2020_2021学年新教材高中英语UNIT2BRIDGINGCULTURESPeriod1课时作业含解析新人教版选择性必修第二册202103311146.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT2BRIDGINGCULTURESPeriod1 课时 作业 解析 新人 选择性 必修 第二 202103311146
- 资源描述:
-
1、UNIT 2Period One题组A基础练(建议用时:6分钟)单词拼写1Lucy couldnt _ (回忆起) what happened five years ago. 2The television _(改编本) of the stage play was a great success. 3After her husband died, the dog was a _(安慰) to Mrs. Smith. 4Professor Lin asked us to make a very short _(报告;陈述)5I have no time to _(从事;参与) in the di
2、scussion. 【答案】1recall2adaptation3comfort4presentation5engage单句语法填空1Nowadays, cycling, along with jogging and swimming, _(regard) as one of the best allround forms of exercise. 2Mary didnt feel _ home talking about the problem with her father. 3We should not speak ill _ a man behind his back. 4The ki
3、ds took turns _(play) with the swing. 5Not only do the nurses want a pay increase, they want reduced hours _ well. 6At the end of the three years, my daughter hopes to qualify _ a doctor. 7Mrs. Smith _(comfort) her son when he failed to pass the examination. 8Forty of the course _ (participate) are
4、offered employment with the company. 【答案】1is regarded2at3of4to play5as6as7comforted8participants题组B提升练(建议用时:30分钟)阅读理解More and more parents are willing to send their children abroad to study. If everything goes well, by helping them to enter into worldfamous universities, parents are helping their ch
5、ildren not only to have the best of education as they expect but also to understand and appreciate foreign cultures. Before sending your children abroad, there are many factors (因素) worth considering. Studying abroad is not as expensive as you think. In fact, prices are not the most important factor
6、 in choosing schools especially if you have the chance to send your children in a relatively small university but of good quality. You will find that it is a worthy investment (投资) of your money to send your children to study abroad. Are you ready to see your only child leave for another country? Be
7、fore the trip it is necessary that you have the correct guidance to prepare your children to have a smooth trip. In addition to studying, your children in foreign land can learn new language and new culture. They will also learn to live on their own and to develop the selfconfidence, which is good f
8、or the forming of their character. If you have already decided to send your children abroad, then they need the help to find the most suitable schools and courses. The children are still in growing stages. What is important is that the school should be able to provide not only the proper studying co
9、urses but it should also take into account the environment and help students to develop their selfconfidence. Most of all, remember that the parents aim is not to find the best school but help their children find the most suitable school. Your needs are not always what your children need. ()1The mai
10、n purpose of parents sending children abroad to study is to _. Aunderstand a new cultureBimprove them in a new languageClet them have the best educationDraise their social position()2Compared with big universities, small ones _. Aoften have better quality of teachingBmay not ask for too high feesCar
11、e easier to attract foreign studentsDare not as famous as big ones()3How does studying abroad help to train the childrens character?ABy communicating with foreigners. BBy learning about new languages. CBy letting children live independently. DBy letting children experience a new culture. ()4For pare
12、nts, the key to helping children choose a most suitable school is to _. Alearn everything about the schoolBlet children follow your willCsee whether the school can provide good educationDfind out the childrens real needs【语篇导读】本文提示家长们在送孩子到国外学习前,要考虑几个方面的因素。1C细节理解题。根据第一段的“parents are helping their chil
13、dren not only to have the best of education as they expect”可知,很多家长送孩子到国外学习最大的期望是让孩子获得最好的教育。2B推理判断题。根据第二段的第二句“In fact, prices are not the most important factor in choosing schools especially if you have the chance to send your children in a relatively small university but of good quality. ”可知,如果送孩子到一
14、所相对较小但是质量很高的学校,价格不是最大的问题,这就暗示相对较小的学校收费不是很高。3C细节理解题。根据第三段的“They will also learn to live on their own and to develop the selfconfidence, which is good for the forming of their character. ”可知,让孩子在国外学习可以让他们学会独立生活,培养自信,这对他们性格的形成有好处。4D推理判断题。根据末段的两句话“Most of all, remember that the parents aim is not to fin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383012.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
