2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(七)UNIT 3 THE INTERNET(含解析)新人教版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业七UNIT THE INTERNET含解析新人教版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 UNIT INTERNET
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1Canada is divided into 10 provinces(省) and 3 territories.2You have to be tough(严厉) with these young bad boys.3You inspired(激励) me by playing the piano so beautifully then.4This arrangement will be of great benefit(益处) to you both.5I lived deep in the country,without easy access(通道) to
2、 shops.6If it is convenient(方便的) for you this weekend,please come to my house to help me paint the fence.7We had to stop at the roadside because there was something wrong with the cars engine(发动机)8I wonder if youll be free then so we can chat(聊天)about the good old days together.9You will be allowed
3、to go in only when your identity(身份)has been checked.10The charity(慈善机构) is calling for volunteers to make use of their free time to help those poor children.阅读理解ASurfing the Internet for fun will make you a better employee,according to an Australian study.The University of Melbourne study shows tha
4、t people who use the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productive than those who do not.Study author Brent Coker said,“Surfing the Internet at times helps increase an employees attention.”“People need to relax for a bit to get back their attention,” Coker said on the un
5、iversitys website.“Having a short break,such as a quick surfing of the Internet,helps the mind to rest itself,leading to a higher total Internet attention for a days work,and as a result,increases productivity(生产效率),”he said.According to the study of 300 workers, 70 percent of people who use the Int
6、ernet at work surf the Internet for their own reasons during office hours.Among the most popular surfing activities are searching for information about products, reading online news, playing online games and watching videos.“Firms spend a lot of money on software to block their employees from watchi
7、ng videos,using social networking sites or shopping online,” said Coker.“Thats not always a good idea.”However,Coker said the study looked at people who surfed the Internet in moderation (适度),or were on the Internet for less than 20 percent of their total time in the office.“Those who spend too much
8、 time surfing the Internet will have a lower productivity than those without,” he said.【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍了澳大利亚的一项研究,研究发现上网寻找乐趣会让你成为一个更好的员工。1What does the University of Melbourne study mainly show?APeople who surf the Internet are good employees.BNot everyone surfs the Internet for fun during office
9、 hours.CSurfing the Internet for fun during office hours increases productivity.DThe Internet is becoming more and more important in peoples life.C细节理解题。根据第二段中的“The University of Melbourne study shows that people who use the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productive
10、than those who do not.(墨尔本大学的研究表明,在工作中出于自身原因使用互联网的人的工作效率比不使用互联网的人大约高9%。)”可知,墨尔本大学的研究主要表明在办公时间上网消遣可以提高员工的工作效率。故选C。2According to Paragraph 3,Brent Coker would most probably agree that _Athe longer a persons mind rests,the better attention he will haveBsurfing the Internet is the best way to increase p
11、roductivityCworkers should have a long break during office hoursDworkers should let their minds rest now and thenD细节理解题。根据第三段可知,Brent Coker认为工人们应该时不时地让他们的大脑休息一下,这样他们的工作效率才会提高。故选D。3Which of the following is NOT mentioned in the passage as one of the most popular surfing activities?AWatching videos.BR
12、eading online news.CReading online novels.DPlaying online games.C细节理解题。根据第四段中的“Among the most popular surfing activities are searching for information about products,reading online news,playing online games and watching videos.”可知,在文章中没有提到在线阅读小说是最受欢迎的上网活动之一。故选C。4What can we infer from the last parag
13、raph?ASpending too much time surfing the Internet reduces productivity.BThose who never surf the Internet have the lowest productivity.CMost people dont surf the Internet in moderation during office hours.DPeople should spend as little time as possible surfing the Internet.A推理判断题。根据最后一段中的“Those who
14、spend too much time surfing the Internet will have a lower productivity than those without”可知,那些花太多时间上网的人的工作效率会低于那些没有上网的人。故选A。BAs for old people,some of the applications are hard to use because they didnt grow up with them.They dont have simple models of how they should work,what to do when somethin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385538.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022八年级语文下册 专题训练五 文学、文化常识习题课件 新人教版.pptx
