2020-2021学年高二英语外研版必修5课时分层作业8 MODULE 4 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高二英语外研版必修5课时分层作业8 MODULE USING LANGUAGE WORD版含解析 2020 2021 学年 英语 外研版 必修 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八)语言知识练习固基础.单句语法填空1The soup is very tasty(taste),so I want to have some more.2We are having a celebration(celebrate) of our grandfathers 90th birthday.3They had to travel into town to trade in the products from their farm.4He enjoyed complete freedom(free) to do as he wished.5Slavery was abol
2、ished(abolish) in the US in the 19th century.6I compared the copy with the original(origin),but there was not much difference.7Believe it or not,a disabled lion and two dogs live together in a perfect union(unite)8Mr.Wang was in hospital; I had to take over his work.9Trains play an important part in
3、 transporting(transport) goods and passengers in China.10Parents hope that their children can be educated in a relaxing(relax) and active atmosphere.单句改错(每小题仅有1处错误)1It is no need to take a taxi since its only five minutes walk from here.ItThere2We come here once a year expecting a quiet relaxed holi
4、day.relaxedrelaxing 3The children would rather to walk there than take a bus.去掉walk前面的to4I picked up a copybook yesterday marking with name and class.markingmarked5A team,consisted of two doctors and three policemen,was sent to search for the lost explorers.consistedconsisting高考题型练习提能力.阅读理解Giving ge
5、nerously and receiving gratefully make it easier to live happily with others.Yet,why do we have such difficulty accomplishing these things in our relationships?Let me start with the idea of giving generously.I think people are unwilling to be generous with others because they fear being used.For exa
6、mple,my husband and I have family members who only contact us when they need money.We usually accept their requests,but we rarely receive a “thank you”Most people would say that my husband and I are being used,and I suppose we are.But when we give,we shouldnt be giving for the purpose of getting gra
7、titude or praise.Rather,we should be giving because its a good thing to do.A “thank you” is merely the icing on the cake.Everything that we have,from our ability to wake up each morning to the money in our bank account,is a gift from the world.In return,the world asks us to use these gifts to help o
8、thers,either by giving them our time or our resources.The good news is that when we live our lives being nice to others,our lives run more smoothly.If youre generous,yes,some people will use you.But if you practice being generous,most of your relationships will improve.And at the same time,we should
9、 remember to receive gratefully.I truly believe that you cannot “thank you” enough.So often we get lazy about expressing gratitude.Parents can feel unappreciated by their children,and teachers can feel unappreciated by their students.Just because a task is part of someones job description doesnt mea
10、n that you shouldnt thank them for it.Words of appreciation make others feel good about themselves like nothing else.Its good for us to say “thank you” because we regularly need to remind ourselves of how lucky we are.And hearing those two words can make us feel great for days.If you are looking for
11、 a secret solution to improve your life,I can give you one:giving generously and receive gratefully.【语篇解读】文章阐述了这一观点:慷慨给予与感恩接受有助于改善人际关系,提高生活品质。1The author mentions her family members in the passage mainly to explain .Awhy we should give even if we feel we are being usedBwhy people have trouble expres
12、sing gratitudeCwhy we should accept whatever others requestDwhy its necessary to express gratitude or praiseA推理判断题。根据文章第三段可知,作者通过自己和丈夫被亲戚寻求金钱上的帮助的例子来阐述自己的第一个论点,即我们要慷慨地给予,哪怕是被他人利用。故选A。2The underlined phrase “the icing on the cake” in Paragraph 3 probably means .Asomething that is necessaryBsomething
13、that is not of much helpCsomething that leads to an unexpected resultDsomething that makes an experience betterD词义猜测题。作者认为,我们要慷慨地给予,这不是为了被感激或被赞扬,而是因为这是件好事,感激只不过是锦上添花而已,由此可推断答案为D。3According to the author,why should we be grateful to those who help us?ABecause it makes us feel lucky.BBecause words of
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381908.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
