分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(19) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:374018
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:10
  • 大小:76KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练19 WORD版含答案 广西 来宾 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 19 WORD 答案
    资源描述:

    1、广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(19)含答案2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Your glasses may someday replace your smartphone, and some New Yorkers are ready for the switch. Some in the city cant wait to try them on and use the maps and GPS that the futuristic eyewear is likely to include.“Id use i

    2、t if I were hanging out with friends at 3 a. m. and going to the bar and wanted to see what was open,” said Walter Choo, 40, of Fort Greene. The smartphone-like glasses will likely come out this year and cost between $250 and $600, the Times said, possibly including a variation of augmented(增强的) rea

    3、lity, a technology already available on smartphones and tablets (平板电脑) that overlays information onto the screen about ones surroundings. So, for example, if you were walking down a street, indicators would pop up showing you the nearest coffee shop or directions could be plotted out and come into v

    4、iew right on the sidewalk in front of you.“As far as a mainstream consumer product, this just isnt something anybody needs,” said Sam Biddle, who writes for G. “Were accustomed to having one thing in our pocket to do all these things,” he added, “and the average consumer isnt gonna be able to afford

    5、 another device (装置) thats hundreds and hundreds of dollars.”Google publisher Seth Weintraub, who has been reporting on the smartphone-like glasses since late last year, said he is confident that this type of wearable device will eventually be as common as smartphones.“Its just like smartphones 10 y

    6、ears ago,” Weintraub said. “A few people started getting emails on their phones, and people thought that was crazy. Same kind of thing. We see people bending their heads to look at their smartphones, and its unnatural,” he said. “Theres gonna be improvements to that, and this is a step there. 1One o

    7、f the possible functions of the smartphone-like glasses is to _.A. program the opening hours of a barB. supply you with a picture of the futureC. provide information about your surroundingsD. update the maps and GPS in your smartphones2The underlined phrase pop up in the third paragraph probably mea

    8、ns _.A. develop rapidly B. get round quicklyC. appear immediately D. go over automatically3According to Sam Biddle, the smartphone-like glasses are _.A. necessary for teenagers B. attractive to New YorkersC. available to people worldwideD. expensive for average consumers4We can learn from the last t

    9、wo paragraphs that the smartphone-like glasses _.A. may have a potential market B. are as common as smartphonesC. are popular among young adults D. will be improved by a new technology试题分析:本文主要介绍了一种使用智能技术的新型眼镜,这种眼镜可以向用户提供周围环境的具体信息。1C 细节题。根据文章第三段2,3行including a variation of augmented(增强的) reality, a

    10、technology already available on smartphones and tablets (平板电脑) that overlays information onto the screen about ones surroundings.可知Google眼镜这一技术可以给你提供周围环境的信息。故C正确。2C 猜测词义题。根据本句indicators would pop up showing you the nearest coffee shop or directions could be plotted out and come into view right on th

    11、e sidewalk in front of you.以及上一句中的that overlays information onto the screen about ones surroundings.可知只有这一技术可以迅速得知你周围事物的信息,故该词表示C项含义。3D 细节题。根据文章第四段最后一句the average consumer isnt gonna be able to afford another device (装置) thats hundreds and hundreds of dollars. 可知目前这一产品的价格还不是普通人能够承受的。故D正确。4A 推理题。根据文章

    12、最后两段可知10年前人们认为智能手机是不可能的,但是10年以后这都是很常见的个人物品。作者以此来类推这一新技术,也就是说作者认为这一技术的潜在市场也是巨大的。故A正确。(2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳选项。体裁:议论文话题:家庭教育词数:726时间:8Is gun play good or bad for children?For many years I emphasized its harmlessness.When concerned parents expressed doubt about letting their children have toy g

    13、uns,because they didnt want to encourage them in the slightest degree to become criminals,I would explain how little connection there was.In the course of growing up,children have a natural tendency to bring their aggressiveness more and more under control if their parents encourage thisOnetotwoyear

