分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2021_2022学年新教材高中英语课时素养评价三Unit1LaughoutloudDevelopingideas含解析外研版选择性必修第一册202106082172.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369610
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:62.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价 Unit1LaughoutloudDevelopingideas 解析 外研版 选择性 必修 一册 202106082172
    资源描述:

    1、三Unit 1Developing ideas. 单句语法填空1. The beatings and the cruelty (cruel) of the guards had a deep effect on Elias. 2. She said it in a whisper, so I didnt hear. 3. When the man was trying to break into the bank, he was caught by the police on the spot. 4. From these facts we can draw some conclusions

    2、(conclude) about how the pyramids were built. 5. Who can tell us something about Muhammed Ali, of Boxing fame? 6. All his friends remarked on/upon the change in him since his marriage. 7. Students benefit from positive interaction(interact) with adults, and they may give that extra bit of encouragem

    3、ent that a child needs. 8. Joseph Haydn(1732-1809)was an Austrian composer(compose)and is known as “the father of the symphony”. 9. “You go back to bed now, ” he said gently (gentle). 10. The situation was more complicated (complicate) than they had at first realized. . 完成句子1. The girl put me on the

    4、 spot by asking me a few tricky questions. 那个女孩问了我几个刁钻的问题, 使我很难堪。2. His mother was chatting and didnt notice that he had fallen behind. 他妈妈在聊天, 没有注意到他落在后面了。3. All you need to do now is (to) complete the form. 你现在需要做的就是把这张表填好。4. Having lived in the city for 10 years, he got tired of the noisy life. 在

    5、这个城市生活了10年后, 他厌倦了这种嘈杂的生活。5. Yang Liwei is not only/just the first Chinese to go to space but (also)one of the greatest astronauts in the world. 杨利伟不仅是第一个到太空的中国人, 还是世界上最伟大的宇航员之一。6. The form and pictures introduced in the book throw light on the content of the article. 书中采用的表格和图画阐明了文章的内容。7. He said he

    6、llo to people around the room, and thought on his feet to answer their questions without hesitating. 他跟房间里的人打招呼, 而且不假思索地回答他们的问题。8. What I want to do is cross out the unnecessary words. 我想做的是删掉不必要的单词。9. On hearing the humorous story, they roared with laughter. 听到这个幽默故事, 他们大笑起来。10. Tired and hungry, s

    7、he went into a restaurant and seated herself at a table by the window. 又累又饿, 她走进一家饭店, 在靠窗的桌子旁坐下。. 阅读理解(2021聊城高二检测)Former British Prime Minister Winston Churchill once said, “The British are the only people who like to be told how bad things are. ” This is definitely true of British comedy. Most peop

    8、le think humor is about happy things, but for the British, the opposite is true. We love to use our cruel sense of humor to complain and be negative. British comedy, for example, draws a fine line between comedy and tragedy(悲剧). BBCs The Office is a TV show, famous for its dry humor. The main charac

    9、ter, David Brent, is a foolish man, and the shows comedy comes from his delusions. For example, he often tells himself that he is loved by everyone but the viewer can see that everyone hates him. Stupid characters for the audience to laugh at are an old tradition in Britain. In Shakespeares play Twe

    10、lfth Night, the character Malvolio is an old man whom people play tricks on. The audience will laugh away, although the reality is that this man is a truly tragic individual. This side of British humor is reflected in friendships as well. At university, my friends and I would always laugh at one ano

    11、ther. I had an American friend who actually found this sarcasm(挖苦)quite upsetting. She didnt realize that in Britain, the better friends you are with someone, the more you laugh at them. This approachlaughing at everythingmay sound rather depressing(让人郁闷的), but our strange humor played a big part in

    12、 British history. In World War II, along with a stiff upper lip(坚定沉着), the British got through it by laughing. What else was there to do? There is a saying in English: “Laugh and the world laughs with you; cry and you cry alone. ” If you are ever on the receiving end of British sarcasm, you may feel

    13、 like crying, but its best to just laugh it off! 【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了英式幽默的特点以及其形成的历史原因, 作者建议人们对于英国人的幽默别太当真。1. How is British humor special? A. It is often surprising and boring. B. It is often about negative things. C. It often laughs at happy people. D. It often makes happy things depressing. 【解析】选

    14、B。细节理解题。根据第一段Most people think humor is about happy things, but for the British, the opposite is true. We love to use our cruel sense of humor to complain and be negative. 可知, 英式幽默的特别之处在于它通常是关于消极的事情。2. From Paragraphs 2-5 we can know that _. A. British people will not laugh at their good friendsB. t

