《创新设计》2016高考英语(全国通用)二轮专题复习练习:冲刺第17练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新设计2016高考英语全国通用二轮专题复习练习:冲刺第17练 WORD版含答案 创新 设计 2016 高考 英语 全国 通用 二轮 专题 复习 练习 冲刺 17 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第17练阅读七选五短文改错书面表达.阅读理解A体裁:议论文话题:医药卫生词数:340时间:7Over the years there have been several advancements in the Health Care manufacturing (制造) technology.With the discovery of new illness or diseases,the Pharmaceutical (药物) companies around the world are using the most modern and effective
2、technologies for manufacturing Health care products.One such major invention that has gained wide popularity is the liquid filled capsules (液体填注胶囊)Just like the traditional ones,these capsules also have two pieces and they offer several benefits over the traditional soft surface capsules.The benefit
3、s are discussed below:Production benefits.The process of manufacturing (制造) of these hard surface capsules is simple.Another significant benefit of these capsules is that they are manufactured into standard sizes which are scientifically designed and ruled.This makes the packaging process easy.Besid
4、es,the liquid filling of the capsules totally avoids the risk of dust and chemical outflow,which means capsules of this kind are easy to handle and environmentally friendly.Drug formulation (配方) benefits.The capsules that have liquid contain less number of excipients(赋形剂) as compared to other Health
5、care Products.It is better for the users too as the liquid filling makes the process of absorbing easy and quick.These capsules are a kind of improvement for formulations that can hardly be mixed in the water.There are many highly powerful chemicals in the formulation.With liquid filling the capsule
6、s could last for a long time.Additionally,there is more uniformity (均匀性)in content filling.Liquid filling is best suited for making capsules that have formulations which should be kept away from being damp.Sales and marketing benefits.These are far better than the traditional capsules from the sales
7、 and marketing view as these capsules have attractive colours on the surface.【语篇解读】本文介绍了液体填注胶囊的优点。1What do the liquid filled capsule and the traditional ones have in common?AThey are both rather light.BThey are both in standard sizes.CThey both have two pieces.DThey are both filled with liquid.答案C细节
8、理解题。根据第二段“Just like the traditional ones,these capsules also have two pieces.”可知,液体填注胶囊与传统胶囊一样,都由两部分组成。2According to the passage,_Aits easy to invent the liquid filled capsulesBits easy to package the liquid filled capsulesCits hard to handle the liquid filled capsulesDits hard to buy the liquid fil
9、led capsules答案B细节理解题。根据第三段“This makes the packaging process easy.”可知,液体填注胶囊便于包装。3Compared with the traditional capsules,the liquid filled capsules are _Amore effective Bin smaller sizesCmuch cheaper Dat low cost答案A推理判断题。根据第四段“There are many highly powerful chemicals in the formulation.”可知,液体填注胶囊具有更强
10、力的配方。由此可推知,这种胶囊比传统胶囊更有药效。4Which is probably the best title for the passage?AAdvantages of the Liquid Filled CapsulesBThe Development of Pharmaceutical CompaniesCThe Birth of the Liquid Filled CapsulesDAdvanced & Effective Health Care Products答案A标题判断题。本文介绍了液体填注胶囊环保、高效和易吸收等传统胶囊不具备的优点,由此可知答案。B体裁:记叙文话题:
11、新娘购物词数:309时间:5A bride caused a stir among shoppers at a supermarket in Torfaen when she went shopping in her wedding dress.Anna Savery enjoyed a meal with her husband James and guests at a Cwmbran restaurant after the ceremony but decided to carry on the celebrations at her mothers house.But first s
12、he stopped off at a nearby supermarket to pick up some essentials.She was greeted by a flood of good wishes from customers astonished to spot her in the vegetable aisle (侧廊)Mrs Savery,39,who married James Savery,26,at Pontypool Register Office on Saturday said: “It was a very impromptu (即兴的) idea.Th
13、at s when I decided to go to the supermarket,but it was shutting in 45 minutes so I didnt have time to go and change.But I have been in my pyjamas (睡衣)before,why not in my wedding dress?”Mrs.Savery,who dashed around the supermarket to buy alcohol with her new motherinlaw and sisterinlaw,was overwhel
14、med by the reactions of staff and customers.“People were smiling and asking for photos.It was unimaginable;I just cant find exact words to describe my feelings,”she said.“I felt like a celebrity (名人)I had people saying I looked beautiful and one man said his daughter said I looked like a princess.”A
15、mong those to congratulate Mrs.Savery was Cwmbran blogger Ben Black who captured her out shopping on video.Afterwards he wrote on his blog: “I m smiling and have goose bumps (鸡皮疙瘩) as I type this blog.”“To Anna and James: have a fantastic night and wonderful future together.You put a smile on a lot
16、of peoples faces tonight,” he added.【语篇解读】一位新娘因时间仓促而身着婚纱去购物,这一举动却带来了出乎意料的反响。5How did the staff and customers feel when they saw Mrs.Savery in her wedding dress?AThey felt amazed.BThey felt disappointed.CThey felt puzzled.DThey felt afraid.答案A细节理解题。根据第二段“She was greeted by a flood of good wishes from
17、 customers astonished to spot her in the vegetable aisle.”可知,人们看见她穿着婚纱来购物,都觉得很惊讶。6Why didnt Mrs.Savery get changed when she went to the supermarket?AShe was too lazy to get changed.BShe was used to doing so when shopping.CShe was in a hurry to buy something.DShe loved to be envied by others.答案C推理判断题
18、。根据第三段“It was a very impromptu idea.Thats when I decided to go to the supermarket,but it was shutting in 45 minutes so I didnt have time to go and change.”可知,她是临时起意想去超市,因为时间仓促所以没有换衣服。7The underlined word in the fourth paragraph means “_”Ato know too much information about something secret about sbBt
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-373673.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
