2021-2022学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时评价:UNIT 6 DEVELOPING IDEAS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时评价:UNIT 6DEVELOPING IDEAS WORD版含解析 2021 20
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十八Unit 6Developing ideas. 单词拼写1. We went from London to Washington via(经过) New York. 2. He made several favorable comments about their candidate(候选人). 3. Huawei mobile phone is easy to operate, which can run several applications(应用程序) at
2、the same time. 4. Opportunity favors(偏爱; 青睐) those with a curious mind. 5. Several centuries ago, people realized that advertisement(广告) could help to sell goods. 6. Wilson has had countless pleasant and often humorous negotiations(negotiate) with the students he transported to and from school. 7. A
3、ll this delicate living is not for me; I prefer(宁愿) the simple life. 8. As an applicant, you will be asked what your highest education qualification(资历; 学历) is. 9. But unfortunately from his waist (腰部) down, he had no motor ability. 10. They are not made of genuine (真的)leather, which give off bad sm
4、ell. . 选词填空become aware of; be home to; a number of; up and down; if necessary; make up; in favor of; find out; team up with; in addition1. The operator is very much in favor of workers proposal on the conference. 2. He just desires a steady life, so he prefers not to team up with any other fellows.
5、 3. Dont disturb him now, who must find out the truth of this incident. 4. Head teacher told us that we would go to the grassland by taking his car if necessary. 5. The boy made up a story that his waist was bitten by a snake, which made us frightened. 6. I am looking up and down for my wallet which
6、 was lost when I enjoyed the scenery. 7. It is certain that one day in the future you will become aware of all your mistakes. 8. The Tibetan mountain areas are home to antelope and other rare animals. 9. In addition, the UN helps protect human rights and works to improve international laws. 10. Alth
7、ough our “act” would last only for a short time, we could see quite a number of interesting things. 阅读理解A(2021青岛高二检测)“It cant be done. ” Boyan Slat heard this over and over when he first proposed a way to clean up millions of tons of plastic polluting our oceans. Slat, who grew up in the city of Del
8、ft in the Netherlands, was on a diving trip in Greece three years ago when he was deeply impressed by plastic. “There were more plastic bags than fish, ” he says. “That moment I realized it was a huge issue and that environmental issues are really the biggest problems my generation will face. ”That
9、fall, Slat, then 17, decided to study plastic pollution as part of a high school project. Soon, Slat learned that no one had yet come up with practical way to clean up this massive garbage patches. Most proposed solutions involved “fishing” up the plastic using ships equipped with netswhich, as Slat
10、 discovered, would likely take more than 1, 000 years, cost too much, let off too much sea life along with the trash. Slat proposed an alternative that mostly avoided these problems: a solar-powered system using a floating plastic tube which will go around the garbage and trap it is 600 meters long.
11、 Wind, waves and ocean currents will push the trash toward the tube. A ship will pick up the trash and take it back to the shore. Best of all, Slat predicted his system could clean up the North Pacific Garbage Patch within 5 to 10 years. The following, Slat entered the aerospace engineering program
12、at the Delft University of Technology and officially announced his ocean cleanup concept at TEDxDelft. But nothing much moved forward. Slat organized a team of volunteers and employees for The Ocean Cleanup, which now numbers about 100. In answer to opposition, Slat and his team raised $100, 000 fro
13、m a crowd funding campaign and began testing a 40-meter collecting barrier near the Azores Islands last March. Over the next three to four years, Slat will push toward a fully operational large-scale project by testing a series of longer and longer barriers. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章主要介绍了Slat发现海洋中的塑料垃圾污染日益严重
14、之后, 想出了一种利用风、浪和洋流清理海洋中塑料垃圾的方法, 人人都说他的方法不可行, 但他仍然坚持梦想并付诸实践。1. What inspired the boy to study plastic pollution? A. One of his high school projects. B. Others opposition to his proposal. C. Humans failure in cleaning up the ocean. D. The shockingly heavy plastic pollution in ocean. 【解析】选D。细节理解题。根据Ther
15、e were more plastic bags. . . a high school project. 可知Slat研究塑料污染是因为他看到了海洋里有大量的垃圾, 有的地方塑料袋甚至比鱼都多, 即严重的海洋塑料污染。D项The shockingly heavy plastic pollution in ocean. (海洋里令人震惊的塑料污染)符合以上说法。2. What can we say about Slats design? A. It is powerful but only used in California and Hawaii. B. It is huge but caus
16、es great damage to sea lives. C. It makes full use of natural forces and is friendly to nature. D. It was welcomed by all the public and worked very well. 【解析】选C。推理判断题。根据第四段的Slat proposed an alternative . . . take it back to the shore. 可知利用风、浪和洋流将垃圾冲进管道是很环保的方法。C项 It makes full use of natural forces
17、and is friendly to nature. (它充分利用了自然的力量, 而且是环保的)符合以上说法。3. What does the author mainly do in this article? A. Explain a strange idea. B. Introduce a fascinating person. C. Describe a social phenomenon. D. Praise a point of view. 【解析】选B。推理判断题。文章的几乎每个段落都提到了Slat, 故推测作者写这篇文章的目的是给读者介绍这个人。B(2021太原高二检测)How
18、to Let Go of the World and Love All the Things Climate Cant Change is the latest movie from filmmaker and climate activist Josh Fox. The movie is the third film in a three-part series about climate change. In 2010, Foxs documentary Gasland explored the hotly debated process of removing natural gas f
19、rom the ground. He examined the subject again in Gasland . Fox was against traditional fossil fuels(矿物燃料) and in support of renewable energy. In his third film, Fox says pollution from fossil fuels must be reduced. Without limits, there will be more extreme weather, like dry weather, rising sea leve
20、ls and lack of food and water. “When you really meet that head-on, it causes unbelievable danger. ”Fox notes there are things that climate cannot change. “Those are our value structure and that is what the film starts to explain. We start to really emphasize the things that are insidecourage, love,
21、generosity and creativity. I think those are the centers of what we talk about when we talk about a response to climate change. ”In the new film, Fox travels through a sunless forest in the Amazon with local activists to measure oil spills. He goes to a village in Ecuador to learn how people there s
22、topped a pipeline from being built. He joins young people in Australia to stop ships from entering the port of Newcastle. “You should probably know the negative part of what were about to do. This is the short list: drowning, arrest, being run over by boats, being carried away in water into the Paci
23、fic Ocean, cultural disrespect and big waves. ”Also in the film, Fox talks to Ella Zhou, an energy expert. She explained the importance of what she calls“moral(道德) imagination”. “I think that it forces us to get out of our box of thinking about, for example, what is being successful. It allows us to
24、 have a moral value about what we want as a person. What do we want to do for the world and for ourselves? ”【文章大意】本文是夹叙夹议文。气候活动家Josh Fox采用拍摄关于气候变化的系列电影的方式, 让人们了解极端天气的危害, 呼吁人们为避免极端天气做点什么。4. What does the underlined word “that” refer to? A. The extreme weather. B. The lack of food and water. C. The po
25、llution from fossil fuels. D. The support for renewable energy. 【解析】选A。代词指代题。根据第二段“Without limits, . . . meet that head-on, it causes unbelievable danger(如果没有限制, 就会有更多的极端天气, 比如干燥的天气, 海平面上升, 缺乏食物和水。 当你真的遇到那个时, 它会带来难以置信的危险)”可知, that指代前面提到的各种极端天气。5. What did Fox start to explain in his third film? A. T
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382565.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
