2021年高中英语 UNIT 3 Conservation Section C WRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP & READING CLUB & ASSESSMENT课后篇巩固提升 北师大版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高中英语 UNIT Conservation Section WRITING WORKSHOP VIEWING READING CLUB ASSESSMENT课后篇巩固
- 资源描述:
-
1、UNIT 3 CONSERVATIONSection CWRITING WORKSHOP & VIEWING WORKSHOP & READING CLUB & ASSESSMENT课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.It is a good (论文) apart from a few slight faults.答案essay2. (有机的) produce is very healthy.答案Organic3.Can you put me through to the president office of the (研究院)?答案institute4.There is not mu
2、ch (家禽肉) in the shops.答案poultry5.We gain an advantage over our o because of much more resources.答案opponent6.The scientist c to have invented a new kind of car.答案claimed7.The government declared war on the (毒品) dealers.答案drug8.We were astonished to find the (寺院)still in its original condition.答案templ
3、e9.A stream is winding its way through the (山谷) into the river.答案valley.单句语法填空1.School officials say they welcome parental (involve).答案involvement2.She was shocked by the (cruel) of his words,thinking he was too hard on her.答案cruelty3.The (scene) spot is in the south of Beijing.答案scenic4.The area is
4、 of special (history) interest.答案historic5.Even in advanced (agriculture) societies,it took about ninety-five people on farms to feed five people in cities.答案agricultural6.You have a tendency to avoid (argue).答案argument7.Though having lived abroad for years,many Chinese still observe (tradition) cus
5、toms.答案traditional8.The last few years have seen (environment) disasters on a grand scale,and experts are predicting far worse to come.答案environmental9.The majority of people would not support this type of (science) research.答案scientific10.There are sometimes great (culture) differences even between
6、 native English speakers.答案cultural.短语填空in that way, apart from, sum up, for instance, home to, fight for, suffer from, at the rate of, on top of that, be located in1.I enjoyed,the chapter in which Harold discovers how to think on his own.答案for instance2.To ,its worthwhile to rebuild the old bridge.
7、答案sum up3.Id prefer to do it in this way rather than .答案in that way4. this,the actual cost of misused light is estimated to be millions of dollars every year.答案Apart from5.He has the lung cancer for many years.答案suffered from6.No matter what happens in the court,the judges must stand for us to the j
8、ustice of our cause.答案fight for7.The island is many birds and animals.答案home to8.Narvik the north of Norway.答案is located in9.,he believes in working for money.答案On top of that10.The train was going 95 kilometres an hour.答案at the rate of.完成句子1.另一方面,黑色令人压抑。 ,black is depressing.答案On the other hand2.他们
9、匆忙地回家了,又饿又冷。They went home in a hurry, .答案hungry and cold3.这个书包和我昨天丢失的一样。This is I lost yesterday.答案the same bag as4.他张大嘴巴凝视着他的朋友。He stared at his friend .答案with his mouth wide open5.他死了,留下妻子和五个孩子。He died, with five children.答案leaving his wife关键能力提升练.阅读理解A主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020江西南昌六校期末联考)A new study
10、 has found that North American migratory(迁徙的) birds have been getting smaller over the past 40 years.Researchers say the finding suggests a warming climate(气候) could be affecting bird growth in North Americaand across the world.The study was recently published in Ecology Letters.Researchers measured
11、(测量) the size of 80,000 birds killed from 1978 to 2016 during the spring and fall migrations in the city of Chicago,Illinois.Over the 40-year period,body size decreased in all 52 species.The average body weight fell by 2.6 percent.Leg bone length dropped by 2.4 percent.The one area of growth was the
12、 wingspan,which increased by 1.3 percent.The researchers said the wing growth likely happened to allow the birds to continue making long migrations with smaller bodies.The study considered a principle known as Bergmanns rule,in which individuals within a species grow smaller in warmer areas and grow
13、 larger in colder ones.Brian Weeks,a biologist at the University of Michigans School for Environment and Sustainability,helped lead the research.He said that he believes the results show a clear connection between a warming climate and the growth of the birds.“In other words,climate change seems to