    14、olds,when they are angry with another child,may bite the childs arm without hesitation.But by 3 or 4 they have already learned that aggression is not right.However,they may pretend to shoot their mother or father,but smiling to assure them that the gun and the aggressive behaviour arent to be taken

    15、seriously.In the 6to12yearold period,children will play an earnest game of war,but it has lots of rules.There may be arguments,but real fights are relatively rare.At this age children dont shoot at their mother or father,even in fun.Its not that the parents have turned stricter; the childrens own co

    16、nscience has.In adolescence aggressive feelings become much stronger,but well broughtup children can turn them into athletics and other competition or into kidding their friends.In other words,Id explain that playing at war is a natural step in the disciplining of the aggression of young children; t

    17、hat a cautious parent doesnt really need to worry about producing a criminal.But nowadays Id give parents much more encouragement to guide their child away from violence.A number of incidents have convinced me of the importance of this.One of the first things that made me change my mind,several year

    18、s ago,was an observation that an experienced nursery school teacher told me about.Her children were hitting each other much more than previously,without reason.When she talked to them,they would protest,“But thats what the Three Stooges do.” (This was a childrens TV program full of violence which im

    19、mediately became very popular.)What further shocked me into reconsidering my view was the assassination(暗杀) of the former President,and the fact that some schoolchildren cheered about this.(I didnt so much blame the children as I blamed the kind of parents who will say about a President they dislike

    20、,“Id shoot him if I got the chance!”)These incidents made me think of other evidence that Americans often tolerate lawlessness and violence.We were hard on the Indians and the later waves of immigrants.At times we denied justice to groups with different religions or political views.And now a great p

    21、ercentage of our adult as well as our child population has been endlessly fascinated with dramas of Western violence and with cruel crime stories,in movies and on television.This doesnt necessarily mean that we Americans on the average have more aggressiveness inside us than the people of other nati

    22、ons.I think rather that the aggressiveness we have is less controlled,from childhood on.To me it seems very clear that in order to have a more stable and civilized national life we must bring up the next generation of Americans with a greater respect for law and for other peoples rights than in the

    23、past.There are many ways in which we could and should teach these attitudes.One simple opportunity we could seize in the first half of childhood is to show our disapproval of lawlessness and violence in television programs and in childrens gun play.I also believe that the survival of the world now d

    24、epends on a much greater awareness of the need to avoid war and to actively seek peaceful agreements.There are enough nuclear arms to completely destroy all civilization.This terrifying situation demands a much greater stability and selfcontrol on the part of national leaders and citizens than they

    25、have ever shown in the past.We owe it to our children to prepare them deliberately for this awesome responsibility.【语篇解读】本文是一篇议论文。主要讨论了孩子们该不该玩玩具枪,并规劝人们尊重孩子、尊重法律,减少孩子的暴力性。1The underlined word “this” in Paragraph 1 refers to_Acontrolling their aggressivenessBplaying with toy gunsCaggressive behaviourD

    26、the course of growing up答案A细节理解题。根据文中该句话中的their aggressiveness more and more under control可知选A。2Based on the authors view about the relationship between childrens aggressiveness and their age,which of the following is true?AA 2yearold boy knows that it is not correct to behave aggressively.BThe olde

    27、r children become,the less aggressive they will be.C6to 12yearolds enjoy war games but develop them into argument and serious fights.DAdolescents aggressiveness is often displayed in the form of competition.答案D细节理解题。根据文中第一段的Onetotwoyearolds,when they are angry with another child,may bite the childs

    28、arm without hesitation 排除A;第二段的In the 6to12yearold period,children will play an earnest game of war,but it has lots of rules排除C;第二段At this age children dont shoot at their mother or father,even in fun 排除B;第二段In adolescence aggressive feelings become much stronger,but well broughtup children can turn

    29、 them into athletics and other competition or into kidding their friends 可知成年人的暴力总是通过竞争的方式传递给孩子。故选D。3What conclusion does the author intend to draw from the story told by the nursery school teacher?AWatching violence can lower a childs standard of behaviour.BViolent TV programs should be banned in n

