2021-2022学年新教材高中英语 Unit 5 Into the wild Section Ⅰ Starting out .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Into the wild Section Starting out 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、Starting out & Understanding ideas.阅读理解AWant to catch more fish at night? Watch the moon! Using the moon, you are able to learn several things about fish at night.During a full moon night, you are most likely to find fish hiding in the shadows.When you find shadows on the water (from trees, etc), yo
2、u know exactly where you need to cast your line.If the moonlight is not shining down on the water and there are no shadows, the fish will be separated in the water, making your job of finding them much more difficult.On the other side of the coin, it seems like the fish are more likely to hit the ba
3、it (饵) when the moon is hidden, either by clouds or a quarter moon.So, the real trick is to use the moon to decide how you are going to fish that particular night.If you have a bright, full moon, head for the shadows on the water.If you are on the water and the moon is nowhere in sight, you can go s
4、traight to your favourite spot and fish like you normally do, but expect to get more frequent and harder hits on your line.Some fishermen swear they only fish during a full moon, others say no moonlight is best.I say, both are best; you just have to change your style depending on how much moonlight
5、you have that night.Try it out for yourself and see if you get the same results.This tip alone has helped me catch some of the biggest fish in my life.Hopefully it will help you do the same.语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了借用月光进行钓鱼的技巧。1Where should you cast your line during a full moon night?AIn a place with sh
6、adows.BIn a place near shallow water.CIn a place where it is very bright.DIn a place where thick grass grows.解析:选A细节理解题。根据文章第四段第一句可知,在满月的夜晚,应该把鱼线投到阴影区。故选A。2On a night without moonlight, the fish usually .Agather around the bankBhide in deep water in groupsCrefuse to hit the baitDstay in different ar
7、eas in the water解析:选D细节理解题。根据文章第二段可知,在没有月光的夜晚,鱼通常在水中分散开来,待在水中不同的区域。故选D。3If you go fishing on a night without the moon, you .Amay get no fish at allBcan choose the usual fishing placeCwill catch only small fishDmay have the fishing line broken解析:选B细节理解题。根据文章第四段第二句可知,如果你在一个没有月亮的晚上去钓鱼,你可以选择平时钓鱼的地方。故选B。
8、4It seems that when fishing at night, the author .Aalways choose a full moon nightBprefers to stay at a lonely spotCdoesnt care whether theres moonlight or notDlikes to change the fishing spot frequently解析:选C推理判断题。根据文章第五段内容可推断,月光对于捕鱼并没有太多影响,作者其实并不在乎有没有月光,只是自己需要调整下方法而已。故选C。BSpring lifts our spirits.I
9、ts a time for Nature to bring us back to life after a cold season.I live not far from the Kairaku Park, which is one of the largest gardens in Japan, and famous for its near 10,000 plum trees.I am fortunate to have them all outside my backyard, and take advantage of the walking paths daily.I see the
10、 same trees and swans every day, but that day was different.At the edge of the small lake, I saw some newborn black swans.They were pretty and cute.They stayed with their mom.While taking a few photos of the sunset, I was interrupted by a high sound going on for some time.So, I turned around and saw
11、 one little swan was stuck by two stones.Its mother was trying to make it out but failed.I tried to get near but the mother was ever so angry! She wouldnt allow me to get close, so I turned to an old man sitting on the bench and said,“Excuse me, the swan baby cant move and I want to help it, but the
12、 mother is extremely angry! Could you please do me a favor?”After hearing my words, the man smiled at me first and then agreed to help me.He drove the mother away with great efforts, and for several times, he was almost hurt by the mother.Thanks to him, I was able to get there and push the little sw
13、an out of the gap finally.Oh, I really hoped it wasnt injured, but at least it was alive and swimming!In spring, I become more physically active.Things around dont make us, but Nature does, and it keeps us going.I am positive that all of us have a little piece of nature in our own neighborhoods.Some
14、where we will be reminded why natural life is so important because we grow with it! Personally, I am happy that baby birds can put a smile on my face! I struggle for having a small number of “things” in life, and being filled with simple reality at one with Nature.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在公园散步时和公园里的一位老
15、人拯救了受伤的小天鹅的故事。5What can we know about the author from Paragraph 1?AHer favourite season is spring.BShe enjoys doing outdoor sports.CHer backyard is filled with plum trees.DShe is satisfied with her living environment.解析:选D推理判断题。根据第一段内容可知,作者对于自己的生活环境很满意。故选D。6Why was that day special for the author?AS
16、he took a few photos of the sunset.BShe made a little swans mother angry.CShe met some swans and helped one of them.DShe met an old man and made friends with him.解析:选C细节理解题。根据第二段中的I see the same trees and swans every day, but that day was different.At the edge of the small lake, I saw some newborn b
17、lack swans.They were pretty and cute.以及第三段中的Thanks to him, I was able to get there and push the little swan out of the gap finally.Oh, I really hoped it wasnt injured, but at least it was alive and swimming!可知,那天对作者来说是特别的一天,是因为她遇到了一些天鹅,并帮助了其中一只。故选C。7What kind of person is probably the old man?AWellk
18、nown.BWarmhearted.CSelfish. DOutgoing.解析:选B推理判断题。根据第三段中的After hearing my words, the man smiled at me first and then agreed to help me.He drove the mother away with great efforts, and for several times, he was almost hurt by the mother.可知,老人很热心。故选B。8What makes us more physically active according to t
19、he author?ANature. BKindness.CThe garden. DThe things around.解析:选A细节理解题。根据最后一段中的In spring, I become more physically active.Things around dont make us, but Nature does, and it keeps us going.I am positive that all of us have a little piece of nature in our own neighborhoods.可知,根据作者的说法,是自然让我们身体更活跃。故选A
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384974.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
