2021版高考英语一轮复习 限时规范练13 Unit 7 The Sea A 北师大版必修3.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021版高考英语一轮复习 限时规范练13 Unit The Sea 北师大版必修3 2021 高考 英语 一轮 复习 限时 规范 13 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、限时规范练13 Unit 7 The Sea A核心素养关键词:培养学生人与社会、了解英国历史的素养能力意识限时规范练第26页一、阅读理解ALast year,I spent two-and-a-half months in Paris,living alone and working on a writing project.Although there is a seemingly great divide between my culture and theirs,I realized I could learn an awful lot.The first thing I notice
2、d in Paris is that no one here walks around with a “to-go” cup of coffee.And I mean no one I havent seen a single person carrying one in the days Ive been here.Back home in New York,its normal for every other person on the street (including me) to be carrying a cup from Starbucks or their local coff
3、ee shop,but not here.Its been a valuable lesson for me,and something I can take back from Paris.Now I carry my own cup to the coffee shop instead of getting yet another cup that will go straight into the garbage can ten minutes after its placed in my hands.Also,in the grocery stores,shoppers have to
4、 bag their own groceries.The simple act of doing that yourself is another chance to think about things:what kind of bag youre using (I recently saw one customer at my local grocery store put his fruit,cans of soup,and toilet paper into his briefcase!),what youre putting in the bag,and what you will
5、really need to eat and use at home (Did I really need that roll of paper towels or will my dish towels back at the apartment do just fine?).My French friend uses the bags from the grocery store as her kitchen garbage bags.Now,so do I.Anyway,in Paris,people do most of their shopping in small markets:
6、they buy their fruit at one,their cheese at another,and then stop at their local bakery to buy that days fresh-baked bread,and walk out holding the bread only one part of which is covered by a piece of paper big enough for their hand.I certainly havent noticed any supermarket like a Wal-Mart or Sams
7、 Club.【篇章导读】本文是夹叙夹议文。作者谈论了自己初到巴黎的一些所见所闻。1.What is the authors reaction to “to-go” coffee cups after visiting Paris?A.She pays little attention to them.B.She is interested in them.C.She refuses to use them.D.She is surprised at them.答案C解析推理判断题。根据第二段中的“NowIcarrymyowncuptothecoffeeshop.tenminutesafteri
8、tsplacedinmyhands”可知,作者在巴黎待过一段时间后开始拒绝使用一次性咖啡杯。2.What does the author say about grocery stores in Paris?A.They offer no bags to customers.B.They seldom sell bags at low prices.C.Customers usually use briefcases as bags.D.Customers themselves put groceries in bags.答案D解析细节理解题。根据第三段中的“Also,inthegrocerys
9、tores,shoppershavetobagtheirowngroceries”可知,在巴黎,杂货店里的顾客需要自己把购买的商品装入包里。3.Which of the following shows how the text is organized?(P:Paragraph)答案A解析篇章结构题。文章第一段中的“IrealizedIcouldlearnanawfullot”概括了第二至四段中有关作者在巴黎的所见所闻及所感,所以文章是按照总分结构展开的。BLeo Kellner loves helping people in the sweetest way possible by baki
10、ng them cakes and pies.The 99-year-old from Hastings,Nebraska,lost his wife in 2012;they had been together for 72 years.Since her passing,Kellner took up baking as a way to give back to the community.“I didnt know what to do with myself,” Kellner said.“I was crying and crying,and I said,Ive got to h
11、ave something to do, and thats how it started.” That first year,Kellner made 144 pies for people in need.He reached out to community organizations to let them know hed like to connect with families having a hard time.Kellner then started reaching out to those families,getting to know them,and baking
12、 up some love during their time of need.“Everybodys my favorite I love everybody,even people that gave me an unpleasant time when things were going hard for me.Ive since made them cakes and pies.I hold no grudges,” said Kellner.Born in 1918,Kellner lived through the Great Depression,when his family
13、lost their farm.Kellner had to move from state to state as a teenager looking for possible work on farms.“I knew what it was to be poor,and a lot of times we just had eggs and flour mixed up together,” he said.“So as long as I can do it,I will.”And Kellners made quite an impact.“Ive got friends from
14、 all over,” he said.“Ive gotten thank-you cards from Alaska.” Through his baking Kellner has helped the community a lot.Hes even helped some neighbors children learn to cook so they can spread love just as he does.“I do it for everybody,” said Kellner.“Thats just the way I am.” Kellner believes that
15、 this inclination (意愿) to give to everyone just might be the secret to a long,happy life.【篇章导读】本文是记叙文。相伴72年的妻子去世后,99岁的老人用一种甜蜜的方式来表达自己对妻子的思念。4.Why did Kellner set out to bake cakes for people in need?A.To find a part-time job.B.To connect with poor families.C.To repay people for all their kindness.D.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-380751.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
