2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价八 Unit 3 Fascinating Parks Learning About Language(含解析)新人教版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时素养评价八 Unit Fascinating Parks Learning About Language含解析新人教版选择性必修第一册 2021 2022
- 资源描述:
-
1、八Unit 3Learning About Language. 单句语法填空1. Being caught(catch) in a heavy traffic jam is quite an unpleasant experience. 2. Its your turn to bath (bath) the baby. Mother told the eldest son to take good care of his younger brother before going out. 3. Playing(play)computer games too much is bad for yo
2、ur eyes. 4. Being educated ( educate ) in Beijing University is the dream of many students. 5. Taking(take)a walk after supper is good for your health. 6. Its no good sleeping(sleep) in bed all day. 7. It is no use arguing(argue)with Bill because he will never change his mind. 8. Walking after a mea
3、l is a good habit. 9. Not being bathed(bath) makes the baby smell unpleasant. 10. Having finished(finish) her homework allows her to watch TV. . 根据汉语提示完成句子1. Talking mends no hole. 空谈无济于事。2. Leaving it with me should be a good choice. Trust me! 把它留给我应该是个不错的选择。相信我! 3. Its no use crying over spilt mil
4、k. 覆水难收。4. Meeting you has been a great pleasure. 见到你是一件非常高兴的事。5. Its a waste of time arguing with him. 和他争论真是浪费时间。6. Painting and collecting stamps are his hobbies. 他的爱好是画画和集邮。7. Planting too many trees is very beneficial to the environment. 多植树对环境非常有益。8. Their failing in the examination made them
5、all disappointed. 在考试中失败使他们都很失望。9. Having been led by the local villagers, we soon found the cave. 在当地村民的带领下, 我们很快就找到了那个山洞。10. Working in this environment is not a pleasure but a suffering. 在这种环境中工作不是一件愉快的事而是一件痛苦的事。. 阅读理解(2021新余高二检测)The protected lands of the National Parks are some of the most amaz
6、ing destinations within the United States to view some spectacular pieces of nature. Many of these parks have fun family-friendly activities, making them great destinations for holidays and summer break. Olympic National Park, WAOlympic National Park is a great destination for families to explore th
7、e wild beauty. At this park, visitors will find beautiful beaches, a rain forest, mountains and more. Children will love the wild coastline, with amazing beaches, and a lot of fascinating sea life. The whole family will love the many hiking trails, the wild beauty of the beaches throughout the park,
8、 and the wildlife within the forest and mountains. Yellowstone National Park, WYYellowstone National Park is the nations first national park. Visitors can start at one of the Visitor Centers to learn about the abundant wildlife of Yellowstone. Children will love keeping an eye out for elk and bison
9、while driving and hiking through the park. Cape Hatteras National Seashore, NCLocated on North Carolinas Outer Banks, the Cape Hatteras National Seashore is an amazing destination for recreating, relaxing and much more. The seashore has many beautiful beaches for the whole family to explore and enjo
10、y. Visitors can spend vacation time searching for shells, birding, kayaking, hiking and more. The Outer Banks are also an excellent spot to go windsurfing, especially on Hatteras Island. Glacier National Park, MTGlacier National Park was the tenth national park created in the nation. The park offers
11、 visitors the opportunity to explore the amazing wilderness of Montana, through biking, hiking, camping, backpacking, boating and more. The best time of year to visit is the early summer, the region is snowy in the winter and hot in the summer. 【文章大意】本文是一篇说明文。国家公园的保护区是美国境内一些最令人惊叹的景点, 可以观赏到一些壮观的自然景观。
12、文章主要介绍了美国四个著名的国家公园。1. What can you do in Olympic National Park? A. Visit the park by car. B. Go boating in the park. C. Take a camp trip there. D. Enjoy attractive sea life. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段第二、三句可知, 在这个公园里, 游客会发现美丽的海滩、雨林、山脉等。孩子们会喜欢自然的海岸线, 令人惊叹的海滩和许多迷人的海洋生物。由此可知, 你能在奥林匹克国家公园欣赏迷人的海洋生物。故选D。2. Which n
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385700.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
