2020-2021高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note课时作业2(含解析)新人教版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中英语 Unit The Million Pound Bank Note课时作业2含解析新人教版必修3 2020 2021 高中英语 Note 课时 作业 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 3 The Million Pound Bank Note.单句语法填空1I was_wandering (wander) in the street when I heard someone calling me.2The film contained some touching scenes (scene) and Nancy was deeply moved.3Youll need patience (patient) and understanding if youre going to be a teacher.4The police spotted (spot) some
2、one coming out of the building yesterday morning.5Weather permitting (permit), we will go to the nature park this weekend.6Mike sought (seek) help from his friends when he was in trouble, but they turned him down.7The young driver, whether by accident or on purpose, took a sudden turn to the left.8A
3、lice stared at the empty bottle for a while, feeling happy that she had sent the butterfly back to nature.9As is known to all,Mark Twain was one of the greatest authors (author) in America and in the world as well.10My brother told me that he found a girl waiting (wait) for me at the gate, but when
4、I went there I found her gone (go).阅读理解Whether kids are reading an interesting book or watching a funny television show, there are three words they probably fear hearing in the evening: time for bed! Theres always a question existing in their mind: why does bedtime always have to arrive so soon to b
5、reak up whatever fun were having?Most children will ask for extra time. Some may even try to argue with logic (逻辑). After all, arent adults supposed to set a good example for children? If adults stay up later, shouldnt children be allowed to stay up later, either? Unfortunately for children everywhe
6、re, that_logic_simply_doesnt_hold_water. In fact, science is fairly on the side of adults. No matter how unfair it seems, children simply need more sleep than adults.Even though sleeping seems to be the most boring and unproductive thing you could be doing, its actually very important to your physic
7、al and mental health. In addition to providing energy for your body, sleep helps your brain work at its best, too. Scientists believe that the brain remains active during certain periods of sleep, sorting through and storing information from the day.As a general rule, young children need somewhere b
8、etween 9 and 11 hours of sleep each night. Teenagers usually need between 8 and 10 hours of sleep nightly. But why do kids need that extra sleep? In fact, children are still in the process of growing both physically and mentally and that extra sleep is what their bodies need to grow in a healthy way
9、. Once they have stopped growing, they dont need as much sleep.Sleeping less on a regular basis can do harm to your health. In addition to feeling physically tired, you can also feel psychologically (心理上地) tired when you cant get enough sleep. It can lead to an inability to focus and think clearly.
10、Being overly tired can also make relativelyeasy things seem nearly impossible. Whats worse, too little sleep can make you get sick easily.【语篇解读】本文是一篇议论文,儿童处于成长阶段,与成人相比,需要更多的睡眠,以保证他们的身体健康地成长。1What do we know about kids in Paragraph 1?AThey dislike sleeping.BThey fear hearing orders at night.CThey hat
11、e bedtimes breaking up their fun.DThey need extra time to read or watch TV.答案与解析:C细节理解题。根据第一段中的“Theres always a question existing in their mind: why does bedtime always have to arrive so soon to break up whatever fun were having?”和第二段中的“Most children will ask for extra time.”可知,孩子们讨厌睡觉影响他们的娱乐。2The u
12、nderlined part in Paragraph 2 means that logic _.Adoesnt make sense Bcant be provenCshould be supported Dneeds to be explained答案与解析:A句意理解题。根据第二段中的“In fact, science is fairly on the side of adults.”可知,科学是站在成年人这边的,所以可推测,此句是指孩子们所谓的逻辑站不住脚。3According to the passage, why do kids need extra sleep compared
13、with adults?AIt helps them grow taller.BIt improves their intelligence.CIt benefits their healthy growth.DIt reduces their risk of developing disease.答案与解析:C细节理解题。根据第四段中的“In fact, children are still in the process of growing. extra sleep is what their bodies need to grow in a healthy way. Once they
14、have stopped growing, they dont need as much sleep.”可知,孩子们之所以比成人需要的睡眠时间多,是因为他们还在长身体,充足的睡眠可以使得他们健康地成长。4What is the last paragraph mainly about?AThe benefits of sleeping properly.BThe cause of peoples sleeping less.CThe negative effects of sleeping less.DThe connection between sleep and illness.答案与解析:
15、C段落大意题。最后一段主要讲睡眠时间少可能会带来的负面影响。.完形填空All passengers boarded (登机), and the flight would be on time. I went up to the gate (登机口) to get the papers from the gate staff and _1_ an adult passenger sitting there crying, which was very _2_. So I asked the gate staff what was up and they told me that the pass
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382666.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
