2021_2022学年高中英语Unit1LifestylesLanguagePointsⅢLesson4CommunicationWorkshopCultureCorner.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 高中英语 Unit1LifestylesLanguagePoints Lesson4CommunicationWorkshopCultureCorner
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三)语言知识练习固基础.单句语法填空1Your mother as well as your sisters is(be) friendly to me.2Go back to your original(origin) groups.3I prefer pop music while my mother likes classical(classic) music better.4Does his absence make a difference to your work?5What I need is a shower and a good sleep.6Is this y
2、our best excuse you can come up with for your being late?7He as well as his parents doesnt think(not think) that the house is worth buying.8You go first,and Ill come in a moment.9Mark was told to keep his distance from the girl.10He lives in the same building as we do.完成句子1他父亲的去世使他不得不辍学。His fathers
3、death made him leave school2他们等着看其他同学将做什么。They waited to see what the rest of the classmates would do3汤姆非常诚实,因而受到老师的赞扬。Tom was so honest a boy that he was praised by the teacher.4这就是你不对的地方。This is where you are wrong5在吃饭时间那儿总是挤满了顾客。It is always crowded with customers at meal times.高考题型练习提能力.阅读理解AWhe
4、n my students ask me why I live in a tiny house,they ask it in light of all the “sacrifices(牺牲)” I am making.They know that I have moved from a large apartment in the city to a small custombuilt home on wheels in the backyard woods.They know I forego running water,Internet connection,sewage(下水道),and
5、 reliable phone reception.However,it was possible for me to be truly happy while living with very few material things.My body responded well,in health,fitness and mood,to a schedule more consistent(一致的)with the natural day and night cycle.Observing the daily sunset,hosting friends for days at a time
6、,reading,writing letters to my families and friends and exploring natural wonders in my spare time all were free and invaluable experiences.What was necessary to my survival proved to be a rather short listhealthy food,clean and drinkable water,heat source,weatherprotecting shelter,weathersuitable c
7、lothing,equally important friends and mental and physical stimulations(刺激)When I returned to life in the US,I couldnt help but sense a deep and uneasy belief that life suddenly changed.I felt disconnected with many thingsthe earth,others,my food source,my waste disposal(清理),the natural cycle of my b
8、ody and the productive interests.These are the things I once cared for but now find myself too busy to enjoy.How was it that I was earning literally 40 times my Peace Corps salary and was less healthy,satisfied and intentional in my daily schedule? I found myself askingwhat is it to be rich anyway?
9、Therefore,last August I let go of most of my possessions and moved into a tiny house on wheels because I wanted to see if I could live a more enjoyable lifestyle.So far so good.No inconvenience has made up for the many positive benefits that continue to come from this change in lifestyle.I believe t
10、hat I have made the right decision.【语篇解读】作者不愿生活在大城市,宁愿贴近大自然生活,简单、健康、快乐,且更适合她自己。1What does the underlined word “forego” in the first paragraph probably mean?AGive up.BTake along.CCare for. DGo after.A词义猜测题。根据前文的描述,作者以前生活在城市的大房子里,现在生活在树林里一个移动的自主建造的小房子里,没有自来水,因特网,手机等这些现代化的东西,故此处为“放弃”的意思,因此答案为A。2What in
11、terested the author most when living in the tiny house?AThe natural living schedule.BBusy and invaluable experiences.CThe happiness of the simple life.DThe very few material possessions.C细节理解题。根据第二段首句“However,it was possible for me to be truly happy while living with very few material things.”可知,最吸引
12、作者的还是简单的生活带来的快乐,故答案为C。3What did the author feel when she returned to the US?AShe was behind the times.BShe wouldnt enjoy the modern life.CShe was rich enough to enjoy the city life.DShe was disconnected with the outside world.B推理判断题。根据最后一段中的“When I returned to life in the US,I couldnt help but sense
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369807.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
