2021-2022学年新教材北师大版英语选择性必修第一册模块训练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材北师大版英语选择性必修第一册模块训练 WORD版含解析 2021 2022 学年 新教材 北师大 英语 选择性 必修 一册 模块 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、模块整合训练.阅读理解AA Private Day Trip in Wuhan and Yinshui CaveT is your reliable guide to a wonderful travel.Allow us to take you around some of the fantastic views of the World.Check out T to give yourself the complete picture!Tour 1The Yellow Crane TowerAt 8:00 am,your guide will meet you at your hotel
2、and you will be transferred by the private vehicle to the Yellow Crane Tower.The Yellow Crane Tower is regarded as the symbol of Wuhan city,located on the Snake Hill in Wuchang,which is one of the “Three Famous Towers South of Yangtze River”You may climb up to the tower and enjoy panoramic view of t
3、he Yangtze River.Tour 2Hubei Provincial MuseumIf you like history,this is the best place to visit.It is the center for collecting,studying,preserving and displaying historical and cultural relics in Hubei.These relics provide precious material data for studying the development of history,culture,art
4、,science and music in ancient China.The most important is the Serial Bells show.Tour 3Yinshui Cave GeoparkAfter the lunch,you will take a private vehicle for about 1.5 hours to Liujiaqiao Village firstly that is living area for over 9,000 villagers,and their ancestors were from the royal family of H
5、an Dynasty 2,000 years ago.Afterwards you will visit the last spot,the Yinshui Cave Geopark.This 5,180meter cave has two underground rivers,and there are impressive stalagmite,stalactite,waterfall,and rocks etc.in the cave.Later you will be transferred back to your hotel in Wuhan where this day tour
6、 concludes.Price IncludesProfessional guideTransport by private vehicleBottled waterPrice ExcludesTravel insuranceBreakfasts,lunches and suppersTips or gratuities for guide and driver【语篇解读】本文主要介绍了英文网站T上一则旅游信息。1If you are interested in knowing about Chinese musical instruments,you may visit AHubei Pr
7、ovincial MuseumBThe Yellow Crane TowerCTiujiaqiao VillageDYinshui Cave GeoparkA细节理解题。根据Tour 2 Hubei Provincial Museum部分中的“These relics provide precious material data for studying the development of history,culture,art,science and music in ancient China.The most important is the Serial Bells show.”可知
8、,如果你有兴趣了解中国乐器,你可以参观湖北省博物馆。故选A。2Which of the following is NOT included in the traveling expenses?ATour guide.BDrinking water.CFree meal.DPrivate vehicle.C细节理解题。在Price Excludes一栏中明确写明三餐不包括在费用内。故选C。3Where can you most probably read this passage?AIn a novel.BOn the Internet.COn TV.DIn a report.B推理判断题。从第
9、一段“T is your reliable guide to a wonderful travel.Allow us to take you around some of the fantastic views of the World.Check out T to give yourself the complete picture!”可知,这是网站上发布的信息。故选B。BThe San Francisco Giants added a special pitcher(投球手)for the day.It was smallyet fierceHailey Dawson,who has a
10、3Dprinted hand.The energetic 8yearold from Nevada was invited to throw out the first pitch at the Giants game on Sunday.Dawson was born with Poland syndrome(综合征),a disorder in which affected individuals are born with missing or underdeveloped muscles on one side of the body.It affected her hand.With
