2021_2022版高中英语Unit4MakingthenewsWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 高中英语 Unit4MakingthenewsWarmingUp
- 资源描述:
-
1、 “课时素养评价”十Unit 4Warming Up & Reading. 用所给词的适当形式填空1. To his delight, she came first in the test, which made his parents delighted. (delight)2. Peter is an assistant teacher in the college who often assists his students with the problems and gives them selfless assistance. (assist)3. Professor Black,
2、who is well-known in the medical profession, is playing a professional visit to our hospital. (profession)4. When they witnessed the paintings in the room, they admired the artists for their admirable skills. (admire)5. The course will give photographers personal tuition in all types of outdoor phot
3、ography. (photograph)6. The tennis players need total concentration during the play. Unless concentrating on the game, they are easily beaten. But sometimes they are too concentrated to hit the ball. (concentrate)7. She called me to inform me of the arrival of my ordered newspaper, which keeps me in
4、formed of what is going on around us at any time. (inform)8. He usually shuts himself in the house drawing alone and dreams of creating a(n) unusual artwork. (usual)9. The speech was a deliberate attempt to annoy the government. (deliberately)10. Brian is gifted in writing music; he is likely to be
5、a Beethoven for the gift for music. (gift). 选词填空be delighted at, assist with, in that case, concentrate on, be informed of, depend on, be accused of, so as to, in great demand, in a dilemma1. She was delighted at the news that she would be sent abroad. 2. It was up to him to concentrate on his studi
6、es. 3. My friend is in a dilemma of whether to go abroad for further study or get a job at home. 4. We should learn from our mistakes so as to be a better person in the future. 5. Seeing my mothers hard work, I decided to assist with household chores. 6. He would be informed of any progress they had
7、 made. 7. The dictionary, which is useful in helping learn grammar, is in great demand. 8. The chance of a full recovery will depend on the seriousness of the injuries. 9. She felt upset because she was accused of lying to her boss. 10. He couldnt make the final decision. In that case, I had to turn
8、 to others for help. . 翻译句子1. We should take responsibility and get involved in working towards a bright future. 我们应该承担起责任, 积极参与, 为光明的未来而努力。2. It cannot be denied that they have their own time schedule after classes and easily concentrate on lessons alone in their small room. 不可否认的是, 他们课后有自己的时间安排, 并
9、且在他们的小房间里很容易集中精力上课。3. In addition, we can be kept well informed of whats happening at home and abroad and keep up with the times. 此外, 我们可以随时了解国内外发生的事情, 与时俱进。4. Faced with that dilemma, he didnt know what to do. 他面对进退两难的局面, 不知如何是好。5. Honesty is the best policy, which is what we should keep in mind al
10、l the time. 诚为上策, 这是我们应该一直记住的。. 阅读理解AThe Chicago Fine Chocolate Show took place in November. Pastry chefs (面包师) from around the country handed out samples of their very best work. Chef Scott Green, a chocolate sculptor, impressed the attendees at the show. Not only did he bring his work for all to s
11、ee, but he also made chocolate sculptures right then and there. Green talked to TFK about his job as a chocolate sculptor. He explained that he thinks of himself as an artist who just happens to work with chocolate rather than wood or stone. “I have been around chocolate so long that it isnt chocola
12、te anymore, ” he said. To learn more about the job of a chocolate sculptor, read on. TFK: What was the hardest thing that you have ever carved, and what was it made of? GREEN: In 2017, I did the U. S. Pastry Championship, and I had to carve a castle out of white chocolate for the competition. I didn
13、t have a lot of experience, and white chocolate is hard to carve. That was the hardest thing I have ever carved. TFK: How long does it take to make an average sculpture? GREEN: For me, it takes a couple of days. Most of that time is getting all the pieces ready. The easiest part is gluing it all tog
14、ether. Chocolate is used for glue. It holds together very well. TFK: How much chocolate do you use per sculpture? GREEN: It depends on the sculpture. For a show piece, I maybe use 20 to 60 pounds of chocolate. You have to be really strong to lift it. I always ask for help. TFK: Is it easier to work
15、with sugar or chocolate? GREEN: They are very different. Generally speaking, it is easier to work with chocolate. Chocolate likes being poured into molds (模具), and it sets at room temperature. Sugar is much more fragile. It is very hot when you work with it and not as easy. 【文章大意】这是一篇新闻采访。短文主要采访了巧克力
16、雕刻家斯科特格林关于雕刻巧克力的一些知识。1. According to the passage, Chef Scott Green _. A. was good at making chocolateB. made sculptures with stone or woodC. didnt bring his work at the showD. made sculptures at the show【解析】选D。细节理解题。由第一段最后两句可知, 巧克力雕刻家斯科特格林给与会人员留下了深刻的印象。他不仅把自己的作品带给所有人看, 而且创作巧克力雕塑。所以根据这篇文章可知, 斯科特格林在展览
17、会上做了雕塑。故选D。2. What does the underlined sentence mean? A. Chocolate is very delicious. B. Green has become tired of chocolate. C. Green didnt work with chocolate anymore. D. Chocolate is just a material he works with. 【解析】选D。词义猜测题。由第二段可知, Green认为自己是一位艺术家, 只是自己使用的材料碰巧是巧克力, 而不是木头或石头。他和巧克力相处的时间太长了, 它已经不
18、再是巧克力了。所以判断出带下划线的句子的意思是“巧克力只是他工作使用的一种材料”。故选D。3. What can we infer from the text? A. Gluing chocolate is difficult. B. Green cant raise his sculptures by himself in most cases. C. It is more difficult to work with Chocolate than with sugar. D. Green did well at the 2017 U. S. Pastry Championship. 【解析
19、】选B。推理判断题。根据第八段可知, 巧克力雕塑的重量很重, 总是需要别人的帮助才能抬起来。故判断出格林在大多数情况下不能独自抬起他的雕塑。故选B。4. Which part of a newspaper is the text probably taken from? A. Art. B. Education. C. Cooking. D. Tourism. 【解析】选A。推理判断题。根据第一段第三句中Chef Scott Green, a chocolate sculptor和第二段第二句可知, Scott Green 是一位巧克力雕塑家, 他对自己的认知是一位用巧克力创造雕塑作品的艺术家
20、。因此, 这篇文章很可能来自报纸的艺术栏目。BNewspapers are not nearly as popular today as they were in the past. There are not very many people who seriously read a newspaper every day. Most people only read the sports pages, the advice or the gossip columns, the comics, and perhaps the classified advertisements. Most p
21、eople dont take time to read real news. Newspapers attempt to catch the readers interest with pictures and exciting headlines. These techniques are used on the front page because it is the first thing you see when you pick up the paper. The first page attracts attention and encourages the reader to
22、look through the rest of the paper. This is why editors always look for a good first page story and a headline to make them stop and look. If the headline is horrible enough or frightening enough or wild enough, perhaps they will go on to read the front page. However, they may read the headlines, bu
23、t that is all, then they turn to the sports page, or comics, or advertisements. It seems that people do not want the news from a newspaper any more. They say they get the news on television now. More people watch television news because it is easier and more interesting than reading a newspaper. Wha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369951.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
