天津市滨海新区2020届高三居家反馈英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 天津市滨海新区2020届高三居家反馈英语试题 WORD版含解析 天津市 滨海新区 2020 届高三 居家 反馈 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、滨海新区高三居家专题讲座学习反馈检测试题(英语学科A卷)本试卷分为第I卷(听力)、第II卷(选择题)、第III卷(非选择题)三部分。第I卷为第1页至第2页,第II卷为第3页至第14页,第III卷为第15页至第16页。试卷满分150分,考试时间120分钟。第I卷 听力(满分20分)第一部分:听力(共15小题,满分20分)第一节(共5小题;每小题1分,满分5分)听下面五段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. What kind of food does
2、 the woman like? A. Fast food. B. Fried food. C. Healthy food. 2. What are the speakers discussing? A. An old house. B. A new writer. C. A recent book. 3. Where does the conversation most probably take place? A. At a cafe. B. At home. C. At a hospital. 4. How does the man probably feel? A. Sad. B. H
3、appy. C. Angry. 5. What does the woman mean? A. Peter gets home late.B. Call Peter another time.C. Peter is away from home. 第二节(共10小题;每小题1. 5分,满分15分)听下面几段材料。每段材料后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段材料前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟:听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段材料读两遍。听下面一段对话,回答第6至第8小题。6. How long will the woman
4、be in Europe? A. For three weeks. B. For one month. C. For three months. 7. Why will Jim Thomas come here? A. To do some research. B. To have a vacation.C. To visit his friends. 8. What will the woman most likely do with her apartment? A. Give it up. B. Rent it out. C. Leave it vacant. 听下面一段对话,回答第9至
5、第11小题。9. Why does the woman come for help? A. She has not got her grades. B. Her email account is not working. C. She is confused about her courses. 10. What is the most probable relationship between the speakers? A. Student and professor.B. Student and office staff.C. Student and parent. 11. What m
6、ight the woman do next? A. Check her email. B. Ask her classmates.C. Visit the university website. 听下面一段独白,回答第12至第15小题。12. Who is the speaker? A. A class president.B. A sales representative.C. A committee chairman. 13. What is the purpose of the meeting? A. To begin planning the graduation ceremonie
7、s. B. To make the list of names of graduates. C. To choose the host of the ceremonies. 14. What should the students write on the paper? A. Their names, addresses and phone numbers. B. Their names, phone numbers and preferred work. C. The guests names, addresses and phone numbers. 15. When is the nex
8、t meeting? A. Next Tuesday. B. Next Wednesday.C. Next Thursday. 第II卷 选择题(满分95分)第二部分:英语知识运用(共两节,满分45分)第一节 单项填空(共15小题,每小题1分,满分15分)1.- May I help you? You seem to be having some problems. - _, thanks. I think I can manage.A. All rightB. No problemC. Its all rightD. No way【答案】C【解析】【详解】考查情景交际。句意:我能为您效劳吗?
9、你好像有些问题。没关系,谢谢。我想我能行。A. All right好的;B. No problem没问题;C. Its all right我没事;D. No way不可能。根据后文I think I can manage.可知确实有问题,但是自己能处理,所以说“我没事”最符合语境。故选C。2.Jack, you seem excited._? I won the first prize in the English speech contest.A. Guess whatB. So whatC. Pardon meD. Who cares【答案】A【解析】【详解】考查交际用语。句意:杰克,你看
10、起来很兴奋。猜猜看?我在英语演讲比赛中获得第一名。A. Guess what 猜猜看;B. So what那又怎么样; C. Pardon me 请问刚才你说的什么;D. Who care谁管它呢。根据I won the first prize in the English speech contest可知,Guess what “猜猜看”符合句意。故选A。考点:考查交际用语【点睛】本题考查日常交际用语,首先读懂对话,弄清句意及各选择项在语境中的具体运用,然后抓住关键答句I won the first prize,就不难选出正确答案。应对日常交际用语考题,考生应首先需要掌握日常生活常见情景中的
11、基本交际用语,然后判断该题所适用的情景场合,最后判断出正确答案。3.I took notes during the meeting, but I a chance to write them into a report so far.A. didnt haveB. havent hadC. hadnt hadD. wont have【答案】B【解析】【详解】考查时态。句意:会议期间我做了笔记,但到目前为止我还没有机会把它们写进报告里。根据句中时间状语so far可知,此处应使用现在完成时。故B选项正确。【点睛】现在完成时的部分常见标志词(组)in the past few days/weeks
