分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2020_2021学年新教材高中英语Unit2Naturaldisasters课时作业1含解析牛津译林版必修第三册202101301216.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:383067
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:49KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit2Naturaldisasters 课时 作业 解析 牛津 译林版 必修 第三 202101301216
    资源描述:

    1、Unit 2 Natural disasters课时分层作业(四).单词拼写1He injured (伤害)his knee while playing basketball.2A truck went out of control and crashed (碰撞)into the back of a bus.3He picked up the case and walked toward the exit(出口).4Michael did not follow the correct procedure (程序,步骤)in applying for a visa.5He has the po

    2、wer(控制力)to make things very unpleasant for us.6Much to my relief(放松),my son came back safe and sound.7The odd (奇特的)thing was that he didnt recognize me.8If the pipe burst,the whole house could flood (淹没).9Please inform(通知)us of any changes of address.10You must signal (示意)which way you are going to

    3、turn.阅读理解AIn the light of what has happened in many countries,we can all see how devastating(破坏性极大的)an earthquake can be.You may be asking yourself,“How do I get prepared for a quake if I dont know that its coming?”There are some steps that you can take to make your home a little safer in the event

    4、that a quake occurs.Ensure that heavy furniture is not in a position where it could fall onto a bed.If a quake occurs while you are in bed,you do not want your bookcase falling on you.Check and repair deep cracks(裂缝)in ceilings.This is especially important after a quake.If you see any damage that yo

    5、u are unable to repair,consult a professional.Ensure that you have no gas leaks(泄漏)in or around your home.Have your disaster plan in place.Know where to meet your family.Have your bags packed.Do drills with your family at least twice a year,which will ensure that everyone knows what to do.What to do

    6、 during the quake:Earthquake safety tips are different depending on your place.Here are some tips for various locations.Indoors: If you stay indoors,get low to the ground and move only to the nearest piece of strong furniture or the corner.Crouch(蹲下)down low covering the back of your neck and head w

    7、ith your hands.Stay away from windows or anything that could fall on you.Outdoors: If you stay already outdoors,stay out there.Get away from any buildings,power lines,or anything that could fall.Vehicle: If you are in a vehicle,pull over when you can safely do so.Avoid bridges,tall buildings and pow

    8、er lines.【语篇解读】文章主要讲述了地震前和地震中我们应该做些什么。1The underlined word “This” in paragraph 2 probably means “_”Aavoiding hangings on the wallBchecking and repairing deep cracksCfixing your furniture in place Dmoving your bookcase off your bedB词义猜测题。根据画线词上文的语境可知,答案为B项。2To make everyone know what to do once there

    9、 is an earthquake,you should _Aturn to a professional Bexercise twice a year to run fasterCtell your family where to meet Dpractise your plan with your familyD细节理解题。根据第四段中“Do drills with your family at least twice a year,which will ensure that everyone knows what to do.”可知D项正确。3If you happen to be i

    10、n your car during the quake,you should _Arush out of the car quickly Bstop your car where it is safeC.ensure you are awake in the carDspeed your car to a safer placeB细节理解题。根据文章最后一段可知,当地震发生,而你碰巧在车里时,你应该把车停靠在安全的地方,故答案为B项。4What is the best title of this passage?ASome Safety Tips BA Disaster PlanCHow to

    11、 Prepare for an EarthquakeDHow to Make Our Home a Little SaferC标题归纳题。根据文章内容可知,文章旨在告知读者震前和震中应该怎么做,故答案为C项。BSweat rolled off my forehead as my younger brother and I sat under the tree.“Hi,Jason,” said my brother,Chad.“Do you hear the train?” I listened,but I heard only thunder in the distance.It was st

    12、ill miles away,but I heard it.It grew stronger and louder as it gained speed and got closer.How could that be? I wondered.We were about to grab our bikes to see what it actually was when we stopped.What looked like a flock of birds darkened the sky overhead.When I looked at it closer,I realized it w

    13、asnt birds.It was a tornado (龙卷风).The hairs on the back of my neck stood up as the air turned grey and heavy.The sun disappeared.The wind strengthened and roared.I grabbed Chads arm and pulled him towards the house.I tried to open the door,but it was as if an invisible force pushed against me.The do

