2021-2022学年新教材英语人教版必修第一册课时评价:UNIT 3 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材英语人教版必修第一册课时评价:UNIT 3DISCOVERING USEFUL STRUCTURES WORD版含解析
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十一Unit 3Discovering Useful Structures. 选词填空1. Few of them hurt themselves in the accident last night, did they? (did/didnt) 2. I dont think that the necklace is made of diamond, is it? (is/isnt) 3. She is unfit for the position, isnt she?
2、 (is/isnt)4. Mother used to live in a poor village, usednt she? (usednt/ wasnt)5. Everything begins to grow in spring, doesnt it? (doesnt/does)6. I dont think you have heard of him before, have you? (have/havent)7. Mary thinks you will come to the party, doesnt she? (doesnt/wont)8. You had some trou
3、ble finding where I live, didnt you? (hadnt/didnt)9. They must have stayed at home last night, didnt they? (havent/didnt)10. Youd better have a day off, so that you can look after your sick mother, hadnt you? (wont/hadnt). 完成下列反意疑问句(每空一词)1. As far as I can remember, Tom used to live here, didnt/used
4、nt he? 2. Dont play games all the time, will you? 3. Youve never been out of China before, have you? 4. I dont think you can answer this question, can you? 5. Lets ask our teacher for help, shall we? 6. Everything goes well, doesnt it? 7. There will be much more trees, wont there? 8. Wed better be t
5、here on time, hadnt we? 9. Mastering a foreign language benefits us a lot, doesnt it? 10. I suppose Li Ping will come here on time, wont he? . 阅读理解(2021南昌高一检测)Getting good at a sport is difficult enough. Mastering one and then reinventing yourself after moving halfway across the world is another sto
6、ry, but Abigail Fernandes is doing just that. The 17-year-old student was a good shooter while studying in Britain. But when she moved back to Hong Kong, China, life suddenly felt a little empty without the eight hours a week of shooting training shed become used to. “I decided to go for a sport tha
7、t might help me get fitter and allow me to protect myself in the future, ” she explains. With its high intensity exercise, and chances to build strength, boxing fits the bill perfectly. “Boxing teaches you patience, but best of all, a hunger to learn, ” she said. “The values and lessons the sport te
8、aches you can all be used in both your day-to-day life and education. ”Now, she has been boxing for just a little more than three years and loves the challenges that this sport offers. She trains 10 hours a week with her coach Jim, who has helped her to grow as an athlete (运动员) and a person. Though
9、she has made great progress, she thinks being able to deal with hits in the ring is her biggest challenge. “When you get hit in the ring, its so easy to burst into tears and give up, but this gets you nowhere, ” she says. “I want to be able to take hits and accept them. These are skills that can onl
10、y be learned through countless sessions of sparring (轻拳出击). The first time I sparred I cried, so Im proud of myself for never turning down a sparring session, ” she says. Abigail says that though her training is pretty boring, shell keep practicing as she looks for a competition where she can put he
11、r skills to the test. “I have a long way to go, ” she says, “but I want to learn everything this sport has to offer! ”【文章大意】文章主要记叙了Abigail Fernandes搬到中国香港后开始从事拳击运动, Abigail决定打拳击是为了使她健康, 在未来能够保护自己。文章主要叙述了Abigail从事拳击过程中的一些感悟和体会。1. When did Abigail start boxing? A. When she studied in Britain. B. Befor
12、e she became a shooter. C. After she came back to China. D. While she traveled half the world. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段最后一句可知当她搬回中国香港后, 没有了她已经习惯了的每周8小时的射击训练, 突然感到生活有点空虚。以及第二段的内容可知, 她解释说: “我决定参加一项运动, 它可以帮助我变得更健康, 让我在未来能够保护自己。”拳击运动具有高强度的运动和增强力量的机会, 非常符合这项要求。由此可知, Abigail是回到中国后开始打拳击的。故选C。2. Why did Abigail d
13、ecide to box? A. To protect her family. B. To prove her athletic ability. C. To earn a living in the future. D. To make her healthy and strong. 【解析】选D。细节理解题。第二段提到她解释说: “我决定参加一项运动, 它可以帮助我变得更健康, 让我在未来能够保护自己。”拳击运动具有高强度的运动和增强力量的机会, 非常符合这项要求。由此可知, Abigail决定打拳击是为了使她健康和强壮。故选D。3. What is Abigails opinion on
14、 boxing? A. It is too dangerous. B. It is a waste of time. C. It changes her values. D. It helps her in many ways. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段的内容可知“拳击教会你耐心, 但最重要的是, 一种求知欲, ”她说。“这项运动教给你的价值观和经验可以应用到你的日常生活和教育中。”由此可推知, Abigail认为拳击在许多方面帮助了她。故选D。 【阅读多维训练】Abigail says that though her training is pretty boring, shel
15、l keep practicing as she looks for a competition where she can put her skills to the test. 句式分析: 本句是一个复合句。句中that引导宾语从句。宾语从句中含有一个 though引导的让步状语从句, 一个as引导的时间状语从句, 以及一个where引导的定语从句。译文: Abigail说, 尽管她的训练很枯燥, 但是她将会寻找一场能检验自己技能的比赛, 同时继续练习。. 完形填空(2021合肥高一检测)I sat down at my desk and started writing a letter
16、of thankfulness, but when it came to actually putting the letter into the mailbox. I1 . I couldnt do it. I suddenly felt a sense of2 and insecurity (不安). The letter was to an old teacher with whom I kept in3 on Facebook. For months, I read about what she set down on her Facebook page, which helped m
17、e to live my life differently. Her volunteer (志愿者) work wasnt huge. 4 , she was doing small, local good deeds. Gradually, she changed my views on the world and for some reason, I felt I should let her know how her example5 influenced me. I could have easily sent her an email, but that seemed not eno
18、ugh for such an important thank-you. Thats why I ended up6 the letter. But now here I was, standing before the mailbox, unable to put the envelope inside. What was stopping me? It suddenly hit me that I was7 of being too nice. I guess I felt strange because it wasnt like she was my best friend or a
19、relative. Maybe my8 was too heartfelt. Thinking this over, I put the envelope in the mailbox9 . Weeks later I received a message from her. It turned out she was going through a hard time and my note10 a lot to her. She said she had no idea she was playing such a big11 in others life. Not only did th
20、is letter make her happier, but her response to it brightened my world and12 my level of happiness as well. I was so excited that it had such a great influence on her that I decided to write a(n)13 letter to someone each month. Now its easier for me to 14 the goodness in others and be more15 for thi
21、s beautiful life Im living. 【文章大意】一位老师一直在做善事, 并把自己做的善事在脸书上分享, 给作者带来了很大的触动, 作者给她写了一封信, 表达了自己对她志愿工作的认可和感谢。这封信帮助这位老师度过了最艰难的时光, 作者决定每个月都给别人写一封感谢信。1. A. continuedB. stoppedC. keptD. paced【解析】选B。句意: 我停了下来。continue继续; stop停止; keep保持; pace踱步。根据“I couldnt do it. ”可知, 当作者要把这封信投入邮箱的时候, 停了下来, 觉得自己不能这样做。故选B。2. A
22、. concernB. disappointmentC. responsibilityD. power【解析】选A。句意: 我突然感到一种忧虑和不安。concern忧虑; disappointment失望; responsibility责任; power力量。根据“and insecurity”可知我有一种忧虑感。故选A。3. A. mindB. sightC. orderD. touch【解析】选D。句意: 这封信是写给一位老教师的, 我和她在Facebook上保持着联系。mind思想; sight视野; order顺序; touch联系。根据“For months, I read abou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382514.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