12、/months/years;(up to)these few days/weeks/months/years;up to present/now;so far;till now及句型:It is the 序数词 +time that谓语动词使用现在完成时。4.(2015天津) _ for two days, Steve managed to finish his report on schedule.A. To workB. WorkedC. To be workingD. Having worked【答案】D【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:工作了两天,Steve成功的按时完成了他的报告
13、。句中的逻辑主语为Steve,与work之间为主动关系,故用现在分词,这里用having worked,表示动作的先后性。故选D。5.Did you return Freds call?I didnt need to _ Ill see him tomorrow.A. thoughB. unlessC. whenD. because【答案】D【解析】【详解】考查原因状语从句。句意:你给Fred回电话了吗?我没必要,因为明天我要去见他。A. though虽然;B.unless除非;C.when当时;D.because因为。分析句意可知,本句为原因状语从句。故选B项。6.- Sorry, I ha
14、ve to _ now. Its time for class. - OK, Ill call back later.A. break upB. hang upC. give upD. hold up【答案】B【解析】【详解】考查动词短语辨析。句意:对不起,我现在得挂电话了。上课时间到了。好的,我稍后再打来。A. break up打碎;B. hang up挂断;C. give up放弃;D. hold up举起,阻挡。根据后文call可知是在打电话,再根据Its time for class.可知是上课了要挂断电话了。故选B。7.Ill give you my friends home add
15、ress _ I can be reached most evenings.A. whichB. whenC. whomD. where【答案】D【解析】【详解】考查定语从句。句意:我给你我朋友的家庭住址,晚上大部分时间在那里都能联系到我。home address为先行词,在后面的定语从句中作地点状语。故选D项。8.It was hard for him to learn English in a family, in which _ of the parents spoke the language.A. noneB. neitherC. bothD. each【答案】B【解析】【详解】考查
16、代词辨析。句意:在一个父母都不会说英语的家庭里,他很难学会英语。A. none三者或三者以上都不;B. neither 两者都不;C. both 两者都;D. each每个。根据“It was hard for him to learn English in a family”以及“the parents”可知,neither “两者都不”。故选B项。9.No decision _about any future appointment until all the candidates have been interviewed.A will be madeB. is madeC. is be
17、ing madeD. has been made【答案】A【解析】【详解】考查时态。句意:在所有候选人面试完毕之前,不会对未来的任何任命做出决定。主语是decision和动词make是动宾关系,所以用被动式,因为后面的句子about any future appointment可以知道动作未发生,所以用将来时的被动语态。故选A。10.After the long journey, the three of them went back home, .A. hungry and tiredlyB. hungry and tiredC. hungrily and tiredlyD. hungril
18、y and tired【答案】B【解析】【详解】考查形容词做状语。句意:经过长途旅行, 这三个人又累又饿地回家了。主语么样时, 用形容词做状语。故选B项。11.Most colleges now offer first-year students a course specially _ to help them succeed academically and personally.A. designedB. designingC. to designD. being designed【答案】A【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:现在大多数大学都为一年级学生开设了一门课程,专门帮助他们在学
19、业和个人方面取得成功。a course和design之间是被动关系,所以用过去分词。故选A。12.Im trying to break the of getting up too late.A. traditionB. convenienceC. habitD. leisure【答案】C【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:我正在努力改掉起床晚的习惯。由关键词getting up too late“起的晚”和“习惯”搭配合适,意思是“晚起的习惯”;A. tradition传统;B. convenience方便,便利;C. habit习惯;D. leisure休闲,空闲。故选C。13.Dont
20、 worry if you dont understand everything, the teacher will _ the main points at the end.A. recoverB. reviewC. requireD. remember【答案】B【解析】【详解】考查动词词义辨析。 句意:如果你什么都不懂,不用担心,老师会在最后复习要点。A. recover恢复; C. review回顾,总结; C. require需要,要求;D. remember记得。根据“he main points at the end”可知,review符合句意。故选B。14.The compani
21、es are working together to create _ they hope will be the best means of transport in the 21stcentury.A. whichB. thatC. whatD. who【答案】C【解析】【详解】考查宾语从句。句意:众公司正在齐心协力地工作,以创造出它们希望会是21世纪最佳运输方式(的东西)。此题考查宾语从句的引导词.1.to create _ they hope will be the best means of transport in the 21st century为不定式短语,做主句的目的状语从句
22、.其中create后面为宾语从句.2.宾语从句中,忽略插入语they hope,即从句变成:_ will be the best means of transport in the 21st century.很明显,该从句缺少一个表sth的主语,所以只能用what来代替并引导该宾语从句。故选C项。15.The art show was _ being a failure; it was a great success.A. far fromB. along withC. next toD. regardless of【答案】A【解析】【详解】考查固定短语辨析。句意:这次艺术展不是失败,而是成功