    14、or refused to open.When we finally managed to get inside,we found it was as dark as night.Our family had practised a tornado safety plan many times.But I had never imagined that it would be just Chad and me at home the first time we needed to use it.“Inside the closet!” I yelled.It was small and cro

    15、wded,but we got in it anyway.Chad began to cry.“Its going to be all right.” I told him.But I was worried about Mum.I hope shed found a safe place to wait out the storm.The storm continued to rage.I heard a thud on the roof.The whole house creaked and groaned.Then it was quiet.I opened the door and w

    16、e inched our way out of the closet.Rain had got in through the open window and wet the carpets.A kitchen window had shattered,its screen blown away.I looked at the backyard.The tree was uprooted,and broken branches lay on the ground.“Jason,I cant get service,” Chad said as he held the phone in his h

    17、and.We had no electricity,either.I glanced at the wall clock.Had it been only 20 minutes since wed first heard the thunder?Then I heard footsteps towards the house.Mum had made it home safely.“Boys!” she yelled.“Are you all right?”We ran out and hugged her.The sun came out,and this time it shone bri

    18、ght and clear.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了“我”在龙卷风到来时,如何保护自己和弟弟的故事。5When the tornado struck,_Athe boys felt terrified and asked for helpBa flock of birds darkened the sky overheadCthe boys protected themselves in a safe placeDthe sound of the train grew stronger and louderC细节理解题。根据文章大意可知他们是自己克服困难而不是向他人求助,故A项

    19、错误;根据第三段的“When I looked at it closer,I realized it wasnt birds.It was a tornado (龙卷风).”可知并不是一群鸟,也不是真正的火车轰鸣声,故B、D两项错误。故答案选C。6What can we learn from the passage?AMum had trouble in finding the boys.BJason knew how to deal with a tornado.CThe tornado lasted for over half an hour.DTheir house was floode

    20、d by the heavy rain.B推理判断题。根据第三段的“I grabbed Chads arm and pulled him towards the house.”以及第四段的“Our family had practised a tornado safety plan many times.But I had never imagined that it would be just Chad and me at home the first time we needed to use it.”可知Jason知道如何应对龙卷风的来袭。故答案选B。7Which of the foll

    21、owing words can best describe Jason?ACalm and thoughtful.BCautious and curious.CDependent and sensitive.DCreative and active.A推理判断题。根据文章大意,Jason在龙卷风来袭时冷静、果断且能想办法。calm冷静的;thoughtful考虑周到的。所以A项正确。 cautious谨慎的;curious好奇的;dependent依赖他人的;sensitive敏感的;creative有创造力的;active积极的。.阅读七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最

    22、佳选项。选项中有两项为多余选项。Reasons Why Change Is Good for YouWe all know that change is hard because your brain is used to doing the same thing again and again._1_ But the positive consequence is really great.Here are four reasons why change is good for you:_2_Life in the comfort zone is easy.You simply follow

    23、 a routine and you can predict the results.Outside of the comfort zone,your assumptions are questioned.The idea of doing the same thing over and over without question is discouraged.You get to experience more._3_ When you look back on your life,all of the really amazing things are because of a new e

    24、xperience you had.All of those vacations you took and all of the people you have met have taught you more than you ever learned in school.These experiences now make up who you are today.Youll be more flexible and adaptable.Without doubt,change makes you more flexible and adaptable.You learn to deal

    25、with things in a way that seems foreign but acceptable and achievable._4_ You begin to thrive (茁壮成长)in new situations because you have proven to yourself that you can,not only handle change,but FLOURISH. You have more fun.When you are open to change,you are open to saying YES to more.You are open to

    26、 more experiences and opportunities._5_ When you add all of these things together,you are going to have a more colorful life and youll have a ton of fun figuring it all out along the waytheres no doubt about it.AYou are pushed out of your comfort zone.BExperience is waiting for you at the doorstep.C

