共52张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起) (共38张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起) (共38张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教版必修3学案:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc2020-2021学年英语人教版必修3学案:UNIT 1 LEARNING ABOUT LANGUAGE WORD版含解析.doc
  • 四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起)(共21张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 7 How much》|译林版(三起)(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教版必修3同步课件:单元素养提升 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR .ppt2020-2021学年英语人教版必修3同步课件:单元素养提升 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR .ppt
  • 四年级上册英语课件-《Unit 6 Turn right》|湘少版(三起)(共24张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 6 Turn right》|湘少版(三起)(共24张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-《Unit 6 Turn right》|湘少版(三起) (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-《Unit 6 Turn right》|湘少版(三起) (共20张PPT).ppt
  • 2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 1 CULTURAL RELICS 4 WORD版含解析.doc2020-2021学年英语人教版必修2课时作业:UNIT 1 CULTURAL RELICS 4 WORD版含解析.doc
  • 2022高考英语北师大版一轮总复习课件:专题十一 特殊句式 .pptx2022高考英语北师大版一轮总复习课件:专题十一 特殊句式 .pptx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1