2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD 1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版高中英语必修四课时规范训练:UNIT 11 THE MEDIA PERIOD WORD版含答案 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、Unit 11Period One时间:40分钟.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。A newspaper reporters job can be very interesting.He meets all kinds of people and lives quite a(n) _1_ life.He is on the rush for newspaper all the time,then after several years he _2_ get a desk job,and
2、 life becomes a bit more settled.In a day he may have to _3_ the prime minister(首相) of a foreign country, and the next day he may be _4_ about a football match.Sometimes he may be so busy that he hardly has any time to _5_.And at other times he may go out for days looking _6_ news,and yet return _7_
3、.In the beginning, a reporter has to _8_ a very wide field.After several years he becomes more _9_ in his work.For example, he may finally be _10_ to write only on politics or sports.Some newspapers have book reviewers(评论家)Their job is _11_.They read the latest books and then write reviews on the _1
4、2_ they like.Then there are those who write on _13_, so they get to see them even _14_ they are shown in the cinema.How lucky, you _15_ say!A newspaper reporters job can also be very _16_. A number of them have died from rushing from one place to another and if there is a flood or a riot they may ge
5、t _17_ or even be killed.Three years ago there was a reporter whose camera was _18_ by a group of men, _19_ they were angry with him for taking their pictures.Dangerous or not,one thing is certain,and that is,their job is never _20_.()1.A.happyBpainfulCbusy Dsimple()2.A.must BneedCshould Dmay()3.A.i
6、nterview BannounceCreceive Dassist()4.A.writing BwatchingCasking Dpublishing()5.A.work BstudyCsleep Dread()6.A.into BforCover Dthrough()7.A.emptyhanded BsinglehandedCcareloaded Doverloaded()8.A.focus BworkCcover Ddevelop()9.A.clever BhardworkingCspecial Dspecialized()10.A.ordered BaskedCinvited Dwar
7、ned()11.A.pleasing BmovingCboring Dterrifying()12.A.movies BpeopleCothers Dones()13.A.books BconcertsCfilms Dsports()14.A.after BuntilCunless Dbefore()15.A.can BwouldCcould Dshall()16.A.dangerous BdifficultCexciting Dsurprising()17.A.damaged BlostCwounded Dhurt()18.A.lent BboughtCbroken Dhidden()19.
8、A.although BsinceCbut Dbecause()20.A.unusual BunableCuninteresting Dunsuccessful【解题导语】记者的工作在外人看来可能很有趣、很风光,可谁又明白做记者的艰辛呢?1C通过下文“He is on the rush for newspaper all the time”得知,记者的工作非常繁忙。2D通过第二段对记者日常工作的描述来看,记者首先会做一些基层的采访工作,几年后才有可能从事文案工作(a desk job),这样工作才相对稳定些。3A根据语境应为采访外国的首相。4A根据语境可知,记者会写有关足球赛的报道。5C根据句
9、意,没有时间睡觉才能说明记者有时会非常忙。6B根据语境可知,此处是“四处搜寻新闻”的意思。7A句中yet表明前后意思转折,所以应是空手而归。8C由下文知,记者先要广泛涉猎,以后才专注于某一方面的报道。9D根据语境,此处是说记者变得更为专业。10B由常识和上下文可知,记者被要求做某一方面的编写工作。11A通过下文的描述说明,写书评能最早读到新书,这应该是令人高兴的事。12Dones代指books,以避免重复。13C 根据下文“they are shown in the cinema”可判断出是写影评。14D由上下文知,应是在电影公开放映之前看到电影。15Bwould表示一种猜想。16A通过下文的
10、描述可知,记者的工作可能是很危险的。17D根据上下文可知,记者有时会面临受伤甚至死亡的危险。18C根据语境知照相机应是被摔坏了。19D后面内容是前面内容的原因。20C通读全文之后,可判断出无论是否危险,有一点是肯定的,那就是记者的工作从来不是索然无味的。.阅读理解(共4小题;每小题2分,满分8分)阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Violence on television is bad for people.In fact,when I watch shooting,killing and fighting on TV,it breaks my heart
11、.Sometimes I cant open my eyes to watch it.I think its not such a big problem with adults.They distinguish TV programs from real life clearly,but its not good to watch too much.We watch many acts of violence on TV,and then we dont feel violence is violence.We need to have more time doing other thing
12、s than watching TV.Its important to communicate with the family,go outside and do exercise,enjoy a hobby,think about something,and so on.TV is one part of our life enjoyment,and we must choose TV programs wisely and watch actively.Televised violence has many effects on kids.They want to imitate thin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435804.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