11、 a traditional prosthetic(假肢)potentially costing thousands of dollars,Haileys mom,Yong Dawson turned to the University of Nevada,Las Vegas for help.She emailed UNLV engineering,and they accepted the challenge.Brendan OToole,chairman of the mechanical engineering department,said he and his team had g
12、ot a lot of requests,“but this one was different.” They got to work using a 3Dprinter.Several prototypes(原型)and fittings later,Dawson got her first hand about four years ago.Haileys mother said the hand had given her daughter a wonderful lift.“When she puts this robotic hand on,it changes her person
13、ality and confidence level,” Yong Dawson told CBS San Francisco.“I love seeing that.I just wanted her to have an even playing field.”When she arrived at AT&T Park on Sunday,Hailey got to hang out with players in the shelter at the side of the sports field.They even let her try on their World Series
14、rings.Using her 3Dprinted hand,Dawson threw out the perfect first pitch.Then with a wave and a smile,she headed into the stands to cheer on her newfound friends on the Giants.【语篇解读】Hailey Dawson出生时患有Type症候群病,手残疾了。因为买不起昂贵的假肢,在一所大学的帮助下,装上了3D打印的手,这样赢得了自信,还成为巨人队的一名投手。4What caused the function loss of Ha
15、ileys hand?AA serious brain disorder.BA born physical problem.CAn awful game accident.DAn unexpected infection.B细节理解题。根据第二段中的“Dawson was born with Poland syndrome(综合征),a disorder in which affected individuals are born with missing or underdeveloped muscles on one side of the body.It affected her han
16、d.”可知天生的身体问题。分析选项可知B项符合题意,故选B。5Why did Yong Dawson ask the University of Nevada for help?AShe couldnt find a suitable hospital.BShe knew it had the advanced 3Dprinter.CShe couldnt afford a traditional prosthetic.DShe was forced to accept the tough challenge.C推理判断题。根据第三段中的“With a traditional prosthet
17、ic(假肢)potentially costing thousands of dollars,Haileys mom,Yong Dawson turned to the University of Nevada,Las Vegas for help.”可知,传统的假肢可能花费数千美元,黑利的妈妈Yong Dawson向拉斯维加斯内华达大学寻求帮助。由此可知,传统的假肢太贵,买不起,才求助大学的。分析选项可知C项符合题意,故选C项。6What is Haileys mothers attitude towards the 3Dprinted hand?ASkeptical.BPositive.C
18、Ambiguous.DCautious.B推理判断题。根据第四段中的“Haileys mother said the hand had given her daughter a wonderful lift.When she puts this robotic hand on,it changes her personality and confidence level”可判断出黑利的母亲对此持肯定的态度。7Which of the following is the best title for the text?AMothers love makes a huge differenceBA
19、talented young pitcher gets a great futureCThe 3Dprinting technology is changing our lifeDA girl with a 3Dprinted hand throws her first pitchD主旨大意题。通读全文可知,本文主要讲述一个天生手残疾的女孩,在一所大学的帮助下,装上了3D打印的手,并成为巨人队的一名投手。尤其是最后一段第一句“Using her 3Dprinted hand,Dawson threw out the perfect first pitch.”用她的3D打印的手投出了完美的第一个
20、投球,这是本文的主旨。分析选项可知D项符合题意,故选D项。CGlobal warming is the increase of the earths average surface temperature due to the effect of greenhouse gases,for example,carbon dioxide,which trap heat that would otherwise escape from the earth.After the trees are cut down and more greenhouse gases are released,the “
21、blanket” around the earth called the ozone layer (臭氧层),will get thicker.This catches more heat and makes the earth hotter.Luckily,there are many things that every citizen of the earth can do to help reduce the effects of global warming,and its never too late or too early for children to take action.
