分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:435325
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:213.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT GLOBAL WARMING SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年
    资源描述:

    1、Unit 4 Section Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1She was dressed casually (casual) in jeans and a sweatshirt.2The employee couldnt put up with the pressure, so he chose to leave the company.3He took a cold water bath to_refresh (refresh)himself and then went back to work again.4No

    2、one knows when such a custom came into existence(exist)5Our students should study hard and make contributions to our society.6We advocate helping(help)the poor schoolmates by raising some money.7Under these circumstances(circumstance),you might agree with us that it is rather difficult for your prod

    3、ucts to set foot in this market.8The rain didnt make much difference(different)to the game.单句改错1If she could put up the conditions there, we could take her.up后加with2Your support will certainly make difference to our cause.make后加a3As the whole, the damage to the house is not serious and it could be r

    4、epaired.AsOn4On the behalf of the class, I would like to thank you all.去掉第一个the5In average, people who dont smoke are healthier than people who do.InOn6Circumstance permitting, Ill go abroad to study.CircumstanceCircumstances.阅读理解AThe world celebrates Earth Day every year on April 22.But one school

    5、in Potomac, Maryland tries to honor Earth Day every day.Very young children are learning about the environment and taking action to show their love for the Earth.A childs world is the world of playing.They love being outside in the open air,running,sliding and swinging on playground equipment.But ch

    6、ildren at St.James Childrens School also add to that fun by picking up rubbish in the school.Inside, they learn to save water and electricity.They also recycle and reuse.And every spring they get the soil ready to plant flowers and vegetables in the school garden.The children at St.James range from

    7、six weeks to six years old.The environmental study begins at age two.Rebecca Boker teaches the children the importance of taking care of the Earth.Boker says every day at St.James is Earth Day.She points to books in all the classrooms and in the library.Most contain materials that urge children to d

    8、o something to help the environment and protect the Earth.St.James children observe the growth of plants from seeds to sprouts (苗,芽) in cups kept in the classroom.Then they watch the plants continue to grow after placing them in the garden.The students also observe the lifecycle of some insects.Afte

    9、r that, they know it is their job to respect their home just like they want others to respect theirs.But do these very young children really get the message that their teachers try to communicate? Ms.Boker says yes.On April 22 the kids at St.James will go out to the schools garden for the yearly cle

    10、anup.But for them, Earth Day will continue for the school days ahead as well.【解题导语】本文主要介绍了在一所叫圣詹姆斯的儿童学校,每天让小朋友了解有关环境的知识以及采取行动让孩子尊重地球,在那里每一天都是地球日。1Which might be the best title for the passage?AEarth Days at St.James Childrens SchoolBHow to Celebrate Earth DayCHow to Protect the EnvironmentDYoung Chi

    11、ldrens Love and Respect for the Earth解析:选A标题归纳题。纵观全文可知,本文主要介绍了在圣詹姆斯儿童学校每一天都是地球日。2When will the children start the environmental study?AAt the age of six weeks.BAt two years old.CAt age six.DAt age seven.解析:选B细节理解题。根据第三段第二句“The environmental study begins at age two.”可知,在圣詹姆斯学校的儿童两岁开始学习保护环境。3By observ

    12、ing the growth of plants and insects,the school mainly wants to _.Ateach the importance of respecting the EarthBhelp the children write better compositionsCenrich the childrens knowledge in agricultureDlet the children enjoy the growth of life解析:选A推理判断题。根据第四段最后一句“After that, they know it is their jo

    13、b to respect their home just like they want others to respect theirs.”可知,通过观察植物和昆虫可以教孩子知道尊重地球的重要性。4Whats Ms.Bokers attitude towards the way of teaching children at St.James?AAnxious.BSurprised.CNegative. DPositive.解析:选D推理判断题。根据最后一段第一、二句“But do these very young children really get the message that th

    14、eir teachers try to communicate? Ms.Boker says yes.”可知,博克女士对这种做法是持肯定态度的,故选D。B(2019江苏泰州期中)Pollutions great effects on the environment have become more obvious in recent years,leading to a movement to promote energy efficiency,less reliance on fossil fuels and a reduction in air and water pollution.Mo

    15、st scientists agree that such changes are necessary to protect our environment from further harm.The construction industry consumes a large quantity of energy and resources and creates a huge amount of pollution.In the United States,building and development account for 39 percent of the countrys tot

