2020_2021学年高中英语Unit1FestivalsaroundtheworldSectionⅡLearningaboutLanguage课时作业含解析新人教版必修3202101301136.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit1FestivalsaroundtheworldSection LearningaboutLanguage 课时 作业 解析 新
- 资源描述:
-
1、 Unit 1课时分层作业(二)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1Many people died of starvation (starve) in Africa that year.2I hold the belief that he will succeed.3Awarded (award) the first prize in the competition,he felt happy and satisfied.4. In order to go to the palace ball,the pretty girl is dressing herself up car
2、efully.5I think its impolite to play a trick on others just for fun.6They call their son Albert Franz in memory of their father.7. New Year celebrations(celebrate) in Scotland go on for three days.8It seemed as if the man in picture had moved (move)9The Spring Festival is coming.Im looking forward t
3、o returning (return) home.10With a lot of work to do(do),he wasnt allowed to go out.单句改错1. I hope youll have fun do the selfdriving travelling during the holiday.dodoing2. The singer looks as though she was twenty years younger.waswere3. Either you or the headmaster are to hand out the prizes to tho
4、se gifted students at the meeting.areis4The chance the girl had been looking forward to coming at ingcame5. All the afternoon he worked with the door locking.lockinglocked高考题型练习提能力.阅读理解Around the world there are some festivals that for some of us may sound bizarre.In England they celebrate the rolli
5、ng cheese race,which occurs every year during the last Monday in May.This festivals characteristic is a contest where an official(参与者) rolls cheese down a steep hill and festivalgoers go chasing after it.The winner is the first one to reach and catch the cheese.Another festival celebrated in England
6、 is the world championship of grimaces (鬼脸)It is a celebration that dates back to 1297 and is celebrated during the month of September.The task is to perform the best grimace using anything you can to win.The worldwide championship of wife lifting is celebrated in Finland.The game is based on Viking
7、 traditions where a man should carry away his neighbors wife.According to the rules,any woman above 17 is considered as a wife,so if you are within this age,take care while visiting this country during the month of July.Many of you have watched Pirates of the Caribbean and have known something about
8、 pirates.The 19th of September has been declared worldwide as the day to talk like a pirate.Plenty of people have celebrated it thanks to the publicity (宣传) on the Internet.First staged in 1998,the Boryeong Mud Festival is an attraction that pulls more than a million visitors to the South Korean cit
9、y.As you all know,the town is said to be rich in minerals,so there is no shortage of mud.Mud is trucked onto Daecheon Beach for tourists and locals to enjoy the festival to their best.The Monkey Buffet Festival is held in Thailand to develop tourism.Its an annual feast held for about 600 monkeys.The
10、 Monkey Buffet Festival is held in honour of the Hindu gods Ram and Hanuman and involves 3,000 kilograms of vegetables and fruits being laid out for monkeys to stuff themselves.【语篇解读】本文向我们介绍了世界各地一些奇怪的节日。1What does the underlined word“bizarre”in Paragraph 1 probably mean?ADangerous. BStrange.CScary.
11、DFamiliar.B词义猜测题。根据对那些节日的描述可知,它们都是一些不同寻常、怪异的节日,故选B。2If a participant wants to win in the rolling cheese race,he/she should .A. roll as much cheese down the hill as possibleBfind the largest piece of cheese rolling downhillCperform the best grimace when chasing the cheeseDbe the first one to catch th
12、e cheese rolling downhillD细节理解题。根据第二段的“The winner is the first one to reach and catch the cheese.”可知应选D。3According to the writer,a girl above 17 should be careful when enjoying .Athe worldwide championship of wife liftingBthe world championship of grimacesCthe Boryeong Mud FestivalDthe Monkey Buffet
13、 FestivalA细节理解题。根据第四段的“According to the rules,any woman above 17 is considered as a wife,so if you are within this age,take care while visiting this country during the month of July.”可知应选A。4If you are interested in the Boryeong Mud Festival,you should go to .AEngland BFinlandCSouth Korea DThailandC细
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383973.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
