2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 5 TRAVELLING ABROAD 15 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中人教版英语选修7作业:UNIT 5TRAVELLING ABROAD 15 WORD版含解析 2021 2022 学年 中人
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十五)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1We will put off the picnic in the park until next week,when the weather may be better.2Mr Smith,from whom I have learned a lot,is a famous scientist.3A lot of language learning,as has been discovered,is happening in the first year of life,so parents should talk mu
2、ch to their children during that period.4Scientists have advanced many theories about why human beings cry tears,none of which has been proved.5The books on the desk,whose covers are shiny,are prizes for us.6In the middle of the room were (be)two big vases then.7The Nelsons are hoping to settle in A
3、ustralia in the near future.8At the party there was food and drink in abundance (abundant).9He apologized for his not being able to inform me of the change in the plan.10This highway is parallel to/with the railroad.单句改错(每小题仅有1处错误)1It turned out to be her own cup,that shed left on the shelf by mista
4、ke.thatwhich2On the back wall hangs two old paintings which are valuable.hangshang3He is now so tired that to walk another mile is out of question.question前加the4Having tea in the late afternoon provides a bridge between lunch and dinner,that might not be served until 8 oclock at night.thatwhich5Ther
5、e,Katia will introduce me to some of her friends,one of who has been to China several times.whowhom高考题型练习提能力.阅读理解AMy teacher,Mr.August JBachmann,was the most influential teacher I ever had.I had gotten into trouble in his class: Another student had pushed me for fun,and I became angry and began to h
6、it him.Mr.Bachmann stopped the fight,but instead of sending me to the office,he sat me down and asked a simple question,“Penna,why are you wasting your life?Why arent you going to college?”I didnt know anything about colleges or scholarships.No one had ever considered that a fatherless boy from the
7、poorest neighborhood had a future.That day,instead of rushing off for lunch,he stayed and explained possible education options to me.At the end of our talk,he sent me to see a secretary who had a child at a state college.This was in 1962 at Emerson High School in Union City,New Jersey.Well,53 years
8、have passed,and what have I done with the knowledge he gave me?I gained a PhD from Fordham University when I was only 29.I taught English and social studies and then moved up the chain of command from teacher to principal.Ive sat on the board for Magnet Schools of America and represented that organi
9、zation at the United Nations.Ive won a number of great educational awards.But where would I be if a truly caring teacher had not taken the time out of his lunch period to speak to me?It was without question only his confidence in me that helped me forward.I have repaid his kindness hundreds of times
10、 by encouraging misguided youngsters to aim higher.If I have saved any children,it is because of him.If I have been a successful educator,it is because I had a great role model in Mr.Bachmann.【语篇解读】本文是一篇记叙文。一个没有人关心的小男孩在一次打架之后被老师关心劝导,小男孩从此认清了自己的未来,并因此改变了一生,取得了很大的成就。这位老师也成为他记忆中印象最深刻的老师。1The writer _ b
11、efore Mr.Bachmann talked to him.Awas an active boyBliked making troubles in classCwas an aimless boyDwould get punished by his teachersC细节理解题。根据第二段前两句可知,以前没有人关心过作者,作者对未来也没有什么计划和目标。2Which of the following best describes Mr.Bachmann?AFair.BConfident.CInspiring. DHumorous.C推理判断题。根据第二、三段可知,老师鼓励作者,让作者看清自
12、己的未来,故推断老师对作者是有激励性的。3How did Mr.Bachmann influence the writer?AHe set the writer on the right path.BHe tried to set a good example to the writer.CHe was strict with the writer.DHe helped the writer with his study.A推理判断题。由第二、三段可知,作者原来的生活是没有目标的,老师为作者指明了正确的道路。4What does the writer think of his achievem
13、ent?AHe is very proud of himself.BHe feels his effort pays off at last.CHe owes his achievement to Mr.Bachmann.DHe thinks it an honor to be a successful educator.C细节理解题。根据文章最后一句可知,作者把自己取得的成就归功于老师对他的鼓励。B(教师用书独具)Holiday makers wanting to get away from the pressure of modern life might consider staying
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-387312.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
