分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(十六)Unit 6 Nurturing nature(含解析)外研版选择性必修第一册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385600
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:50.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业十六Unit Nurturing nature含解析外研版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 十六
    资源描述:

    1、课时分层作业(十六).单词拼写1Large dams have harmed Siberias delicate (脆弱的) ecological balance.2The climbers stood on the top of the mountain,gazing at the splendid (壮丽的) view.3Sunlight consists of different wavelengths of radiation (辐射)4Because mother is afraid well get lost,we arent allowed to wander (闲逛) far.

    2、5Sometimes they just drive slowly down the lane enjoying the scenery (风景)6An antelope (羚羊) is an animal like a deer,which lives in Africa or Asia.7We needed to reskill our workforce to cope with massive (巨大的) technological change.8In the middle to high latitudes,rainfall has risen steadily (平稳地) ove

    3、r the last 2030 years.9The QinghaiTibet railway is the first railway in permafrost(永久冻土层) region in China.10The Eiffel Tower is a famous landmark (地标).阅读理解AGovernment in Tibet has denied the permanent (永久的) closure of Mount Qomolangma National Nature Reserve.The announcement came after a report went

    4、 viral online claiming the base camp of the worlds highest mountain was “permanently closed due to heavy pollution” and caused a universal misunderstanding.Mount Qomolangma National Nature Reserve was set up in 1988.Covering an area of more than 33,800 square km,it is home to one of the worlds weake

    5、st ecosystems (生态系统)Kelsang,deputy director of the reserves administration,said ordinary tourists are allowed to visit areas around Rongpo Monastery,almost 5,000 metres above sea level.As for travellers who have a climbing permit,they can go to the base camp at an altitude of 5,200 metres.The mounta

    6、ineering activities have been permitted by the regional forestry department.To conserve the environment surrounding Mount Qomolangma,China carried out three major cleanups at an altitude of 5,200 metres and above,collecting eight tonnes of household wastes,human wastes and mountaineering trash.This

    7、year,the cleanup will continue,and the remains of mountaineering victims (受害者) above 8,000 metres will be centrally dealt with for the first time.Meanwhile,the number of people who stay at the base camp will be kept under 300.Recently,there are 85 wildlife protectors in the reserve,and 1,000 herders

    8、 have parttime jobs going around and cleaning up garbage.These measures aim to strike a balance between various demands such as environmental protection,local poverty relief,mountaineering and education,said Wang Shen,county chief of Dingri at the mountain foot.【语篇解读】本文是一篇新闻报道。报道说西藏自治区政府否认网传“珠穆朗玛峰景区

    9、永久关闭”的不实消息,并表示西藏珠穆朗玛峰保护区将继续有条件开放。1Which of the following can replace the underlined words “went viral” in Paragraph 2?ASpread wild.BBlocked out.CGave away.DShot up.A词义猜测题。根据画线词后“.caused a universal misunderstanding”可知,一篇声称珠穆朗玛峰景区因污染严重而永久关闭的报道在网上疯传,引起了普遍的误解,由此可知,画线词词义为“疯传”,故选A。2What can we learn acco

    10、rding to Kelsangs words about the National Nature Reserve?AMost tourists are allowed to visit the base camp.BA climbing permit is a must for visitors going to the base camp.CThe mountaineering activities are not allowed these days.DThe areas above 5,200 metres are open to everyone.B推理判断题。根据第四段“ordin

    11、ary tourists are allowed to visit.have been permitted by the regional forestry department”可知,普通游客可以参观海拔5 000米的荣普寺周边地区,对于有登山许可证的游客,可参观海拔5 200米的大本营,登山活动已得到林业部门的批准,由此可知,去大本营的游客必须有登山许可,故选B。3Why did the government carry out cleanups at an altitude of 5,200 metres and above?ATo provide a much easier path

    12、for mountaineers.BTo keep mountaineering activities going smoothly.CTo remove the remains of mountaineering victims.DTo protect the environment of Mount Qomolangma.D细节理解题。根据第五段“To conserve the environment.5,200 metres and above.”可知,为了保护珠穆朗玛峰周边的环境,中国政府在海拔5 200以上的地方进行了三次大清理,故选D。4How many people are in

    13、volved in the cleaning up activities at present?A300.B1,000.C85.D1,085.D细节理解题。根据倒数第二段“there are 85 wildlife protectors.cleaning up garbage”可知,保护区里有85名野生动物保护者以及1 000名牧民做清理垃圾的兼职工作,共有1 085个人参与了清理工作,故选D。BYour personal image,the views that people have about you,affects your success in every aspect of lif

    14、e your career,your social life,even your personal relationships with others.Your personal image has a number of elements,including the way you dress and the colors you choose.Lets first look at an example from an article published in The New York Times.It reported on what happened when two young men

    15、 attempted to get an online service executive (主管) to give them $500,000 for their surfing website.The young men bought new suits for the meeting and their presentation was equally buttoned up (寡言少语的)After just five minutes,the executive ended the meeting,saying “They are real surfers?”A couple of m

    16、onths later they came back for another presentation.How were they dressed this time? Like surferswith Hawaiian shirts,shorts and sandals (凉鞋)In addition,they acted the part in everything they said and did.But they didnt change their presentation at all.This time,they walked out with the $500,000 ord

    17、er.This isnt the only example that shows the importance of dressing correctly.In a famous experiment,two men approached 50 secretaries each in the same building to see which one could best get past the secretaries to see their bosses.Both used the same approach,but the first one succeeded 24% of the