    27、You have the opportunity to meet more people too.DWhether the change is good or bad for you,it does happen.EWe also know how challenging it can be to go through change.FThen,youll be more confident when in the next uncomfortable situation.GChange is good because you have the chance to involve in new

    28、 experiences.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章主要讲述了人们为什么要走出舒适区。1E上文“We all know that change is hard because your brain is used to doing the same thing again and again.(我们都知道改变很难,因为我们的大脑习惯重复做一样的事情)”与E.We also know how challenging it can be to go through change.(我们也知道经历改变是具有挑战性的)承接自然,上下文是明显的并列关系,know是关键词,故选E项。2A根据下文“

    29、Life in the comfort zone is easy.You simply follow a routine and you can predict the results.Outside of the comfort zone,your assumptions are questioned.(在舒适区的生活很容易。你只需要遵循日常生活,而且你可以预测结果。走出舒适区,你的假设受到了质疑)”可知,本段主要讲述人被推出舒适区,A.You are pushed out of your comfort zone.(你被迫离开舒适区)可以作为本段小标题,comfort zone是关键词,故

    30、选A项。3G下文“When you look back on your life,all of the really amazing things are because of a new experience you had.(当你回顾你的生活时,所有真正令人惊奇的事情都是因为你有了新的经历)”与G.Change is good because you have the chance to involve in new experiences.(改变很好,因为你有机会参与新的经历)承接自然,上下文话题一致,new experience是关键词,故选G项。4F上文“You learn to d

    31、eal with things in a way that seems foreign but acceptable and achievable.(你学会了以一种看似陌生但可以接受和实现的方式来处理事情)”与F.Then,youll be more confident when in the next uncomfortable situation.(然后,当下一个不舒适的情况出现时,你会更加自信)承接自然,因为学会了一种解决问题的方式所以以后在相同情况下会更加自信,故选F项。5C上文“When you are open to change,you are open to saying YES to more.You are open to more experiences and opportunities.(当你愿意改变时,你也愿意对更多的事情说是。你愿意接受更多的经历和机会)”与C.You have the opportunity to meet more people too.(你也有机会遇到更多的人)承接自然,上文和选项都是愿意改变的好处,上下文是明显的并列关系,more是关键词,故选C项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年新教材高中英语Unit2Naturaldisasters课时作业1含解析牛津译林版必修第三册202101301216.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383067.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 2 Every family will have a small plane练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 2 Every family will have a small plane练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans模块测试 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans模块测试 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 2 We’re going to cheer the players练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 2 We’re going to cheer the players练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section B 2 (3a-Self check) 教案(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section B 2 (3a-Self check) 教案(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 1 What are you going to do at the weekend练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 1 What are you going to do at the weekend练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section A 3 (Grammar focus-4c)教案(新版)人教新目标版.docx2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section A 3 (Grammar focus-4c)教案(新版)人教新目标版.docx
  • 冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 7 Don’t be late for class(共21张PPT).ppt冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 7 Don’t be late for class(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Section B 2 (3a-Self-check)教案(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Section B 2 (3a-Self-check)教案(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 2 I can run really fast练习1 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 2 I can run really fast练习1 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Period 6 SectionB (3a-Self Check)教学设计(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Period 6 SectionB (3a-Self Check)教学设计(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 1 I can play the piano练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 1 I can play the piano练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found模块测试 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found模块测试 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 3 Language in use课时练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 3 Language in use课时练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 1 What's the matter Section A 3 (Grammar focus–4c) 教案(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 1 What's the matter Section A 3 (Grammar focus–4c) 教案(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 2 Are they yours练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 2 Are they yours练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this课时练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this课时练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this练习 (新版)外研版.docx
  • 冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共23张PPT).ppt冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共23张PPT).ppt
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship拓展阅读(新版)外研版.doc2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship拓展阅读(新版)外研版.doc
  • 冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共15张PPT).ppt冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共15张PPT).ppt
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship Unit 3 Language in use教案(新版)外研版.doc2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship Unit 3 Language in use教案(新版)外研版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Module 8 Time off拓展阅读(新版)外研版.doc2022春八年级英语下册 Module 8 Time off拓展阅读(新版)外研版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday Section B课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday Section B课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1