    16、al energy use,12 percent of total water consumption,68 percent of total electricity consumption and 38 percent of carbon dioxide emissions,according to the Environment Protection Agency.Green buildings use less energy,water,create less waste and are healthier to live, work and study in than standard

    17、 buildings.Builders of green buildings use techniques that use resources more efficiently during the entire building cycleconstruction,restoration,operation,maintenance (维护) and demolition (拆毁)than those who construct more regular buildings.The environmental benefits of green buildings include the p

    18、rotection of ecosystems and biodiversity,improved air and water quality,less waste flowing into streams and the conservation of natural resources.Green buildings can also contribute to lower operating costs because they typically use less energy and fewer materials and improve indoor air quality,imp

    19、roving the health of people who live there.The process of building greenly includes technical and artistic planning with nature conservation in mind.Building designs often reflect the surrounding environment and natural resources and use renewable building materials such as bamboo and straw.In addit

    20、ion,recycled resources found locally are used for green buildings, reducing the costs and air pollution associated with transporting materials long distances.Careful site selection is important to minimize human impact on the surrounding environment.For example, placing a structure in an area that a

    21、llows it to take advantage of cool breezes and sunlight can reduce energy use and expense.More energy and expense are needed for larger buildings as well,so it is important to build small.Green roofs are another feature of green houses that reduce energy use and costs.These roofs are partially or co

    22、mpletely covered with plants,which helps to keep heating and cooling costs low, prevent water running off and deal with pollutants.Other features of green buildings often include energy and water conservation,recycling and waste reduction.In addition,renewable energy sources such as solar power,hydr

    23、opower(水力发电) and wind power are used for heating and electricity,which greatly reduces costs and decreases the impact on the environment.【解题导语】本文为说明文,介绍了一种耗能少、产生废物少、更加环保的绿色建筑。5What is the text mainly about?AThe necessity of promoting energy efficiency.BThe process of building green buildings.CThe be

    24、nefits and features of green buildings.DGreen buildings effects on the environment.解析:选C主旨大意题。纵观全文可知,前两段讲述了环境污染愈来愈严重,保护环境免受进一步的破坏成为必需,从而引出下文对绿色建筑的介绍。文章的后六段具体详细地介绍了绿色建筑的益处和特色。故选C。6According to the text,green buildings refer to the buildings that _.Aproduce no wasteBonly use clean energyCare made of r

    25、ecycled materialsDuse energy and resources more efficiently解析:选D细节理解题。根据第三段首句“Green buildings use less energy, water, create less waste and are healthier to live, work and study in than standard buildings.”可知,绿色建筑使用更少的能源、消耗更少的水,产生更少的废物。因此绿色建筑可以更有效地使用能源。故选D。7Which of the following statements is TRUE

    26、about green buildings?AThey rely on fossil fuels and solar power for heating and electricity.BSmall buildings are less efficient in energy use than larger ones.CThe ecosystem has to be considered when building a green building.DThey are difficult to maintain and thus need more operating costs.解析:选C细

    27、节理解题。根据第五段首句“The process of building greenly includes technical and artistic planning with nature conservation in mind.”可知,建造绿色建筑时必须考虑到生态系统。故选C。8Green roofs are used because _.Athey fit the surrounding environment wellBthey are cheaper than other kinds of roofsCthey can keep natural water for use in

    28、 everyday lifeDthey can help to control the temperature in the building well解析:选D推理判断题。根据倒数第二段中的“These roofs are partially or completely covered with plants, which helps to keep heating and cooling costs low,prevent water running off and deal with pollutants.”可知,绿色屋顶被植物覆盖,有助于隔热和御寒,阻止水流出和处理污染物。因此推断绿色

    29、屋顶有助于很好地控制室内的温度。故选D。.七选五(2019安徽合肥检测)Art is for everyone and it exists everywhere.When it comes to appreciating an art painting,there is no right or wrong way._1_Know the artist.To know the artist is the first step towards appreciating any art painting._2_ Once you get familiar with the paintings by

    30、a particular artist,you will start relating to their unique style._3_ This is really tough.There are different styles and types of art mediums,such as realism,surrealism and impressionism,to name but a few.So for beginners,its advisable to keep things simple.Try to understand if the art you see is a

    31、 watercolor,an oil or acrylic(丙烯酸颜料) painting,or a sketch (素描)You also need to figure out the style of the workfigurative (形象的) or abstract.Try and find a meaning.To read between lines and colors and understand what the artist means can be very difficult._4_ So heres a simple guide.Figurative painti

