2020_2021学年高中英语Unit3TheMillionPoundBankNoteSectionⅢLearningaboutLanguage.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit3TheMillionPoundBankNoteSection LearningaboutLanguage
- 资源描述:
-
1、课时作业(十一)Unit 3The Million Pound Bank NoteSection Learning about Language & Using Language(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1It would be_(believe) that such a gentleman should be so rude to his parents.答案:unbelievable2I opened the door and a boy in _(rag) was standing there.答案:rags3It is time that the l
2、ocal companies _ (seek) for business opportunities in Europe.答案:sought4Hes a good teacher because he always has enough _ (patient) with every student.答案:patience5This is the most _ (believe) thing I have ever seen,which is beyond my imagination.答案:unbelievable6It is very important to teach their chi
3、ldren how to deal with others kindness and _ (rude)答案:rudeness7Good _(manner) are a very important key to your social success.答案:manners 8Large amounts of money _ (spend) rebuilding the temple.答案:were spent9It is wellknown _ Chinese people are good at eating delicious foods.答案:that10As is known to a
4、ll,Mark Twain was one of the greatest _ (author) in America and in the world as well.答案:authors.阅读理解AWhen Hanadi was 4,her school was destroyed in the civil war.Soon after,her family left Syria to live as refugees (难民) in nearby Lebanon.Hanadi joined a school there but was fearful to go.Her experien
5、ce is not unusual.There are now nearly 25.4 million refugees around the world,according to the United Nations refugee agency.About half are children.Most refugees today are from Syria,where civil war broke out in 2011.To help kids affected by the situation,Sesame Street and the International Rescue
6、Committee (IRC) have teamed up to create a new version (版本) of Sesame Street especially for Syrian refugees,using Muppets (木偶) as teachers.“We dont just want to help children learn letters and numbers,” said Sherrie Westin,who works at Sesame Workshop.“We want to help them feel less alone.”There are
7、 more than 150 international versions of Sesame Street.In Germany,kids watch Sesamstrasse,while Mexico has Plaza Ssamo.Each version includes math and spelling lessons.Some characters are the same as in the American version.But other things are different:The Muppets speak the local language and wear
8、local clothes.The new version will include situations that are familiar to Syrian refugee kids.Some of the Muppets,for example,may have been forced to leave their home.“Kids can watch the Muppets work through big problems the kids are dealing with themselves,” the IRCs Sarah Smith says.For the world
9、s 12 million refugee children,there is little chance to receive good education.And even if kids go to school,they may have fallen behind in their studies.Often,they are traumatized (使受精神创伤) by what theyve been through.The new Sesame Street will meet the public in 2019.Sesame Workshop expects that mo
10、re than 9 million children will be able to watch the show on a TV,computer,or mobile phone.Hanadi may be one of them.语篇解读本文是说明文。少儿节目芝麻街为帮助难民儿童正在制作一个新版系列,让孩子们学习科学知识的同时,获得心灵上的抚慰。1What happened to 4yearold Hanadi?AShe dropped out of school.BShe was injured in the war.CShe fell behind in her studies.DSh
11、e became afraid to go to school.解析:细节理解题。由第一段中的“Hanadi joined a school there but was fearful to go”可知,Hanadi在新学校注册了,但是不敢去上学。答案:D2Why was the new version of Sesame Street created?ATo increase the shows popularity.BTo improve education in poor areas.CTo help refugee kids get through hard times.DTo tea
12、ch kids who cant afford to go to school.解析:细节理解题。由第二段中的“To help kids affected by the situation”和“We dont just want to help.them feel less alone”可知,制作新版芝麻街是为了在帮助难民儿童学习知识的同时,抚慰他们孤独的心灵,以帮助他们度过艰难的时光。答案:C3What do different versions of Sesame Street have in common?AThey all teach math and spelling.BThey w
13、ere all named Sesame Street.CThe characters are exactly the same.DThe characters wear the same clothes.解析:细节理解题。由第三段中的“Each version includes math and spelling lessons”可知,每个版本的节目都含有数学和拼写课程。答案:A4What can we learn about the new version of Sesame Street?AThe story happens in Syria.BIt will appear on the
14、 screen in 2019.CIt will hopefully reach 12 million children.DThe idea was brought up by Sherrie Westin.解析:细节理解题。由最后一段可知,新版节目将于2019年与公众见面,届时数百万儿童将能够通过电视、电脑或手机观看到该节目。答案:BBLiving abroad is not for everyone.Though it can certainly be a fun and exciting experience,it can also be filled with difficulties
15、.Before you book the plane ticket,its a good idea to think carefully about living abroad.If youve lived in the same town for most of your life,a new place full of new food and things can seem like a dream comes true.Your free time will be filled with exploration and sightseeing.Youll have the opport
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384078.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