    30、ursery schools.CChildren are generally lawless or violent nowadays.DIt is acceptable to let children have toy guns.答案A推理判断题。根据文中第五段When she talked to them,they would protest,“But thats what the Three Stooges do.” (This was a childrens TV program full of violence which immediately became very popular

    31、.)可知观看暴力电视等降低孩子的行为标准。故选A。4What does Paragraph 7 mainly talk about?AExamples showing that Americans are more aggressive than other nations.BEvidence proving that America has a long history of lawlessness and violence.CThe idea that children are less able to put their aggressiveness under control.DMor

    32、e reasons why the author changed his view on the main issue of the article.答案D主旨大意题。通读文章第七段,并根据关键句These incidents made me think of other evidence that Americans often tolerate lawlessness and violence可知作者有更多的理由改变了文章的主题。故选D。5.What is a must if people intend to enjoy stability and civilized national l

    33、ife?ATo show disapproval of gun play in television programs.BTo make people aware that there are already enough nuclear arms.CTo elect national leaders with greater stability and selfcontrol.DTo bring up children who show more respect for the law and others rights.答案D细节理解题。根据文章第八段的To me it seems ver

    34、y clear that in order to have a more stable and civilized national life we must bring up the next generation of Americans with a greater respect for law and for other peoples rights than in the past可知养育孩子应尊重法律,尊重别人。故选D。6Which of the following serves best as the title of the article?AHow Does Age Inf

    35、luence Aggressiveness?BAre American Children Becoming More Aggressive?CShould Children Play With Guns?DWhat Should Parents Teach Their Children答案C主旨大意题。通读全文作者大部分在讨论玩具枪是否让孩子更有暴力性,孩子们是否该玩玩具枪。故选C。(2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳选项。体裁:应用文话题:儿童读物词数:335时间:5There are a number of childrens books that are desi

    36、gned to help children learn the difference among many wonderful colors that are in the world,and all of these books are designed to make it easy for children.PinkaliciousIt is a story about a girl who eats many pink cupcakes one evening.The next morning,she wakes up and finds that she has not only p

    37、ink hair,but pink skin!This fun story not only helps children to learn about many different shades(色度) and colors that are in the world and in their foods,but it also helps them to understand that,while sweets are a great pleasure,they have to eat healthy food regularly in order to stay healthy.One

    38、Fish Two Fish Red Fish Blue FishThe book is a series of vignettes(小片段) told through Dr.Seuss rhymes,making them fun for parents to read and fun for children to hear.As it is related to colors,the book shows some of the classic colors,including,of course,red and blue!Once children learn about red and

    39、 blue,they can then learn how to make purple.Mouse PaintIn this tale,three mice learn a lot about colors and how much fun you can have with them.They dont settle for just painting with the colors,however,but insist on dipping their toes (脚趾) into the colors and creating new combinations from them,sh

    40、owing children what happens when they mix red and blue or yellow and red together.How Do Dinosaurs Learn Their Colors?This seemingly simplistic tale shows us how dinosaurs learn all about the different colors in the world through the items around them.Simple things teach the dinosaurs in the book wh

    41、at each color is.For instance,a purple towel that has been left on the floor shows both children and the dinosaurs what the color purple is.【语篇解读】本文主要介绍了4本适合儿童阅读的书籍。1The childrens books mentioned in the passage are designed to _Amake children interested in readingBimprove childrens reading abilityCd

    42、eepen the understanding of colorsDattract children s attention to books答案C细节理解题。根据第一段的叙述可知,这些书是为了帮助孩子学习颜色的差别,深入了解颜色而设计的。2Whats the inspiration of the book Pinkalicious?AHow to make your skin pink?BOnly proper eating can make you healthy.CEating too many cupcakes is bad for your health.DPink cupcakes