    32、ngs are easy because they are an honest description of emotions on the canvas (油画布)Still,it doesnt mean your understanding is the same as the artists.Abstracts attempt to create magic with shapes,lines and colors and their meaning is different for everyone who sees it.Search for emotions.Not every w

    33、ork of art will catch your eyes or evoke your emotions at first sight._5_ Explore the art work with your eyes.Once you are aware of these things,you will be able to break the ice with the artist.ADiscover your taste and style.BKnow the type of art and medium used.CSome of these art works will take t

    34、ime to reach you.DYou just might find that art changes the way you see the world.ELearning something about the artist adds to the appreciation of art.FA simple art painting might be understood otherwise for different people.GThe following ideas may help you join in the conversation between you and t

    35、he artist.【解题导语】本文是一篇说明文,主要介绍如何欣赏和解读艺术家的艺术作品。1解析:选G该空起着承上启下的作用,下文各段的主题句说明了解读艺术作品的方式和建议;再结合尾段“Once you are aware of these things, you will be able to break the ice with the artist.”可以判断出,此处表示下列方法有助于读者和艺术家交流,故选G项。2解析:选E依据本段主题句“Know the artist.”可知,该段主要建议“了解艺术家”;结合该空前一句可知,了解艺术家是欣赏艺术作品的第一步,由此可判断,此处表示了解艺术

    36、家有助于欣赏作品。E项符合语境。3解析:选B依据此空的位置可知,此空是本段的主题句。依据空后的内容可知,艺术形式有着不同的表现方式和风格,mediums与B项中的medium相照应,故选B项。4解析:选F依据上文中的“To read between lines and colors.means can be very difficult.”可知,体会作品的言外之意,理解艺术家的思想是非常困难的。F项表示不同的人对一幅简单的画有着不同的理解,与上文衔接紧密。故选F项。5解析:选C依据该空前一句可知,并非每一件艺术作品一开始就能吸引你,打动你,由此可判断出,有些艺术作品需要花时间才能领会其中的意义。故选C项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年人教版高中英语选修六课时作业:UNIT 4 GLOBAL WARMING SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435325.html
    相关资源 更多
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 1 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 1 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 5 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 5 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 10 MONEY PERIOD 4 WORD版含答案.doc
  • 仁爱版 英语八年级上册Unit2topic1 SectionC(共21张PPT).ppt仁爱版 英语八年级上册Unit2topic1 SectionC(共21张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 11 THE MEDIA单元跟踪测评 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 11 THE MEDIA单元跟踪测评 WORD版含答案.doc
  • 仁爱新版英语八年级上册unit3--topic1-复习课件(共24张PPT).ppt仁爱新版英语八年级上册unit3--topic1-复习课件(共24张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业3 WORD版含答案.doc
  • 仁爱初中英语八年级上册Unit1 topic2 SectionA 课件(共13张PPT).ppt仁爱初中英语八年级上册Unit1 topic2 SectionA 课件(共13张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业1 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY课后限时作业1 WORD版含答案.doc
  • 仁爱初中英语八年级上册 Unit2 topic1 SectionD (共18张PPT).ppt仁爱初中英语八年级上册 Unit2 topic1 SectionD (共18张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY单元跟踪测评 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修四同步作业:UNIT 10 MONEY单元跟踪测评 WORD版含答案.doc
  • 仁爱初中英语八年级上册 Unit1 topic2 SectionB 1a--1c (共25张PPT).ppt仁爱初中英语八年级上册 Unit1 topic2 SectionB 1a--1c (共25张PPT).ppt
  • 仁爱初中英语九年级上册第一单元Topic 1SectionD(共17张PPT).ppt仁爱初中英语九年级上册第一单元Topic 1SectionD(共17张PPT).ppt
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 5 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 5 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 9 WHEELS PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 5 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 5 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 4 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 4 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 8 ADVENTURE PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 3 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 3 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 2 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三课时规范训练:UNIT 7 THE SEA PERIOD 2 WORD版含答案.doc
  • 云南省玉溪第一中学2014-2015学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc云南省玉溪第一中学2014-2015学年高二下学期期中考试英语试题 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业20 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业20 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业17 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业17 WORD版含答案.doc
  • 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课后限时作业9 WORD版含答案.doc2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课后限时作业9 WORD版含答案.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1