    15、here is a great difference between comedy and tragedyC. stupid people are often treated well in Shakespeares playsD. British humor used to give people courage in face of sufferings【解析】选D。推理判断题。根据第五段In World War II, along with a stiff upper lip, the British got through it by laughing. 可知, 英国人的幽默曾给人面对

    16、苦难的勇气。3. How does the author advise people to react to British humor? A. Keep silent. B. Cry as you like. C. Dont take it seriously. D. Try to hold back your laughter. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段There is a saying in English: “Laugh and the world laughs with you; cry and you cry alone. ” If you are ever on t

    17、he receiving end of British sarcasm, you may feel like crying, but its best to just laugh it off! 可知, 作者建议人们对于英国人的幽默别太当真。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Smiling is a great way to make yourself stand out while helping your body to function better. It is just one fun way to live longer

    18、, read about the others and try as many as you can. 1Smiling Makes Us Attractive2 There is an attraction factor. We want to know a smiling person and figure out what is so good. Frowns and sorrows all push people awaybut a smile draws them in. When someone is smiling they lighten up the room, change

    19、 the moods of others, and make things happier. Smile a lot and you will draw people to you. 3Stress can really show up in our faces, while smiling helps to prevent us from looking tired, worn down, and overwhelmed. When you are stressed, it is of great significance to take time to put on a smile, wh

    20、ich can trick the body into helping you change your mood. The stress should be reduced and youll be better able to take action. Smiling Lowers Your Blood PressureWhen you smile, there is a measurable reduction in your blood pressure. 4 Sit for a few minutes; take a reading. Then smile for a minute a

    21、nd take another reading while still smiling. Do you notice a difference? Smiling Makes You Seem SuccessfulSmiling people appear more confident, are more likely to be promoted, and more likely to be approached. 5Next time you are feeling down, try putting on a smile. Theres a good chance your mood wi

    22、ll change for the better. A. Smiling Relieves StressB. We are drawn to people who smile. C. Here are some reasons to keep smiling in your daily life. D. Give it a try if you have a blood pressure monitor at home. E. The muscles we use to smile lift the face, making a person appear younger. F. When w

    23、e smile our body is sending the rest of us a message that “Life is Good ! ”G. Put on a smile at meetings and appointments and people will react to you differently. 【文章大意】本文为说明文。微笑有许多好处: 微笑可以让你脱颖而出, 让你变得更健康、更能抵抗压力和让你更有魅力。微笑让你活得更加长久快乐, 还有可能晋升职位。既然有那么多的好处, 尽你所能在日常生活中试着去微笑。1. 【解析】选C。考查对上下文的理解及推理判断能力。本题位

    24、于段末。本段主要概述微笑有许多好处, 如让你脱颖而出、更有魅力、让你更长寿等。且由下文的四个小标题可知, 本小题是对下文四个小标题的总结。由此可知此题是说在日常生活中保持微笑的原因。故选C。2. 【解析】选B。考查对上下文的理解及推理判断能力。本题位于段首。本段的主题句为“Smiling Makes Us Attractive”且根据本段中的“a smile draws them in”可知, 微笑让我们有吸引力, 我们被微笑的人所吸引。分析选项, 可知B项(We are drawn to people who smile. )与本段的意义一致, 且有词“draw”的复现。3. 【解析】选A。

    25、考查对上下文的理解及推理判断能力。本小题为一段的小标题。分析下面一段的内容可知, 本段是说微笑有助于掩盖你的疲惫, 让你的情绪改变, 缓解压力, 使你更好地行动。分析选项可知, A项Smiling Relieves Stress(微笑缓解压力)符合题意, 故选A。4. 【解析】选D。考查对上下文的理解及推理判断能力。本题位于段中。本题所在段落的小标题为“微笑能降低你的血压”。本段举例坐几分钟、看书、微笑。最后问“注意到区别了吗? ”可知, 想知道区别就要用血压计来量一下。分析选项可知D项Give it a try if you have a blood pressure monitor at

    26、home. (如果你家里有血压计, 试试看)与此段意义一致, 且有词“blood pressure”的复现。故选D项。5. 【解析】选G。考查对上下文的理解及推理判断能力。本句的前一句“微笑的人看起来更自信, 更有可能被晋升, 也更有可能被接近。”因此在约会时要微笑, 这样就会使你看起来易于接近, 开会时微笑更有可能会被晋升。分析选项可知G项符合题意, 故选G。阅读理解A lot of us lose lifes tough battles by starting a frontal(正面的) attackwhen a touch of humor might well enable us t

