2022届新高考英语人教版一轮复习课后练习:第1部分 选修8 UNIT 2 CLONING WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022届新高考英语人教版一轮复习课后练习:第1部分 选修8 UNIT CLONING WORD版含解析 2022 新高 英语 人教版 一轮 复习 课后 练习 部分 选修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家第一部分选修8Unit 2.阅读理解AFourDay Rwanda Gorilla Trekking(徒步旅行)(2020年海南省天一联考第三次模拟)This fourday travel will take you for gorilla trekking of Mountain Gorillas in Volcanoes National Park in Rwanda, the “land of a thousand hills”Gorilla trekking in Rwanda is one of the highlight travel experie
2、nces in Africa.Day 1: Pick you from Kigali Airport Transfer to Kigali SerenaToday upon your arrival at Kigali International Airport, you will be warmly welcomed and transferred by road to your hotel. You will relax at the hotel for the rest of the time.Journey Time: 10 minutesAccommodation: Kigali S
3、erenaMeal Plan: Not includedDay 2: Kigali City Tours Transfer to Volcanoes National ParkToday after breakfast, you will go for a guided city tour of Kigali, one of the safest and cleanest capital cities in Africa.The tour will start from the first modern building that the city was founded on, during
4、 which you can learn about the countrys history.After the city tour, you will begin the journey northwards to Volcanoes National Park.Bisate Lodge(旅馆) is Rwandas first real comfort lodge.Activities at the lodge include bird watching and participating in the reforestation programme.Journey Time: 3 ho
5、ursAccommodation: Bisate LodgeMeal Plan: All foodDay 3: Gorilla Trekking Visit Twin LakesToday after breakfast, your guide will transfer you to Volcanoes National Park headquarters to start your gorilla trekking.You will trek through foothills of the Virunga, enjoying great views from all angles.Upo
6、n seeing where the mountain gorillas are, you will stay with them for an hour as they go about their daytoday life playing, feeding, touching among others.Coming face to face with these endangered mountain gorillas is an experience you will never forget.PS: We highly recommend that you hire services
7、 of a waiter who carries your backpack during the gorilla trekking.It costs 15 US dollars per waiter.Accommodation: Bisate LodgeMeal Plan: All mealsDay 4: DepartureToday after breakfast, you will be transferred back to Kigali International Airport for your onward journey.()1What can tourists do at B
8、isate Lodge?AVisit a modem building.BTour Kigali with a guide.CLear the history of Rwanda.DDo some bird watching.()2What can tourists do with gorillas while hiking?AMeet gorillas face to face.BFeed gorillas with snacks.CPlay with gorillas for an hour.DFollow the footprints of gorillas.()3What is str
9、ongly advised for tourists on Day 3?AExploring the volcanoes.BEmploying a porter for help.CCatching a mountain gorilla.DLeaving the backpack in the hotel.【语篇解读】本文是一篇应用文。本文主要介绍了在非洲卢旺达这个国家,一个观察黑猩猩的徒步旅行项目的具体安排。1D细节理解题。根据 Day 2部分的“Bisate Lodge(旅馆)is Rwandas first real comfort lodge.Activities at the lod
10、ge include bird watching”可知:Bisate Lodge是卢旺达的第一个真正舒适的宾馆,在旅馆的活动包括观鸟即在Bisate Lodge可以进行观察鸟的活动。故选D项。2A细节理解题。根据Day 3部分的“Upon seeing where the mountain gorillas are, you will stay with them for an hour as they go about their daytoday life playing, feeding, touching among others.Coming face to face with th
11、ese endangered mountain gorillas is an experience you will never forget.”可知:看到山地大猩猩的所在地后,你可以和它们待上一个小时,因为它们会继续它们的日常生活玩耍、进食、抚摸其他动物。与这些濒危的山地大猩猩面对面是一个你永远不会忘记的经历。在徒步旅行的过程中可以面对面地与黑猩猩接触。故选A项。3B细节理解题。根据Day 3部分的“We highly recommend that you hire services of a waiter who carries your backpack during the goril
12、la trekking.”可知,在观察大猩猩的徒步旅行中,旅行社强烈建游客们雇佣一个背包的人。即雇佣一个搬运工帮忙。故选B项。B(2021年山东省济宁邹城市模拟)Imagine looking at a view of mountaintops and wondering about the name of each peak.Suddenly, above each mountaintop, a name appears on the sky.The words are not written in smoke by skywriting planes.The words are actua
13、lly not in the sky at all.They come from tiny computers in contact lenses(隐形眼镜)Computers have become smaller and smaller over the decades.The first computers filled houses.Transistors(晶体管) and then chips allowed computers to become small enough to fit on a desktop, then a laptop, and finally a phone
14、.When experimenting with further reductions in size, developers often have to deal with the limits of human eyesight, which control how small the computers can be and still present visible information.One new solution employs microprojectors (微投影机) to create a readable display for tiny computers.The
15、se machines project computer information onto any surface.Though an impressive breakthrough, there are potential problems.Such public displays can lead to privacy concerns; Most people do not want their information displayed on a wall for everyone to see.Besides, these projectors are extremely expen
16、sive, and their screens give users headaches.Babak Parviz, a researcher at the University of Washington, created another solution: inventing a screen visible only to a person wearing a contact lens.Parviz created a computer in a contact lens that uses the wearers field of vision as the display.To cr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437178.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
