2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 9 WHEELS课时作业17 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT WHEELS课时作业17 WORD版含答案 2019 2020 学年 北师
- 资源描述:
-
1、课时作业17Lesson 2On the Move.选词填空rely on, pull up, pull out, take place, keep in touch with, focus on, check in1Passengers should_for flight AF447 to Paris.2We still_each other after we graduated from university.3Please_your minds_the following problems.4Great changes have_in China since 1980.5Children
2、 shouldnt always_their parents.6The ship_of the harbour slowly.7The car_at the traffic lights.答案1check in2.keep in touch with3focus; on 4.taken place5rely on 6.pulled out7pulled up.单句语法填空1Although cats cant see in complete darkness, their eyes are much more_(sense) to light than human eyes.2He was i
3、ncredibly gentle_her during her illness.3Our production schedule is so tight_ we may have to take on extra staff.4The children should be responsible_cleaning their own rooms.5_stupid he is! He even cant work out a simple maths problem.6I think, you have to content yourself_what you have.7You should
4、read as many books as_to enrich your mind.8Whether an operation should be performed in this case depends very much_the patients general condition.9The bus that pulled_outside the inn would soon take the visitors downtown.10Young people are not content_(stand) and look at works of art; they want to p
5、articipate in.答案与解析1sensitive句意:尽管猫在完全的黑暗中看不到东西,但是他们的眼睛比人类的眼睛对光敏感。sensitive“对敏感的”。2with句意:在她生病期间。他对她温柔得难以置信。be gentle with sb.表示“对某人温柔”。3that句意:我们的生产进度排得这么紧,大概只能雇用临时工了。考查的是so. that引导的结果状语从句。4for句意:孩子们应该自己负责打扫自己的房间。5How句意:他多么笨啊!这么简单的一道数学题他都算不出来。6with句意:我认为,你应该知足了。content oneself with.“使自己满足于”。7possib
6、le句意:为了丰富自己的头脑,你应该尽量多看书。as.as possible是固定搭配。8on句意:这个病例是否应该做手术完全取决于患者身体的总体情况。depend on当“指望;依赖;依靠”讲时就等于count/rely on,但它还有“取决于;视而定”之意,在此与上下文意思相符。9up句意:停在旅店外的那辆车不久将送游客到市中心。pull up“停(车)”。10to stand句意:年轻人不满足于(仅仅)观赏艺术作品,他们需要能够参与其中的艺术(形式)。be content to do sth.“做满意”。.阅读理解ANew research has found that even if
7、you give up smoking, the damage it has done to your genes (基因) will stay there for a much longer time.In the research, a team of US scientists studied the blood of 16, 000 people.Among them, some were smokers, some used to smoke, and the rest were nonsmokers.Scientists compared their genes and found
8、 that more than 7, 000 genes of smokers had changeda number that is onethird of known human genes.According to NBC News, both heart disease and cancer are caused by genetic changes.Some people may have had the changes when they were born, but most people get them in their daytoday lives while doing
9、things like smoking.When you stop smoking, a lot of these genes will return to normal within five years.This means your body is trying to heal (治愈) itself of the harmful effects of smoking.But the changes in some of the genes stay for longer.They can stay for as long as 30 years.Its almost like leav
10、ing a footprint on wet cement (水泥) it will always be there, even when youve walked away and when the cement becomes dry.Although the study results may make people unhappy, there is a bright side:the findings could help scientists invent medicine to treat genetic damage caused by smoking or find ways
11、 to tell which people have heart disease or cancer risks.1The function of Paragraph 1 is to_Agive an exampleBarouse readers interestCmake an argumentDgive the main idea of the passage2Most genetic changes happen because of_Apeoples condition at birthBenvironmental pollutionCpeoples bad living habits
12、Dheart disease and cancer3The underlined word “it” in Paragraph 4 refers to_Athe cementBthe footprintCthe harmful effects Dthe genetic change4Which of the following statements is true?AThe findings are the fruit of more than three years research.BThe findings have prevented more people from starting
13、 smoking.CThe findings offer evidence that a damaged gene can heal itself.DThe findings help to find cures for genetic damage caused by smoking.答案与解析这是一篇说明文。研究发现即使已经戒烟,它对基因造成的伤害还会保留很长的时间,基因变化会使人患心脏病和癌症。1B推理判断题。由第一段“New research has found that even if you give up smoking, the damage it has done to yo
14、ur genes (基因) will stay there for a much longer time.”可知,新的研究发现,即使你戒烟,它对你的基因造成的损害也会在身体里停留更长的时间。以及下文通过实验说明这一问题的和具体的影响,所以第一段点明了短文的主题,同时第1段的作用也是引起读者的兴趣。故B选项正确。2C细节理解题。由第三段“Some people may have had the changes when they were born, but most people get them in their daytoday lives while doing things like
15、smoking.”可知,有些人可能在出生时基因就已经发生了变化,但大多数人的基因变化是日常生活中如吸烟所导致的。所以大多数人的基因变化是日常生活中不良的生活习惯导致的。故C选项正确。3B词义猜测题。由第四段“Its almost like leaving a footprint on wet cement (水泥) it will always be there, even when youve walked away and when the cement becomes dry.”可知,这几乎就像在湿水泥上留下一个脚印,即使当你走了,当水泥变干的时候,它会一直在那里。所以第4段中带下划线的
16、“it”一词是指“足迹”。故B选项正确。4D细节理解题。由最后段“the findings could help scientists invent medicine to treat genetic damage caused by smoking or find ways to tell which people have heart disease or cancer risks.”可知,这项发现可以帮助科学家发明药物来治疗吸烟造成的基因损伤,或者找到方法来判断哪些人患有心脏病或癌症。所以D选项“这些发现有助于找到治疗吸烟引起的基因损伤的方法”是正确的。故D选项正确。BMy friend
17、 Jason and I wanted to do something to help other people who are less lucky and help us grow at the same time.After we decided that we would volunteer in Nepal, I did some surveys on the Internet and I found an organization called Volunteer(志愿者) Nepal and felt strongly that it was the right choice f
18、or us.While making our plans, Jason and I realized that others might like the chance to be a part of our experience.So before leaving for Nepal, we asked the people we know whether they would be interested in donating(捐赠) money or goods to Nepal Orphans Home.One friend, whose family owns a shop call
19、ed Drake Supermarket, told others about it.Many people wanted to donate something.We received donations that filled 29 boxes with sporting goods, toys, coloring books, pencils, childrens books, and more, The boxes were later taken to Drakes warehouse(仓库) where I prepared them for shipment.Drake agre
20、ed to ship them to Nepal for free .The boxes had arrived at the Volunteer House when we arrived there.The next day, Jason and I opened the boxes.The children from the orphanages(孤儿院) stood in a line and were able to choose a gift.This took about an hour, but the looks on their faces and the happines
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435778.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