14、be changing both the size and shape of these species,” he said.The study found a direct connection between the average summer temperature and the body size of the birds.Dave Willard works with Chicagos Field Museum,which was in charge of measuring all the birds.He said nearly “everyone agrees that t
15、he climate is warming,but examples of just how that is affecting the natural world are only now coming to light.”“We had good reason to expect that increasing temperatures would lead to reductions in body size,based on earlier studies,” Weeks said.“I was incredibly surprised that all of these specie
16、s are responding in such similar ways.”The researchers plan to continue studying the Field Museum data in an effort to find additional evidence to support their findings.They will also further examine the idea that an individuals physical development can change to fit changing environmental conditio
17、ns.【语篇解读】本文是一篇说明文,讲述了气候变暖会影响鸟类的生长。1.Which of the following didnt go down to a lower level?A.The body size.B.The body weight.C.The leg bone length.D.The wingspan.答案D解析细节理解题。根据第二段中的“The average body weight fell by 2.6 percent.Leg bone length dropped by 2.4 percent.The one area of growth was the wingsp
18、an,which increased by 1.3 percent.”可知,翼展的尺寸没有变小。故选D项。2.Which of the following took responsibility for measuring the birds?A.Ecology Letters.B.Brian Weeks.C.The Field Museum.D.Dave Willard.答案C解析细节理解题。根据第五段中的“Dave Willard works with Chicagos Field Museum,which was in charge of measuring all the birds.
19、”可知,Dave Willard就职于芝加哥菲尔德博物馆,该博物馆负责测量所有鸟类。故选C项。3.What do the underlined words “coming to light” in Paragraph 5 mean?A.Known.B.Similar.C.Intelligent.D.Distant.答案A解析词义猜测题。根据第六段中的“We had good reason to expect that increasing temperatures would lead to reductions in body size,based on earlier studies,”可
20、知,画线词语所在句指的是每个人都同意气候正在变暖,但关于气候变暖如何影响自然界的例子直到现在才为人所知。画线部分的意思是“知道”,故选A项。4.The main idea of the passage is that.A.fifty-two species of birds became smallerB.the warming climate could affect bird growthC.the warming climate makes the birds grow largerD.the researchers have proved their findings答案B解析主旨大意
21、题。根据第一段中的“Researchers say the finding suggests a warming climate(气候) could be affecting bird growth in North Americaand across the world.” 可知,研究人员表示,这一发现表明气候变暖可能会影响北美乃至全球的鸟类生长,由此可知本文的主要观点是气候变暖会影响鸟类的生长,故选B项。B主题语境:人与自然语篇类型:说明文(2020黑龙江哈尔滨高一期末考试)In the past 50 years,the amount of water in the open ocean
22、 with zero oxygen has gone up more than fourfold.In coastal water bodies,including river mouths and seas,low-oxygen sites have increased more than tenfold since 1950.Scientists expect oxygen to continue dropping even outside these zones as Earth warms.“Oxygen is fundamental to life in the Oceans,” s
23、aid Denise Breitburg,a marine ecologist with the Smithsonian Environmental Research Centre.“The decline in ocean oxygen ranks among the most serious effects of human activities on the Earths environment.Actually,its a great loss to all the support services that rely on recreation and tourism,includi
24、ng hotels and restaurants and taxi drivers and everything else.The reverberations(严重影响) of unhealthy ecosystems in the ocean can be extensive.”In areas traditionally called “dead zones”,like those in Chesapeake Bay and the Gulf of Mexico,oxygen plummets(大幅下跌) to so low levels that many animals die.A
25、s fish avoid these zones,their habitats become smaller and theyre easier to be attacked or caught.But the problem goes far beyond “dead zones”.Even smaller oxygen decline can prevent growth in animals,hinder reproduction and lead to disease or even death.It can also cause the release of dangerous ch
26、emicals such as nitrous oxide,a greenhouse gas up to 300 times more powerful than carbon dioxide.While some animals can boom in “dead zones”,overall biodiversity falls.Climate change is the key criminal in the open ocean.Warming surface waters make it harder for oxygen to reach the inside of the oce
27、an.Furthermore,as the ocean as a whole gets warmer,it holds less oxygen.In coastal waters,too much nutrient pollution from land creates algal blooms,which use up oxygen as they die and break down.Peoples livelihoods are also on the line,the scientists reported,especially in developing nations.Smalle
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382405.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
