2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业5 UNIT 2 Let’s talk teens 泛读技能初养成(含解析)译林版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业5 UNIT Lets talk teens 泛读技能初养成含解析译林版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五).单句语法填空1Taking everything into account,the final result is not so bad.2He went on talking while I tried to figure out what it meant.3What do you think of the young artists performance(perform)?4He made no response(respond) to my email,which made me angry.5The children gathered around the ol
2、d man,watching eagerly(eager)6She was unable to attend the party because of the pressure (press) of work.7The fans gathering(gather) in the hall were waiting for the young actor.8The money drawn(draw) out of the bank by him was sent to the poor man.9Theres no point waiting(wait) here;its too late.10
3、What will you do when you graduate from that famous university?.阅读理解You may not know a lot of people when you start high school. Even if you know some freshmen, you still feel nervous that you dont know any upperclassmen or teachers. How are you going to make friends among this sea of unknown faces?
4、Most high schools hold a freshman orientation before school actually starts, which is helpful not only because you can know your way around the buildings and get to meet some of your teachers, but also because you get to meet fellow freshmen. That way, when you show up on your first day of school, y
5、ou may already recognise a few familiar faces. When you talk to your new classmates, youll probably find that a lot of them are feeling just like you are. Theyre all new to the school and dont know what to expect. Talking about a common concern with them can help you develop friendships.The work in
6、high school is something that freshmen are probably worried about. The work in high school builds on what you learnt in middle school, giving you a more advanced knowledge of many subjects. So you may find you have more work to do or that its a bit more challenging. If you ever find your work too di
7、fficult, teachers can give you extra help.High school also has more extracurricular activities than middle school does such as clubs, music and theatre groups and sports teams. This is a good time to explore your interests and try new things.High school gives you the chance to learn how to manage yo
8、ur time, to develop your social skills and interests, and more importantly to be more independent and responsible.【语篇解读】本文主要从新生培训大会、认识新同学、高中学业和课外活动等方面向新生介绍了高中生活。 1What does the underlined word “orientation” mean in Paragraph 2?ATraining.BGame.CDiscussion.DExamination.A词义猜测题。根据文章第二段第一句中的“before schoo
9、l actually starts,which is helpful not only because you can know your way around the buildings and get to meet some of your teachers,but also because you get to meet fellow freshmen.”可知,freshman orientation可以帮助你了解校园,认识老师和同学,类似于新生培训大会。故orientation指的是培训。故选A项。2What are freshmen probably worried about?A
10、The learning task.BThe ability to make friends.CThe relationship with teachers.DThe freshman orientation.A细节理解题。根据文章第三段第一句“The work in high school is something that freshmen are probably worried about.”可知,高中的学业是新生们会担心的一方面。故选A项。3Extracurricular activities mainly help students Abuild up healthy bodies
11、Bdevelop friendshipsCdevelop their interestsDimprove their learning abilityC细节理解题。根据文章倒数第二段最后一句“This is a good time to explore your interests and try new things.”可知,高中的课外活动是让你探索自己的兴趣爱好和尝试新事物的好机会。故选C项。4Who is this passage written for?AFreshmen at high school.BFreshmens parents.CMiddle school students
12、.DUpperclassmen in high school.A推理判断题。根据文章内容可知,本文主要从新生培训大会、认识新同学、高中学业和课外活动等方面向新生介绍了高中生活。因此,此篇文章是针对高中的新生写的。故选A项。.完形填空When I was just 10 years old,my mother left this world.It was a time when I didnt even know the meaning of relations and the impact of 1 the most beloved one.Like most people,I also 2
13、my mother so much.I still remember I was so young and every afternoon I 3 with other children in the playground.Just a few days before that car accident,she called me to stay at home and to be with her.But I 4 her words,just said “I am coming” like any other kid of that age and continued to play wit
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385520.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
人教版八年级上册语文练习课件:21 《孟子》二章 (共39张PPT).pptx
