2021-2022学年高中英语 Module1 Grammar练习(含解析)外研版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Module1 Grammar练习含解析外研版必修1 2021 2022 学年 高中英语 Grammar 练习 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Grammar. 用所给词的适当形式填空1. I dont know whether my sister will come. If she comes (come), I will let you know. 2. The telephone is ringing (ring). Would you answer it, please?3. I will take Tom there when he comes (come) next time. 4. “The moment is coming (come), ” he thought to himself, waiting nervous
2、ly. 5. The shop opens (open) at 8: 00 am and it is open for ten hours every day. 6. Listen!Who is knocking (knock) at the front door?7. Hearing the exciting news, he jumped and shouted in an excited voice. (excite)8. Small children always feel interested (interest) in things around them. 9. The naug
3、hty child is disappointing (disappoint) as he often fails the exams. 10. The surprising news made us very surprised. (surprise). 根据句意完成句子 1. We have a good breakfast before going to work every day. 每天我们上班前都会吃一顿丰盛的早餐。2. I dont know how actors manage to learn all those lines. 我不知道演员是怎样设法记下所有那些台词的。3. T
4、he longest journey begins with the first step. 千里之行, 始于足下。4. Im studying how children learn to speak. 我正在研究儿童是如何学说话的。5. The researcher is doing an experiment now. 那位研究人员现在正在做实验。6. The two young men are helping the old woman to clean the house. 两位年轻男士正在帮助那位老妇人打扫房子。7. He told me the exciting news in a
5、 very excited voice. 他告诉了我这个令人兴奋的消息, 声音很激动。8. The man is very interesting so I am interested in him. 这位男士很有趣, 所以我对他感兴趣。9. Little Tom sat there, amazed to watch the amazing monkey dancing in front of him. 小汤姆坐在那儿, 很吃惊地看着令人惊奇的小猴子在他面前跳舞。10. Seeing the encouraging result, we are all encouraged. 看到这个鼓舞人心
6、的结果, 我们都受到鼓舞。. 阅读理解(2021长春高一检测)I seldom kept my things tidy and in order, while my roommate Kate was extremely organized. Each of her objects had its place, but mine always hid somewhere. She even labeled (贴标签) everything. I always looked for everything. Over time, Kate got neater and I got messier.
7、 She would push my dirty clothing over, and I would lay my books on her tidy desk. We both got tired of each other. War broke out one evening. Kate came into the room. Soon, I heard her screaming, “Take your shoes away! Why under my bed!” Deafened, I saw my shoes flying at me. I jumped to my feet an
8、d started shouting. She shouted back louder. The room was filled with anger. We could not have stayed together for a single minute but for a phone call. Kate answered it. From her end of the conversation, I could tell right away her grandma was seriously ill. When she hung up, she quickly crawled (爬
9、) under her covers, sobbing. Obviously, that was something she should not go through alone. All of a sudden, a warm feeling of sympathy rose up in my heart. Slowly, I collected the pencils, took back the books, made my bed, cleaned the socks and swept the floor, even on her side. I got so busy with
10、my work that I even didnt notice Kate had sat up. She was watching, her tears dried and her expression was such disbelief. Then, she reached out her hands to grasp mine. I looked up into her eyes. She smiled at me, “Thanks. ”Kate and I stayed roommates for the rest of the year. We didnt always agree
11、, but we learned the key to living together: giving in, cleaning up and holding on. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章讲述了作者和室友Kate是如何在生活习惯中磨合和学会相处的。1. Why was Kate angry that evening?A. She couldnt find her books. B. She heard the author shouting loud. C. She saw the authors shoes under her bed. D. She got the news t
12、hat her grandma was ill. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段中“Soon, I heard her screaming, “Take your shoes away! Why under my bed!” (很快, 我听到她尖叫道: “把你的鞋拿走!为什么在我床底下!”)”可知, 那天晚上Kate生气了因为她在她的床底下看见了作者的鞋子。故选C。2. Why did the author tidy up the room?A. She wanted to show her care. B. She was scared by Kates anger. C. She w
13、as asked by Kate to do so. D. She hated herself for being so messy. 【解析】选A。推理判断题。根据第三段中“All of a sudden, a warm feeling of sympathy rose up in my heart. (突然, 一股暖暖的同情之感油然而生。)”和第四段中“Slowly, I collected the pencils, took back the books, made my bed, cleaned the socks and swept the floor, even on her si
14、de. (慢慢地, 我把铅笔收起来, 把书拿回去, 整理床铺, 洗袜子, 扫地, 甚至是走到了她身边。)”可知, 作者整理房间是想表达她对Kate的关心。故选A。3. What could be the best title for the text?A. My School LifeB. Hard Work Pays offC. How to be OrganizedD. Learning to be Roommates【解析】选D。主旨大意题。根据第一段中“I seldom kept my things tidy and in order, while my roommate Kate w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-380387.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
