2020_2021学年新教材高中英语Unit3TheworldmeetsChina课时分层作业3含解析外研版选择性必修第四册202102022177.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit3TheworldmeetsChina 课时 分层 作业 解析 外研版 选择性 必修 第四 202102022177
- 资源描述:
-
1、Unit 3 The world meets China课时分层作业(九).阅读理解AWith their pipes and lids to avoid spills,coffee cups have long been the substitute for adults.Now Starbucks is going all in on the concept by swearing to get rid of straws in the next few yearsand its all for a very good reason.This move is an answer to ou
2、r own partners about what we can do to reduce the need for straws.Not using a straw is the best thing we can do for the environment.In place of plastic straws,Starbucks plans to offer recyclable lids for all iced drinks and paper straws for coffee.The transition is already taking place in Starbucks
3、hometown of Seattle,where a ban on plastic straws went into place on July 1.By rolling this out in all 28,000 of their stores in the next few years,the company says they are annually removing more than one billion straws from going into circulationand potentially the ocean.Starbucks decision to grad
4、ually stop using singleuse plastic straws is a shining example of the important role that companies can play in stopping the tide of ocean plastic.With eight million metric tons of plastic entering the ocean every year,we cannot afford to let industry sit on the sidelines.Marine life has a 50% death
5、 rate when it swallows plasticyet researchers believe there will be more plastic in the ocean than fish by the year 2050 if this rate of litter continues.That means there can be an immediate positive impact if we swap plastic straws for environmentally friendly alternatives.The smart design on the c
6、up for cold drinks comes from Starbucks inhouse team of designers and has been in development for two years.However,the announcement comes as outcry(倒彩)increases over the dangers that plastic straws can cause to marine life.Other companies making the ecofriendly swap also announced plans last month
7、to test alternatives to plastic straws.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章讲述了Starbucks提出不使用塑料吸管来减少白色污染,保护地球的概念。1Why does Starbucks decide to get rid of plastic straws?ATo reduce its cost.BTo meet the customers needs.CTo create a greener planet.DTo expand its business worldwide.C细节理解题。根据第一段最后一句“Not using a straw is th
8、e best thing we can do for the environment.”可知答案为C。2What does the word “transition” in Paragraph 2 refer to? ADilemma.BChange.CResponse.DConflict.B词义猜测题。根据第二段第一句可知,这种变化已经在Starbucks的发生,故B项正确。3Whats the text mainly about?AStarbucks is throwing away plastic straws for a worthy cause.BEnvironmentally fr
9、iendly material will replace plastic straws.CScientists are making efforts to solve ocean plastic pollution.DA sales promotion of a new brand by Starbucks is being done.A主旨大意题。本文讲述了Starbucks提出不使用塑料吸管来减少白色污染,保护地球的概念。故A项为最佳答案。BEvery ocean lover knows the dangers of getting caught in a rip current(离岸流)
10、Experienced swimmers know it is relatively easy to escape the narrow channel of the fast moving water by floating and allowing it to drag you further into the ocean or by swimming alongside the shore.However,inexperienced beachgoers often panic,and try to swim to land,placing themselves at the risk
11、of drowning due to tiredness.According to the US National Ocean Service,the currents kill about 100 Americans each year and account for 80% of all lifeguard rescues.These scary statistics may soon be a thing of the past,thanks to Clever Girl,a smart buoy(浮标)that warns swimmers of the presence of dea
12、dly rip currents.The smart device is the brainchild of Australian teenager Maddison King,who created Clever Girl as a project for her Grade 12 Design and Technology class.The 18yearold,who works as a lifeguard during her spare time,came up with the brilliant idea after discovering that most children
13、 were unable to detect rip currents.The basketballsized plastic buoy,which can be attached to a chain of similar devices or the ocean floor,is fitted with a small propeller(螺旋桨)When the water travels at the speed of over 70 centimetres per second,it spins the propeller fast enough to power the light
14、 atop the buoy,warning swimmers to stay clear of the area.Though it sounds simple enough,the youngster had to overcome numerous design challenges.For instance,she picked a red light since it is easy to see in the bright sunlight and also because the color serves as a universal warning sign for touri
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383134.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
