2021-2022学年新教材高中英语 课时作业1 Unit 1 Looking forwards(含解析)外研版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业1 Unit Looking forwards含解析外研版选择性必修第四册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 forwards 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一) .单词拼写1Her ambition (抱负) was to get to the top of the company.2The detective (侦探) followed the footprints to find the thief.3Do you have any clue about how to solve this complex(复杂的) case?4This is the busiest commercial (商业的) street in our city.5Only a small number of situations can arise (
2、发生)6I know I can trust my friend in any circumstance (情况)7His first reaction was a strange mixture(混合) of joy and anger.8There is an urgent need for qualified (合格的) lawyers.9My brother speaks English with perfect fluency (流利)10You have to shift(转换) gears as you drive around the corner.阅读理解AIt was a
3、normal school day for senior Solymar Solis until an unexpected visitor arrived.Her dad,Sgt.Carlos Solis Melendez,surprised her by coming home early from Kuwait and visiting her unannounced at Spring Valley High School in South Carolina.After serving in Kuwait for nine months,Melendez returned home a
4、 week earlier than his daughter expected.He held balloons and flowers in a classroom as he sat at a students desk to blend in with the crowd.“It came to my mind like How is she going to react?,” he recalled the heartwarming moment.“Is she going to be happy and run to me and hug me,or cry? That was a
5、ll going on through my mind.”As unsuspecting Solymar entered the classroom,she was soon overcome with emotion,immediately bursting into tears and covering her mouth.She didnt talk.She was just crying.She was overwhelmed with everything.She thought it was a dream.Melendez was a single parent,so when
6、he was deployed(调动),he got his sister to live with his daughter.When he was coming back and talking to his sister,both of them came to the conclusion that they should do something special for his daughter.Melendez and his sister got in touch with the school,and they planned this whole beingintheclas
7、sroom thing,and it turned out perfect.The two are very much looking forward to some good daddydaughter time now that hes home.“It means everything,” Melendez said of being able to surprise his daughter this way.“After all the sacrifices shes made,she deserves all the special arrangements and special
8、 occasions and celebrations.Ill do anything for my daughter.I believe Im doing good parenting.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了一位在科威特工作的父亲提前回国,并在女儿的教室为她准备了一个惊喜的故事。1How did Solymar feel at first when entering the classroom?AShe was eager to hug her father.BShe felt everything was as usual.CShe got excited at see
9、ing her father.DShe was surprised by what she saw.B细节理解题。根据第一段中的“It was a normal school day for senior Solymar Solis”和第三段中的“As unsuspecting Solymar entered the classroom”可知,Solymar那天刚进入教室时感觉到一切如往常一样,故选项B正确。2What was Melendezs attitude to the surprise?AContent.BAstonished.CTouched.DUpset.A推理判断题。根据第四段
10、末句中的“and it turned out perfect”和第五段中的“she deserves all the special arrangements and.I believe Im doing good parenting”可以推断出,这位父亲对这次为女儿准备的惊喜是非常满意的(content)。所以选项A正确。3Why did Melendez plan the surprise for Solymar?ATo get involved in her school life.BTo show his concern for her in a special way.CTo bui
11、ld a strong emotional bond with her.DTo make up for what she lost in her growth.D推理判断题。根据第四段的描述可知,Solymar的父亲在外工作,把她托付给姐姐照顾,这次提前回来并在姐姐和学校的帮助下安排了这次特别的见面。同时结合第五段中父亲的话可以看出,他之所以这样做就是为了弥补Solymar在成长过程中缺失的父爱。所以选项D正确。4What can be the best title for the passage?AFathers Selfless Love for His DaughterBGirl Exp
12、ecting the Returning of Her DadCGirl Surprised at School by Her Dads ReturnDFather and Daughters Expected ReunionC标题归纳题。根据全文的内容,尤其是首段第一句中的“until an unexpected visitor arrived”以及末段中的“Melendez said of being able to surprise his daughter this way”可知,父亲为了给女儿一个惊喜,所以提前回家,并在女儿所在的教室精心准备了这次见面。所以选项C体现了文章的主旨,最
13、适合作本文标题。BA long time ago,a greedy,rich man hired a great mathematician to find the best way for him to make the greatest profit in everything he did.The rich man was building a huge safe,and his greatest dream was to fill it with gold and jewels.The mathematician was shut away for months in his stud
14、y.One night he appeared at the rich mans house,with a big smile on his face:“I found it!” he said.But the rich man was going on a long journey the next day,and didnt have time to listen.He promised the mathematician he would pay him double his wages if he would take charge of the business while he w
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385364.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
