2021-2022学年新教材高中英语 课时检测(九)Unit 3 Fascinating Parks Period 1(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时检测九Unit Fascinating Parks Period 1含解析新人教版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 检测
- 资源描述:
-
1、九Unit 3Period 1. 阅读理解AAs dusk was approaching, we made our way down tothe beach, as everyone else did. Some people had even brought along a picnic, a family day out. As it got darker, people became quiet and talked less, keeping an eye on the beach. Suddenly there was movement at the edge(边缘)of the
2、surf and all heads turned as one. There, standing by the edge of the water was the smallest penguin we had ever seen. He looked left, then right, as if he was considering crossing a busy road and then he ran quickly across to the sand and the penguin burrows(洞穴). He must have been the scout, because
3、 after him, there came groups of penguins: some consisted of two or three penguins and some had about ten or fifteen, but they all made the same mad dash across the sand into the burrows, as if they couldnt get there fast enough. The crowd of penguin watchers was quiet, except for the occasional “oo
4、hs” and “ahs” from adults as well as children. The groups started to become fewer in number and finally no more penguins came from the sea. We sat on the grandstand(大看台)for a while, not talking, just feeling amazed at what wed just seen. Neither of us had ever seen penguins in the wild before, only
5、in zoos and it was an amazing feeling. You could see the penguins here every evening and morning, but they werent in cages or in small pools. The sea was their playground and it is a sight we would recommend to anyone. After the penguins had gone to their burrows, you could walk along boardwalks and
6、 see them there. They make a lot of noise for all the size of them! So if you are travelling, make a tour of Phillip Island and Summerland Beach. You wont regret it. 【语篇概述】菲利普岛是以企鹅闻名于世的胜地, 世界各地许多人慕名来到菲利普岛自然公园的观景台上欣赏企鹅归巢。1. Why did people gather on the beach at dusk? A. To have a picnic. B. To hold a
7、 family party. C. To feed young penguins. D. To watch penguins return burrows. 【解析】选D。细节理解题。由第一段末句 “As it got darker, people became quiet and talked less, keeping an eye on the beach. ”和下文的介绍可知, 人们傍晚在海滩聚集是为了观看企鹅返回洞穴的景象, 故选D。2. The underlined word “scout” in Paragraph 3 probably refers to someone who
8、 _. A. drops out of a groupB. keeps guard for the othersC. depends on others for a livingD. has the highest power in a group【解析】选B。词义猜测题。由第二段末句 “He looked left, then right, as if he was considering crossing a busy road and then he ran quickly across to the sand and the penguin burrows. ”可知, scout此处意
9、为“侦察员”, 故选B。3. What do we know about people on the grandstand? A. They were noisy and in a mess. B. They were quiet but very excited. C. They were tired and impatient to leave. D. They quarreled with each other occasionally. 【解析】选B。推理判断题。由第三段第二句 “The crowd of penguin watchers was quiet, except for t
10、he occasional “oohs” and “ahs” from adults as well as children. ”可知, 大看台上的人们很安静, 除了偶尔发出激动的喊叫, 故选B。4. Which of the following delighted the author most? A. Travelling to Phillip Island. B. Seeing the penguins by chance. C. Seeing the penguins in the wild. D. Playing with penguins on the sand. 【解析】选C。细
11、节理解题。由第四段第二句 “Neither of us had ever seen penguins in the wild before, only in zoos and it was an amazing feeling. ”可知, 能够看到野外环境中的企鹅, 让作者感到非常高兴, 故选C。BThe city-state of Dubai that is home to the worlds tallest building is fast improving its reputation as the city of the future. On May 22, Dubai offic
12、ials added to their list of futuristic accomplishments with the introduction of the worlds first robot police officer. Nicknamed Robocop after the 1987 action movie, the 1. 7-meter tall humanoid (像人的) robot was introduced at the 4th annual Gulf Information Security Expo and Conference. First introdu
13、ced in 2011 as REEM by Barcelona-based PAL Robotics, the robot was built to entertain guests at conferences and serve as an information booth at public places. However, the forward-thinking officials of the Dubai police force saw another potential application and partnered with the Spanish company t
14、o build a version that would help improve public safety. Locals and visitors can get help from Lieutenant Robocop which is currently on duty at the Dubai Mall, using the touchscreen on its chest. Armed with technology from Google and IBMs supercomputer Watson, the “policeman” can provide visitors wi
15、th directions and other information regarding the mall in one of six languages, including Arabic and English and also accept payment for any fines, like parking tickets. It can also detect criminals with an 80 percent accuracy from 100-feet away and send the information real-time to command center t
16、hrough its camera eyes. While Robocop cannot physically protect people in trouble, an SOS button on its touchscreen can connect them to a human member of the Dubai police force instantly. When not assisting people or seeking out lawbreakers, Robocop brings smiles to peoples faces by posing for selfi
17、es or showering them with compliments. Once the robot officer has been thoroughly tested, the Smart Services Department at Dubai Police plans to “hire” more Robocops to patrol (巡逻) other public areas and also act as receptionists at police stations. 【语篇概述】这是一篇说明文。文章介绍了拥有世界最高建筑的迪拜正在迅速提升其“未来之城”的声誉。5月2
18、2日, 迪拜官员推出了世界上第一个机器人警察, 为他们未来的成就又添了一笔。5. Where does Robocop get its name? A. From a movie. B. At a conference. C. From a building. D. From Dubai officials. 【解析】选A。细节理解题。由第二段Nicknamed Robocop after the 1987 action movie, the 1. 7-meter tall humanoid robot was introduced at the 4th annual Gulf Informa
19、tion Security Expo and Conference. 可知Robocop的名字来源于一部电影, 故选A。6. What was the original purpose of Robocop? A. To be officials partner. B. To help guests in a company. C. To serve in Dubai police stations. D. To offer entertainment and information. 【解析】选D。细节理解题。由第二段First introduced in 2011 as REEM by B
20、arcelona-based PAL Robotics, the robot was built to entertain guests at conferences and serve as an information booth at public places. 可知Robocop的最初目的是提供娱乐和信息, 故选D。7. How can people communicate with Robocop? A. By touching its screen. B. By paying some money. C. By asking the mall for permission. D.
21、 By getting directions from a policeman. 【解析】选A。细节理解题。由第三段Locals and visitors can get help from Lieutenant Robocop which is currently on duty at the Dubai Mall, using the touchscreen on its chest. 可知人们通过触摸屏幕和Robocop交流, 故选A。8. How does Robocop react to lawbreaking? A. It fines the lawbreakers. B. It
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385654.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
