2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Looking goodfeeling good Section Ⅰ Welcome to the unit .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Looking goodfeeling good Section Welcome to the 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、Welcome to the unit & Reading.阅读理解ALosing weight has become a major concern for so many people. People try different weight loss methods all the time, some of which will never work, while others provide just a temporary solution. It is important to note that there are some green ways to lose weight
2、that are not only healthy and effective but also good for the environment. Let us look at some of these green ways to lose weight.Growing your own vegetables is a good way to ensure that you are eating healthy foods. The process is even better if you can use organic manure (肥料). Planting your own ve
3、getables is not only a good way to go green; it also provides you with plenty of physical exercise. Preparing a garden, including planting and taking care of the vegetables, is a great way to achieve a healthy weight.If you usually eat meat on a daily basis, you should consider replacing that meat w
4、ith more vegetables. If you have no idea what vegetarian diets are like, you can do some research on the Internet, and you can also get information from vegetarian magazines such as Vegetarian Times Magazine. By reducing your intake of meat, you will be able to reduce your intake of fats, and hence,
5、 it will be easier for you to get rid of some weight.Reduce periods of driving and try walking or cycling instead. If you are used to driving your car to get to wherever you are going, it would be great for you if you substituted walking or cycling for driving. Cycling and walking are good workouts
6、that will ensure that your body burns excess fat and calories, and therefore, you will be able to lose weight.It is important to know that there are so many ways in which we can turn our bad habits into good ones. Most of these good habits will not only benefit our bodies; they will also make the wo
7、rld a better place for all of us. Lets go green, and lets lose weight!语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了一些健康的减肥方法。1Planting your own vegetables means .Ayou will never get sickByou will get enough organic vegetablesCyou can also get some exerciseDthe garden will take on a wonderful new look解析:选C细节理解题。根据第二段中的Plantin
8、g your own vegetables is not only a good way to go green; it also provides you with plenty of physical exercise.可知,自己种植蔬菜,不仅是能吃到绿色蔬菜的好方法,同时还可以有大量的锻炼身体的机会。故选C。2What does Vegetarian Times Magazine offer?AIt introduces people who prefer vegetables. BIt tells readers about vegetarian diets.CIt describes
9、 different kinds of popular meat dishes. DIt shows ways to lose weight in a short time.解析:选B细节理解题。根据第三段中的If you have no idea what vegetarian diets are like, you can do some research on the Internet . such as Vegetarian Times Magazine.可知,作者建议如果你不知道素食者的饮食是什么样的,你可以在互联网上查找,你也可以从素食时代杂志上得到信息。3What can we
10、infer from the passage?AIt is easy to lose weight if youre determined. BWalking or cycling is the best way to lose weight.CAlmost no one has developed good habits. DA green environment is good for your health.解析:选A推理判断题。根据文章提及的绿色减肥方式:自己种菜、多吃蔬菜、多运动等,这些都是人们很容易就能做到的事情。如果一个人有毅力坚持下去,就很容易减肥成功。4What is the
11、 passage mainly about?AA few green ways to lose weight. BThe environment and childrens health.CA few benefits of losing weight. DThe importance of staying in shape.解析:选A主旨大意题。根据第一段结尾句Let us look at some of these green ways to lose weight. 及文章内容可知,本文主要讲述了一些健康的减肥方法。BIf you think that running marathons
12、 will help you live a long and healthy life, new research may come as a shock.According to a recent scientific study, people who do a very strenuous workout are as likely to die as people who do no exercise at all.Scientists in Denmark have been studying over 1,000 joggers (慢跑者) and nonjoggers for 1
13、2 years.The death rates from the sample group indicate that people who jog at a proper pace two or three times a week for less than two and a half hours in total are least likely to die.The best speed to jog at was found to be about 5 miles per hour.The research suggests that people who jog more tha
14、n three times a week or at higher speeds of over 7 mph die at the same rate as nonjoggers.The scientists think that this is because strenuous exercise causes structural changes to the heart and arteries (动脉)Over time, this can cause serious injuries.Peter Schnohr, a researcher in Copenhagen, said, “
15、If your goal is to decrease risk of death and improve life expectancy (寿命),jogging a few times a week at a proper pace is a good strategy.Anything more is not just unnecessary, and it may be harmful.”The implications (暗示) of this are that moderate forms of exercise such as tai chi, yoga and walking
16、may be better for us than “iron man” events, triathlons and longdistance running and cycling.According to Jacob Louis Marott, another researcher involved in the study, “You dont actually have to do that much to have a good impact on your health.And perhaps you shouldnt actually do too much.”语篇解读:本文是
17、一篇说明文。研究表明那些从事剧烈运动的人和根本不做运动的人的死亡概率一样,这是因为剧烈运动会损害我们的心脏和动脉。适度的运动才有助于我们的健康。5The underlined word “strenuous” in Paragraph 1 is closest in meaning to “ ”Aregular BhardCpractical Dflexible解析:选B词义猜测题。根据第一段中的If you think that running marathons will help you live a long and healthy life, new research may com
18、e as a shock.可知,人们一般认为跑马拉松会帮助我们过上健康长寿的生活,但新的研究结果不是这样的。那些从事strenuous workout的人和根本不做运动的人的死亡概率一样。可以推测running marathons属于“strenuous 运动”。再根据第二段中的because strenuous exercise causes structural changes to the heart and arteries(动脉)可推测,strenuous exercise是指剧烈运动。 strenuous意为“高强度的,剧烈的,强烈的”。故选B项。6The author prese
19、nts some figures in Paragraph 2 to .Asuggest giving up joggingBshow risks of doing sportsCprovide supportive evidenceDintroduce the research process解析:选C推理判断题。根据第二段中的The research suggests that people who jog more than three times a week or at higher speeds of over 7 mph die at the same rate as nonjo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384923.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