    18、 time,while the second succeeded a surprising 60% of the time! Even more surprisingly,they were the same man.The first time the man approached the 50 secretaries,he was wearing a black raincoat.The secretaries regarded him as a messenger or a delivery person someone who should not be allowed to get

    19、in to see their bosses.When he approached 50 secretaries the second time,he wore a tan raincoat.And it was quite another story.Clearly,the way he dressed made a huge difference.He now“looked the part” and this gave him the credibility he lacked before.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。文章通过两个事例说明合适的穿着有助于我们成功。5Why did

    20、 the two young men go to the online service executive?ATo seek advice on proper dressing.BTo show him the importance of a real surfer.CTo explain the process of building a website.DTo persuade him to support them with money.D细节理解题。根据第二段的“It reported.attempted to get an online service executive (主管)

    21、to give them $500,000 for their surfing website.”可知,这两位年轻人是想要获得资金上的帮助。6Why did the two young men succeed the second time?AThey were in company with sellers.BThey appeared professional surfers.CThey received the training in acting.DThey improved the presentation content.B推理判断题。根据第三段的“Like surfers wit

    22、h Hawaiian shirts,shorts and sandals .they acted the part”可推知,他们第二次成功了是因为他们看起来更专业了。7What does the author mean by saying“it was quite another story”?AThe man turned out to be a storyteller.BThe man was dressed more fashionably later.CThe man was thought poorly of the second time.DThe man succeeded mo

    23、re easily the second time.D句意理解题。根据倒数第二段的“the second succeeded a surprising 60% of the time”及“When he approached .the second time,he wore a tan raincoat.”可推知,作者的意思是:那人第二次成功的几率大了很多。8The author tells the two stories to show that _Awe are what we wearBwe are what we want to beCwe can leave good impress

    24、ionsDwe can succeed with a better approachA写作意图题。通读全文可知,本文主要是讲我们的穿着是我们个人形象很重要的一部分,得体的穿着可以帮助我们取得成功。.阅读七选五In a culture that is so digitally connected,more basic,everyday connections (like with physical neighbors) seem less important. 1 Here are some ways that you can make your neighborhood a lovelier

    25、place to live.Celebrate the kids in the community.Children are really the lifeblood of a neighborhood. 2 Plan a backtoschool party or a giant birthday party for all the kids in the neighborhood.Make the little members of your community feel loved and seen. 3 Start a community garden or arrange a pla

    26、y space for children in a dead end or court.Encouraging the creation of spaces that members of the community have a vested interest(既得利益)in will create pride and connection in your neighborhood.It will also provide more opportunities for people to run into and get to know one another.Focus on commun

    27、ication.Its easy to become isolated (孤立的) from your neighbors without a clear method of communication.If your neighbors are comfortable with it,make a list of names,addresses,and numbers that can be emailed to the whole block.Or start a Facebook group for your community. 4 Treat others as you would

    28、want them to treat you.If you want your neighborhood to be a much lovelier place to live,then begin treating the people around you as you would want to be treated.Help people with their groceries. 5 Cook people dinner.Be a servant to the people around you and your neighborhood will be transformed by

    29、 selflessness and love.AKnow your neighbors.BPick up trash in the street.CDevelop community spaces.DThey are the ones spending the most time outside playing.EBut caring for your neighborhood will make living there a great pleasure.FPeople in your neighborhood will look forward to this celebration ev

    30、ery year.GWhatever way you choose,make sure all members of the community are included.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了如何让自己居住的社区更宜居。1E此空设于段中,与上句存在转折关系。虽然数字时代下与现实中邻居的联系似乎不那么重要了,但是关爱社区邻居会让你在那里生活愉快。2D此空设于段中,与上句存在指代关系。此处的They指代上句提到的Children。3C此空设于段首,是本段主题句。本段内容主要围绕开发社区空间展开。4G此空设于段尾,是一个总结句,是对前面所说内容的总结:无论你选择哪种方式,都要确保社区的所有成员都包括在内。5B此空设于段中,与上句、下句存在并列关系。这三句列举了三种服务社区的方式。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(十六)Unit 6 Nurturing nature(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385600.html
    相关资源 更多
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 27-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 26-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-3_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-2_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoes Lesson 25-1_人教精通(2014秋).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 29_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 27_人教(精通)(2014秋) (共21张PPT).ppt
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 26_人教(精通)(2014秋) (共18张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 4 I have a pen pal 第一课时人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 I like those shoesLesson 25_人教(精通)(2014秋) (共20张PPT).ppt
  • 六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc六年级上册英语说课稿Unit 2 Ways to go to school 人教.doc
  • 六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc六年级上册英语试题--学年度 期末测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Free time_Join in 剑桥英语(共25张PPT).ppt
  • 六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc六年级上册英语试题-连词成句练习人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner.ppt
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP()(含听力材料和答案).doc
  • 六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc六年级上册英语试题-第6单元达标检测卷|人教PEP(含听力材料和答案).doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第6课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第5课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit6 How do you feel 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第3课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit5 What does he do 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Dinner is ready第2课时_人教(PEP).ppt
  • 六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc六年级上册英语试题-Unit4 I have a pen pal 单元测试人教.doc
  • 四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt四年级上册英语课件-Unit 5 Can Sam play football. 第二课时_外研版(三起) (共23张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1