2020_2021学年新教材高中英语UNIT1CULTURALHERITAGEPeriod1同步作业含解析新人教版必修第二册20210312182.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT1CULTURALHERITAGEPeriod1 同步 作业 解析 新人 必修 第二 20210312182
- 资源描述:
-
1、UNIT 1Period One题组A基础练.单词拼写1Policemen _(维持) order in the streets.2The building is part of our national _(遗产)3I dont have a _(线索) where she lives.4The invention would have all kinds of _(应用) in industry.5You dont have to sacrifice environmental protection to _(促进) economic growth.6He had to choose be
2、tween giving up his job and giving up his principles.He chose the _(前者)7Like so many _(有创造力的) people he was never satisfied.8The _(寺庙) lies in the north of the city.9He _(登上) the platform and addressed the crowd.10Germanys asylum law (避难法) is a _ (遗物) of an era in European history that has passed.【答
3、案】1.preserve2.heritage3.clue4.applications5promote6.former7.creative8.temple9mounted10.relic.单句语法填空1I should apply_ the job if I were you.I think it is a good chance.2Its not easy_(preserve) fresh fruits in summer.3His toes were hurt and he is unable to take part _ todays basketball game.4We are doi
4、ng a special _(promote) for our new products.5Theres lots of room to express yourself_(creative)6His_(apply) for membership of the organization was refused.7Im happy to see the palace is so well _(preserve)8I prefer to choose _ former,because the latter is far from my home.9To my delight,I was chose
5、n from hundreds of _(apply) to attend the opening ceremony.10I was _(promote) to editor and then editorial director.【答案】1.for2.to preserve3.in4.promotion5creatively6.application7.preserved8.the9applicants10.promoted.完成句子1You dont need much strength to _ _ _ this sport.参加这项运动不需要太多体力。2John volunteered
6、 for every new project,because he heard that was the best way to _ _.约翰自愿参加了每一个新的项目,因为他听说这是被提拔的最好的方法。3Visit a _ _ or area where you can experience nature near your home.参观自然保护区或者你家附近的绿地来体验自然。4First of all,you need to_ _ _ _ _ and attach a photo.首先,你要填写一张申请表格并附上一张照片。5Anyway,_ _(前者) must give way to t
7、he latter.【答案】1.take part in2.get promoted3nature preserve4fill in an application form5.the former题组B提升练.阅读理解AChester is one of the best cities in the UK.As soon as you arrive in Chester you will appreciate the citys unique atmosphere and sense his history.Founded by the Romans over 2,000 years ago,
8、 much of the Roman influence remains and Chesters city walls are the most complete in Britain.Combined with history and heritage (遗产), Chester is a lively city full of bars, pubs, clubs, hotels, and restaurants for you to discover, attracting you to visit again and again.Travelling to Chester: Chest
9、er is easily accessible by many means of transportwhether you are travelling by rail, car, bus or plane.Please check our route planner below to help you plan your journey to Chester.Once you arrive in the city there are numerous car parks; however, during rush hours the easiest way to travel is by b
10、us.Hotel: From bed & breakfast to the luxury of Chesters only five star hotel, Chester has all covered.Whether your trip is for business or pleasure, your room is just a click away!Sightseeing and Tours: The best way to see Chester is by a guided tour.If you join one, you still have a variety to cho
11、ose from.Whether you choose the traditional guided walk, to be guided around Chester historical landmarks by bus or to take a boat down the River Dee, you will sure enjoy the delights of Chester.()1.What can we know about Chester from Paragraph 1?AIt is rich in deep culture and modern touch.BIt is t
12、he best city in the UK.CIts city walls were completed by British people.DIt is a newly built city.()2.What is the easiest way to get around Chester city centre during rush hours?ABy bicycle.BBy bus.CBy rail.DBy taxi.()3.Whats the best way to visit Chester?ATravelling by your own.BTaking a pleasurebo
13、at.CGoing there in rush hours.DJoining a guided tour.【语篇解读】本文是一篇应用文,属于广告类短文,介绍了英国著名城市切斯特的特色,如历史、宾馆、交通以及观光旅行等具体信息,希望吸引更多的游客前往参观。1A细节理解题。根据第一段最后一句“Combined with history and heritage (遗产), Chester is a lively city full of bars, pubs, clubs, hotels, and restaurants for you to discover, attracting you to
14、 visit again and again.”可知,切斯特既有厚重的历史也有很多现代元素,是旅行的理想目的地。2B细节理解题。根据第二段最后一句“Once you arrive in the city there are numerous car parks; however, during rush hours the easiest way to travel is by bus.”可知,在交通高峰期,去切斯特市中心的最佳方法是乘坐公交车。3D细节理解题。根据最后一段第一句“The best way to see Chester is by a guided tour.”可知,参观切斯特
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382951.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022年秋四年级上册语文作业课件:1 观潮.ppt
