广东省2014高考二轮复习英语专项训练-阅读理解三十九 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东省2014高考二轮复习英语专项训练-阅读理解三十九 WORD版含答案 广东省 2014 高考 二轮 复习 英语 专项 训练 阅读 理解 三十九 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、阅读理解阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳答案。A Many people think a telephone is essential. But I think it is a pest and a time waster. Very often you find it impossible to escape from some idle or curious chatter-box, or from somebody who wants something for nothing. If you have a telephone in your own ho
2、use, you will admit that it tends to ring when you are asleep, or in the middle of a meal or a conversation, or when you are just going out, or when you are taking your bath. Are you strong minded enough to ignore it, to say to yourself,“Ah, well, it will all be the same in a hundred years time” You
3、 are not. You think there may be some important news or messages for you. I can assure you that if a message is really important it will reach you sooner or later. Have you never rushed dripping from the bath, or chewing from the table, or dazed from the bed, only to be told that you are a wrong num
4、ber? But you will say, you need not have your name printed in the telephone directory, and you can have a telephone which is only usable for outgoing calls. Besides, you will say, isnt it important to have a telephone in case of emergencyillness, an accident, or fire? Of course, you are right, but h
5、ere in a thickly populated country like England one is seldom far from a telephone in case of dreadful necessity. I think perhaps I had better try to justify myself by trying to prove that what I like is good. I admit that in different circumstancesif I were a tycoon(business VIP),for instance, or b
6、ed ridden I might find a telephone essential. But then if I were a taxi-driver I should find a car essential. Let me put it another way: there are two things for which the English seem to show particular talent; one is mechanical invention, the other is literature. My own business happens to be with
7、 the use of words but I see I must now stop using them. For I have just been handed a slip of paper to say that somebody is waiting to speak to me on the telephone. I think I had better answer it. After all, one never knows, it may be something important.36.The passage is mainly discussing _.A. that
8、 we should be strong enough to ignore a phone callB. that important message will reach you sooner or laterC. whether its necessary to answer all phone callsD. whether it is necessary to have a telephone提示:通读全文,尤其是文章的第一段和最后一段可以得出此结论。答案:D37.Judging from the passage, who is strong-minded enough to igno
9、re a phone call?A. The author. B.A tycoon.C.A taxi-driver. D. Hardly anyone.答案:D 大意理解,文章的第二段第三段可以看出38.According to the passage, the author_.A. thinks the telephone should go out of our lifeB. likes to be different from other peopleC. thinks the telephone is annoyingD. speaks favourably of a telephon
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《学练考》2016年秋高中数学必修1(人教A版)课件:1.1.2 集合间的基本关系 .ppt
