2021-2022学年新教材高中英语 课时作业12 Unit 4 A glimpse of the future(含解析)外研版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业12 Unit glimpse of the future含解析外研版选择性必修第三册 2021 2
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十二).阅读理解ANever play games with a bot (robot)it will find a way to cheat if it can.A team from OpenAI, an artificial intelligence lab in San Francisco, has developed artificially intelligent bots that taught themselves to cooperate by playing hideandseek.The bots also learned how to use basic
2、tools to help win.Bowen Baker at OpenAI and his colleagues wanted to see if the teambased dynamics of the OpenAI Five could be used to produce skills that could one day be useful to humans.The researchers set their bots loose in a simulated (模拟的)environment filled with fixed walls, movable boxes and
3、 ladders, and left them to play team games of hideandseek.The bots each had their own view of the world and couldnt communicate with each other directly.At first, the hiders simply ran away.But they soon worked out that the quickest way to stop the seekers was to find objects in the environment to h
4、ide themselves from view.The seekers learned that they could move boxes around and use them to climb over walls.The bots then discovered that being a teamplayerpassing objects to each other or cooperating on a hideoutwas the quickest way to win.But the real surprise came when the bots started making
5、 use of problems or faults.Seekers found that if they pushed a ladder towards a wall, they could launch themselves into the air and spot hiders from above.Hiders found that they could get rid of the ladders by pushing them aside.It shows that AI bots are able to find solutions that humans miss, says
6、 Baker.“Maybe theyll even be able to solve problems that humans dont yet know how to.”However, it is a large leap(跳跃)from virtual hideandseek to real problemsolving.“The main limitation is that it is in simulation,”says Chelsea Finn at Stanford University.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了一种通过玩捉迷藏自学合作技能的人工智能机器人
7、,这些机器人还学会了使用基本工具来帮助自己获胜。1Why did Bowen and his colleagues conduct the research?ATo teach bots to play games.BTo train bots to use basic tools.CTo find if bots may cheat like humans.DTo see the potential of bots cooperation.D细节理解题。根据第二段内容可知,OpenAI的Bowen Baker和他的同事们想看看OpenAI Five的人工智能机器人的团队互动能否被用来产生将来
8、对人类有用的技能,故D项正确。2Whats the third paragraph mainly about?AThe tools of the research.BThe design of the research.CThe competitors of the game.DThe environment of the game.B段落大意题。通读第三段可知,该段主要介绍了研究的设计:研究人员将机器人置于一个充满固定墙壁、可移动的盒子和梯子的模拟环境中,让它们玩团队捉迷藏游戏,且彼此不能直接交流。故B项正确。3What does the underlined word “It” in th
9、e last paragraph refer to?APassing objects.BMoving boxes around.CMaking use of faults.DHiding themselves from view.C代词指代题。根据第五段第一句“But the real surprise came when the bots started making use of problems or faults.”可知,但真正令人惊讶的是机器人开始利用问题或失误,且第五段给出了相应的例子;结合最后一段第一句可以判断,该句主语It指代的是“机器人利用错误”,故C项正确。4What do
10、es Chelsea think of the finding of the research?AIt can bridge a gap in the AI research.BIt will not be influenced by the real world.CIt will definitely help the real problemsolving.DIt may not be realized out of the virtual world.D推理判断题。根据尾段尾句中Chelsea Finn所说的话“The main limitation is that it is in s
11、imulation”可知,Chelsea Finn认为主要的局限在于机器人的互动是处于模拟状态下的。据此可以判断,Chelsea Finn认为超出模拟范围,这种结果可能不会发生。故D项正确。BWhen I began planning to move to Auckland to study, my mother was a little worried about the uncertainty of living in a place that was so different from India, where we lived.She worried particularly abou
12、t the lack of jobs, the cultural differences and the chance that I would face racism.Despite these worries,I came to New Zealand in July 2009.I have found the place and people very nice and supportive.Soon after I arrived, I realized the importance of getting a job to supply my living expenses.Deter
13、mined to do this on my own, I spent a whole day going from door to door asking for a job.However, I received little or no response.This became my routine every day after college for a few weeks.One afternoon, I walked into a building to ask if there were any job opportunities.People there were very
14、surprised, and advised me not to continue my job search in that manner.As I was about to leave, a clerk in the building, who had been listening to what the others had said, approached me and asked if I would wait outside.Fifteen minutes later, he returned.He asked me what my plans were and encourage
15、d me to stay confident.He then offered to take me to the Royal Oak area to search for a job.I was a little surprised, but had a good feeling about him, so I went along.Along the way, I realized that I had run out of copies of my resume(简历)The man stopped at his business partners office to make me 15
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385389.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