22、The children should learn what a carbon footprint is.A carbon footprint is the amount of carbon and greenhouse gases people make as they lead the daily life and go about the normal activities.In other words,the carbon footprint is a measure of the environmental impact (冲击) the life has.To live an en
23、vironmentally friendly life that doesnt contribute to global warming,people want to have the smallest carbon footprint possible.Almost everything people do contributes to global warming and is related to fossil fuel consumption.These can be direct uses of fossil fuels,like riding in a gasolinepowere
24、d car,or indirect contributions to greenhouse gases,such as eating fruits or vegetables that have to be shipped from far way to reach their tables.If a child wants to make a contribution to reducing global warming,he should ride a bicycle to the near park,school,his friends house,or anywhere else in
25、stead of taking the car.Or he may try to walk or jog,which is also helpful.In addition,although trains and buses often run on fossil fuels,on average,each person uses less energy and produces less pollution to run.Next time if children with their parents have to get around town or its too far to wal
26、k or bike,take the bus or other public transportation instead of asking for a ride.【语篇解读】文章介绍地球变暖的原因以及孩子们如何帮助减少全球变暖。8What is the first paragraph mainly about?AA brief description of carbon footprint.BThe causes of global warming.CThe protection of ozone layer.DThe serious water pollution.B段落大意题。根据第一
27、段中的“Global warming is the increase of the earths average surface temperature due to the effect of greenhouse gases,for example,carbon dioxide,which trap heat that would otherwise escape from the earth.”可知,第一段谈论的是全球变暖的原因。故选B。9Which of the following can describe the carbon footprint?AUseless.BAttracti
28、ve.CExpensive.DHelpful.D推理判断题。根据第二段中的“A carbon footprint is the amount of carbon and greenhouse gases people make as they lead the daily life and go about the normal activities.In other words,the carbon footprint is a measure of the environmental impact (冲击) the life has.”可知,碳足迹是有益的。故选D。10What can k
29、ids do if they want to help reduce global warming?AGo to the near park by bus.BWalk or cycle as much as possible.CEating fruits from far away.DGo around the town with parents by car.B细节理解题。根据最后一段中的“If a child wants to make a contribution to reducing global warming,he should ride a bicycle to the nea
30、r park,school,his friends house,or anywhere else instead of taking the car.Or he may try to walk or jog,which is also helpful.”可知,如果孩子们想帮助减少全球变暖,他们应该尽可能多走路或骑车。故选B。11What can be a suitable title for the text?AWhat Can People Do To Use Less Energy?BHow Does Carbon Footprints Measure Pollution?CHow Can
31、 Kids Help Reduce Global Warming?DWhy Global Warming Affects Humans Life?C标题判断题。根据第一段最后一句“Luckily,there are many things that every citizen of the earth can do to help reduce the effects of global warming,and its never too late or too early for children to take action.”可知,这篇文章讲述的是孩子们如何帮助减少全球变暖。故选C。DM
32、aybe it is the fact that we do not know what we have got until we lose it,and it is also true that we do not know what we have been missing until it arrives.It takes an hour to like someone,and a day to love someone,but it takes a lifetime to forget someone.Giving someone all your love is never an a
33、ssurance that they will love you back.Do not expect love in return;but if it does not,be content it has grown in yours.Do not rely on ones appearance; it can trick you.Do not rely on wealth;even that fades away.Rely on someone who makes you smile,because it takes only a smile to make a dark day seem
34、 bright.There are moments in life when you miss someone so much that you just want to pick them from your dreams and hug them.Dream what you want to dream;go where you want to go;be what you want to be,because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.The brightest fu
35、ture will always be based on a forgotten past.You cannot go on well in life until you let your past failures and heartaches go off.May you have enough happiness to make you sweet,enough trails to make you strong,enough sorrow to keep you human,enough hope to make you happy.The happiest of people do
36、not necessarily have the best of everything;they just make the most of everything that comes along their way.Happiness waits for those who cry,those appreciate the importance of people who have touched their lives.Always put yourself in others shoes.If you feel that it hurts you,it probably hurts th
37、e other person,too.When you were born,you were crying and everyone around you was smiling.Live your life so that when you die,you are the one who is smiling and everyone around you is crying.【语篇解读】本文告诉我们如何度过我们的一生,如何对待我们的生活。12In the last paragraph the writer is actually telling us that a person in th
38、e world should be one who Acan accept the suggestions made by othersBcan live happily and forget the pastChas made a lot of money for himself before he diesDdoes good to other people and is respected and loved by themD推理判断题。根据最后一段中的“Live your life so that when you die,you are the one who is smiling
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382261.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021-2022学年高中语文粤教版选修《唐宋散文选读》课件:第19课 鞭 贾 .pptx