    43、 are girls favorite food.答案B细节理解题。根据第二段“but it also helps them to understand that,while sweets are a great pleasure,they have to eat healthy food regularly in order to stay healthy.”可知,这本书还告诫我们,合理的健康饮食才会保持健康。3Which book is very fun for its rhymes when heard?APinkalicious.BOne Fish Two Fish Red Fish

    44、Blue Fish.CHow Do Dinosaurs Learn Their Colors?DMouse Paint.答案B细节理解题。根据第三段“The book is a series of vignettes told through Dr.Seuss rhymes,making them fun for parents to read and fun for children to hear.”可知,One Fish Two Fish Red Fish Blue Fish这本书是一系列的以押韵形式讲述的小片段。4We can learn from the passage that _

    45、Amost little girls like pink very much in PinkaliciousBchildren who want to learn painting should read Mouse PaintCchildren can learn how to make purple from How Do Dinosaurs Learn Their Colors?Ddinosaurs learn colors through simple things around them in How Do Dinosaurs Learn Their Colors?答案D细节理解题。

    46、根据最后一段“dinosaurs learn all about the different colors in the world through the items around them.Simple things teach the dinosaurs in the book what each color is”可知,在How Do Dinosaurs Learn Their Colors?这本书里,恐龙通过自己周围简单的事物来认识颜色。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。My aunt will come down soon, Mr. Nutt

    47、el, said a young lady of fifteen.Framton Nuttel attempted to say something to please the niece. Privately he doubted whether this visit would do much towards helping with his nerve problem.I know how it will be, his sister had said, People there are nice. I shall just give you letters of introductio

    48、n to all the people I know there. Framton wondered whether Mrs. Sappleton, the lady to whom he was presenting one of the letters of introduction came into the nice division.Do you know many of the people round here? asked the niece.Hardly a soul, said Framton.Then you know practically nothing about

    49、my aunt. Her great tragedy(悲剧) happened just three years ago, said the child, “Out through that window, her husband and her two young brothers went off for their days shooting. They never came back. Poor aunt always thinks that they will come back someday. She has often told me about Ronnie, her you

    50、ngest brother, singing Bertie, why do you bound?At this time, Mrs. Sappleton came in, greeting, “I hope you dont mind the open window. She talked on cheerfully about the shooting. To Framton it was all purely horrible. He made a desperate but only partially successful effort to turn the talk on to a

    51、 less scary topic. The doctors agree in ordering me complete rest, and an absence of mental excitement. he announced, On the matter of diet they are not so much in agreement, he continued.No? said Mrs. Sappleton, in a voice which only replaced a yawn at the last moment. Here they are at last! she su

    52、ddenly cried. In the deepening dusk out came three figures with a tired brown spaniel(猎犬). And then a young voice rang out of the dusk, I said, Bertie, why do you bound?Framton grabbed wildly at his stick and hat, without a word of goodbye, and rushed out of sight.“What is up? Mrs. Sappleton was con

    53、fused.I expect it was the spaniel, said the niece calmly, He told me that he was once hunted into a tomb by a pack of dogs, and had to spend the night in a newly dug tomb with the creatures barking just above him. Enough to make anyone lose their nerve.Romance at short notice was her specialty.1. Ac

    54、cording to the passage, we learn that Mrs. Sappleton.A. felt sorrow about the shootingB. got along well with RonnieC. listened carefully to FramtonD. trusted and spoiled her niece2. As for Framtons nerve problem, his doctors .A. recommended him to go off for a shootingB. suggested to him a rest cure

    55、 in the countrysideC. advised him to keep his mind off excitementD. agreed on the treatment of his diet3. Which word can best describe Framton?A. Cheerful.B. Brave.C. Fragile.D. Wise.4. What can be inferred about the niece from the last sentence?A. She was good at making up a story in a short time.B. She showed a strong love for scary stories.C. She fell in love with Framton in no time.D. She took no notice of strange visitors.【参考答案】14、BCCA

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(19) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-374018.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1