2020_2021学年高中英语Module3BodyLanguageandNon_verbalCommunicationGrammar课时素养评价外研版必修4202103161122.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Module3BodyLanguageandNon_verbalCommunicationGrammar 课时 素养 评价 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 3 Body Language and Non-verbalGrammar. 单句语法填空1. He will not leave unless it is fine tomorrow. 2. If it rains(rain) tomorrow, we will have the PE lesson in the classroom. 3. We can reach for our dreams however impossible they may seem to be! 4. Provided/Providing that there is money on you, yo
2、u may buy whatever you like. 5. Try as/though he might, he couldnt get the door open. 6. No matter which dictionary you want to buy, Ill pay for it. 7. The film has a much shorter history, especially when compared(compare) to such art forms as music and painting. 8. There are so many cars that you s
3、hould be careful while crossing(cross) the road. 9. Whether it is right or wrong, his opinion should be paid attention to. 10. Lessons can be learned to face the future, though/although history cannot be changed. . 完成句子1. If you use your head, youll find a way. 动动脑筋, 你会想出办法的。2. You will not pass the
4、 examination unless you study hard. 如果不努力学习的话, 你就通不过考试了。3. As long as/On condition that you keep the book clean, you may borrow it. 只要你能够保持书的整洁, 你就可以借。4. No matter who/Whoever asks for advice, she is always ready to help. 不管谁向她请教, 她总是乐于助人。5. Much as/though I admire him, I cannot excuse his faults. 虽
5、然我很崇拜他, 可我不能原谅他的错误。6. Whether you need the clothes or not, you should accept them. 不管你是否需要这些衣服, 你都应该接受它们。7. Even if I had the talent to play tennis, I couldnt stand the pressure. 即使我有打网球的天赋, 我也无法承受这种压力。8. Whatever your dream is now, it will change. 无论你现在的梦想是什么, 它总会改变。9. Once you get into a bad habit
6、, youll find it hard to get out of it. 一旦你染上坏习惯, 想改掉就难了。10. I keep a warm coat at work in case it suddenly turns cold. 上班时我总带件温暖的上衣, 以防天气突然变冷。. 阅读理解(2020潍坊高一检测)German cities are redrawing road markings to create new cycle paths for the duration of the COVID-19 lockdown, as cyclists demand more space
7、 to physically distance on their way to work. Local authorities in the Kreuzberg district of Berlin trialled(试行)temporary widening of two cycle paths on 27 March, arguing it would help cyclists keep the required 1. 5-metre distance apart while car traffic was down owing to Germans coronavirus(冠状病毒)r
8、estrictions. On Friday, the council declared the plan a success because it had improved cycling safety while not blocking traffic. The council said it had used removable tape and mobile signs to mark out the widened paths, which can be removed when the current restrictions on movement are lifted. Re
9、sidents in 133 other German cities have formally submitted applications for similar pop-up bike paths to their local authorities on the back of a campaign by Environmental Action Germany(DUH), an environmental NGO. The campaign group cites new research linking air pollution to higher coronavirus dea
10、th rates as an argument for redrawing road signs across the country. “The coronavirus is showing us that clean air is necessary, ” said DUHs chair, Jurgen Resch. “It is now especially important to temporarily make it more important for people to move safely on their bikes. This will help improve air
11、 quality, enable exercise in fresh air while keeping a safe distance and avoid unnecessary accidents. ”In Germany, bike repair shops are allowed to work because of COVID-19 going on. Three federal states, Berlin, Saxony-Anhalt and Mecklenburg-Vorpommern, have allowed bike shops to stay open. 【文章大意】这
12、是一篇新闻报道。文章讲述了在新冠肺炎疫情期间, 德国城市正在重新绘制道路标线, 创建新的自行车道, 为骑自行车的人在上班途中提供更多的空间来保持物理距离。1. Why did German cities decide to widen temporary cycle paths? A. To avoid traffic jams. B. To go to work conveniently. C. To reduce air pollution. D. To keep proper distance between cyclists. 【解析】选D。推理判断题。根据文章第一段可知德国城市正在重
13、新绘制道路标线, 以便在COVID-19封锁期间创建新的自行车道, 因为骑自行车的人在上班途中需要更多的空间来保持物理距离。可知德国拓宽新的自行车道是为了给上班途中的人们空出更多的空间, 以便于人们保持合适的距离。2. How did the road workers sign the widened paths? A. By using removable tape and signs. B. By painting oil lines. C. By hanging special boards. D. By pulling up attractive ropes. 【解析】选A。细节理解题
14、。根据文章第四段可知, 该委员会说, 他们使用了可移动的胶带和移动标志标出拓宽的道路, 当目前对移动的限制解除后, 这些道路可以被移除。可知工人们使用可移动的胶带和移动标志标出拓宽的道路。3. What does the underlined word “pop-up” in Paragraph 5 probably mean? A. Substituted. B. Limited. C. Expanded. D. Separated. 【解析】选C。词义猜测题。结合上下文可知, 在非政府环境组织 “德国环境行动”的支持下, 德国其他133个城市的居民正式向当地政府提交了类似 “pop-up”
15、样的自行车道的申请。由此推断, “pop-up” 应该与第四段中所说的可拓宽的道路意思相近。所以画线词的意思是“拓宽的”。4. What can we infer from the last paragraph? A. Special measures are taken to raise the production of bicycles. B. All transportation means except bicycling are forbidden. C. The use of bicycles can stop COVID-19 from going on. D. Bicycle
16、 riding is encouraged to lower the risk of gathering. 【解析】选D。推理判断题。根据文章中最后一段在德国, 由于新冠肺炎的出现, 自行车修理店被允许工作。柏林、萨克森安哈尔特和梅克伦堡沃波默恩这三个联邦州已经允许自行车商店继续营业。由此判断出德国的自行车商店继续营业, 德国政府鼓励使用自行车。. 完形填空Body language is the quiet, secret and most powerful language of all! It speaks 1 than words. According to specialists,
17、our bodies send out more 2 than we realize. In fact, non-verbal communication(非语言交际) takes up about 50% of what we really 3. And body language is particularly 4 when we attempt to communicate across cultures. Indeed, what is called body language is so 5 a part of us that its actually often unnoticed
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383881.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018-2019学年人教部编版八年级语文下册教用课件:第二单元检测(共35张PPT).ppt