    27、o win. Consider the case of a young friend of mine, who hit a traffic jam on his way to work shortly after receiving an ultimatum(最后通牒) about being late on the job. Although there was a good reason for Sams a being lateserious illness at homehe decided that this by-now-familiar excuse wouldnt work a

    28、ny longer. His supervisor was probably already pacing up and down preparing a dismissal speech. Yes, the boss was, Sam entered the office at 9: 35. The place was as quiet as a locker room(更衣室); everyone was hard at work. Sams supervisor came up to him. Suddenly, Sam forced a grin and stretched out h

    29、is hand. “How do you do! ” he said. “Im Sam Maynard. Im applying for a job. Which, I understand, became available just 35 minutes ago. Does the early bird get the worm? ”The room exploded in laughter. The supervisor clamped off a smile and walked back to his office. Sam Maynard had saved his jobwith

    30、 the only tool that could win, a laugh. Humor is a most effective, yet frequently neglected(忽略), means of handling the difficult situations in our lives. It can be used for patching up differences, apologizing, saying “no”, criticizing, getting the other fellow to do what you want without his losing

    31、 face. For some jobs, its the only tool that can succeed. It is a way to discuss subjects so sensitive that serious dialog may start a quarrel. For example, many believe that comedians(喜剧演员) on television are doing more today for racial and religious tolerance(忍受力) than people in any other forum. 【文

    32、章大意】本文通过一个小故事讲述了幽默的重要性。1. Why was Sam late for his job? A. Because he was ill. B. Because he got up late. C. Because he was caught in a traffic jam. D. He was busy applying for a new job. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段who hit a traffic jam on his way to work可知, 他迟到的原因是他碰上了交通堵塞。2. The main idea of this passage i

    33、s _. A. Sam Maynard saved his job with humorB. humor is important in our livesC. early bird gets the wormD. humor can solve racial discriminations【解析】选 B。主旨大意题。根据短文第一段主题句 A lot of us lose lifes tough battles by starting a frontal attack when a touch of humor might well enable us to win (在人生很多场激烈的争斗中

    34、, 我们如果与人硬碰硬正面交锋的话, 可能败得一塌糊涂。而幽默往往使我们反败为胜)和文章第四段Humor is a most effective, yet frequently neglected. . . in our lives, 可知整篇短文讲的是幽默的重要性。3. The phrase “clamped off” in Paragraph 3 means _. A. tried to hold backB. tried to setC. chargedD. gave out【解析】 选A。词义猜测题。上文提到老板连辞退他的话都想好了, 而Sam开的这个玩笑使人们哄堂大笑。而老板为了树立

    35、他的威严, 仍然强忍住笑。故答案为A。4. Which of the following statements can we infer from the passage? A. Many lose lifes battles for they are lacking in a sense of humor. B. It wasnt the first time that Sam came late for his work. C. Sam was supposed to come to his office at 8: 30. D. Humor is the most effective way of solving problems. 【解析】选B。推断判断题。根据第一段. . . shortly after receiving an ultimatum about being late on the job 我们可以了解到, Sam不止一次上班迟到了。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021_2022学年新教材高中英语课时素养评价三Unit1LaughoutloudDevelopingideas含解析外研版选择性必修第一册202106082172.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369610.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3《How many》(Rhyme time)|译林版(三起) (共27张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 9 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 5 THEME PARKS WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4学案 UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 2|北京课改版 (共19张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 19 UNIT 4 BODY LANGUAGE WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOUR Lesson 10 1|北京课改版 (共18张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 18 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 2|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修4 课时提能练 17 UNIT 2 WORKING THE LAND WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-UNIT 3 WILL YOU DO ME A FAVOURLesson 11 1|北京课改版 (共20张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第二课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt2020人教版高中英语课堂同步必修3课件 UNIT 2 HEALTHY EATING .ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 3 My friends 第三课时|人教(PEP)(2018秋) (共10张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版(共15张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 4 ASTRONOMY:THE SCIENCE OF THE STARS WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《What Do They Have on the Farm》|陕旅版 (共7张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3学案 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Story time)|译林版(三起) (共45张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 15 UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH ” WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Song time)|译林版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 12 UNIT 2 HEALTHY EATING WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Period 3)|译林版(三起) (共37张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修3 课时提能练 11 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含答案.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Let’s make a fruit》(Fun time and Cartoon time)|译林版(三起) (共14张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起) (共12张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 2《Lesson 3 What’s your hobby》|鲁科版(五四制)(三起)(共10张PPT).ppt
  • 2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc2020人教版高中英语课堂同步必修2学案 UNIT 5 MUSIC WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1