2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业10 UNIT 4 Looking goodfeeling good 教学知识细解码(含解析)译林版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业10 UNIT Looking goodfeeling good 教学知识细解码含解析译林版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1In order to go on a diet(节食),she decided to eat some fruit for dinner.2Her slim(苗条的)figure is admired by a lot of women,which makes her very proud.3It is said that drinking proper amount of yogurt(酸奶) is helpful to digestion.4Despite the power cuts,the hospital continued to function(运
2、转)normally.5The mother prepared some food full of nutrition(营养) for her son.6Just give me a chance and Ill prove(证明) it to you.7Can you find a proper place to live in within(在之内) two days?8The book aims to cover all aspects (方面)of city life.9Youd better take off your coat,for it is rather(相当) warmer
3、 today.10We need to concentrate(集中)resources on the most rundown areas.阅读理解AAre you sometimes a little tired and sleepy in the early afternoon?Many people feel this way after lunch.They may think that eating lunch is the cause of the sleepiness.Or,in summer,they may think it is the heat.However,the
4、real reason lies inside their bodies.At that timeabout eight hours after you wake upyour body temperature goes down.This is what makes you slow down and feel sleepy.Scientists have tested sleep habits in experiments where there was no night or day.The people in these experiments almost always follow
5、ed a similar sleeping pattern.They slept for one long period and then for one short period about eight hours later.In many parts of the world,people take naps(小睡) in the middle of the day.This is especially true in warmer climates,where the heat makes work difficult in the early afternoon.Researcher
6、s are now saying that naps are good for everyone in any climate.A daily nap gives one a more rested body and mind and therefore is good for health in general.In countries where naps are traditional,people often suffer less from problems such as heart disease.Many working people,unfortunately,have no
7、 time to take naps.Though doctors may advise taking naps,employers do not allow it! If you do have the chance,however,here are a few tips about making the most of your nap.Remember that the best time to take a nap is about eight hours after you get up.A short sleep too late in the day may only make
8、you feel more tired and sleepy afterward.This can also happen if you sleep for too long.If you do not have enough time,try a short napeven ten minutes of sleep can be helpful.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了人们需要小睡的原因以及如何进行小睡才能有利于人的精力恢复和身体健康的知识。1Why do you sometimes feel sleepy in the early afternoon?ABecause yo
9、u eat too much for lunch.BBecause its hot in summer.CBecause your body temperature goes down at that time.DBecause you didnt have a good sleep last night.C推理判断题。根据第一段中的“At that timeabout eight hours after you wake upyour body temperature goes down.This is what makes you slow down and sleepy.”可知,你的体温
10、在醒后的大约八小时后会下降,所以你会感到困倦。2What can we learn about “naps” according to the last paragraph?AAll the people in warmer climates take naps in the middle of the day.BDoctors need to take naps while employers dont.CIf you take naps every day,youll never suffer from heart disease.DTaking naps regularly is ben
11、eficial to peoples health.D推理判断题。根据第二段第三、四句“Researchers are now saying that naps are good for everyone in any climate.A daily nap gives one a more rested body and mind and therefore is good for health in general.”可知,经常小睡一会儿对你的健康总体是有好处的。3What can we infer from the passage?AYoull feel sleepy at regula
12、r intervals(间隔)BTaking a nap whenever you want will do good to your health.CYou will feel less sleepy if you sleep for a long time.DIf you get up at 6:30 am.,youd better take a nap at about 1:30 pm.A推理判断题。根据第一段最后两句“The people in these experiments almost always followed a similar sleeping pattern.The
13、y slept for one long period and then for one short period about eight hours later.”可知,通过实验发现,人们打盹间隔的时间是有规律的。4What would be the best title for the passage?AJust for a RestBAll Need a NapCA Special Sleep PatternDTaking Naps in Warmer ClimateB标题归纳题。本文通过实验介绍了小睡对于人的健康的好处。故本题答案为B项。BHow Important Is Fashio
14、n?Is looking fashionable more important than being comfortable?Many people seem to think so,judging by the things they wear.But fashion is not everything.It is more important to be a healthy and good person.People go to great lengths to be fashionable.Some people think they have to have a certain bo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385502.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