23、的。A. far from远非,完全不;B. along with与一起;C. next to几乎,差不多;D. regardless of不管,不顾。根据“it was a great success”可知,这次艺术展不是失败。故选A项。第二节 完形填空(共20小题;每小题1. 5分,满分30分)阅读下面短文,掌握大意,然后从A、B、C、D中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。My kids sit in Gees living room and lift Christmas ornaments(装饰物) out of a box. They are _16_ when they dis
24、cover a tiny lovely stuffed cat. Gee quietly explained each _17_. She tells me how she and Tom _18_ their ornament collection piece by piece during each years after-Christmas sale. She smiles _19_ we leave with the box. Her precious ornaments, gathered over a lifetime, have found a _20_ home. We fir
25、st met Tom and Gee in the early days of our marriage. Someone had been handling our garbage cans. Jim and I had _21_ who. Then one day we _22_ him: an elderly man who lived across the street. I left some cookies as a gift on the doorstep with a thank-you _23_. When we got home that day, a typed lett
26、er had _24_ the gift. The letter was from Tom and he explained why he returned the garbage cans for people he _25_ knew. Back when hed been fighting a war I wasnt alive to see, his young wife, Gee, had found herself living alone. Neighbors had taken the time to handle her garbage cans, so she didnt
27、have to, and he never forgot. Now he _26_ it forward by doing the same for all of us. A few years after wed moved in, Tom died. We photocopied that letter and _27_ it to one of our own for Gee. We told her in our letter how _28_ we were to have known him. She wrote back and told us she still talked
28、to Tom every day. When Gee invited us over to _29_ Christmas ornaments, I realized how _30_ it must be to part with that box, a piece of Tom. These days, were planning a _31_. The house that seemed so huge is now _32_ of furniture, books and toys. We know its time to go, but we cant seem to stick th
29、e For Sale _33_ up on the lawn. The moving boxes have already been neatly packed in our basement, _34_ Jim and I agree to wait until January. This Christmas, well decorated our tree with Gees ornaments. Ill tell Tom: Thank you. For teaching us what it _35_ to be a neighbor.16 A. anxiousB. surprisedC
30、. annoyedD. frightened17. A. treasureB. burdenC. riskD. habit18. A. wastedB. soldC. builtD. avoided19. A. becauseB. untilC. sinceD. as20. A. silentB. newC. popularD. normal21. A. wonderedB. learnedC. picturedD. changed22. A. forgaveB. spottedC. motivatedD. lectured23. A. traditionB. tipC. titleD. no
31、te24. A. replacedB. attainedC. recommendedD. saved25. A. completelyB. secretlyC. barelyD. permanently26. A. possessedB. paidC. preservedD. pursued27. A. attachedB. appliedC. objectedD. announced28. A. confusedB. carefulC. discouragedD. thankful29. A. look intoB. look throughC. give outD. give up30.
32、A. eagerB. ridiculousC. hardD. clear31. A. hikeB. tripC. moveD. meeting32. A. fullB. awareC. carefulD. proud33. A. screenB. signC. statementD. signal34. A. forB. soC. andD. but35. A. longsB. refusesC. failsD. means【答案】16. B 17. A 18. C 19. D 20. B 21. A 22. B 23. D 24. A 25. C 26. B 27. A 28. D 29.
33、B 30. C 31. C 32. A 33. B 34. D 35. D【解析】这是一篇记叙文。文章讲了作者得到了邻居的帮助,这对作者的影响很深,也告诉了作者作为一个邻居意味着什么。【16题详解】考查形容词词义辨析。句意:他们惊讶地发现了一只可爱的小毛绒猫。A. anxious焦虑的;B. surprised惊讶的;C. annoyed烦闷的;D. frightened害怕的。盒子里是小毛绒猫,这让作者的孩子们感到惊讶。故选B。【17题详解】考查名词词义辨析。句意:Gee平静地解释着每一件宝物。A. treasure珍宝,财富;B. burden负担;C. risk风险;D. habit习惯
34、。结合后文ornament collection piece by piece during each years after-Christmas sale可知这些东西都是他们一件一件收藏而来的,对他们来说是宝物。故选A。【18题详解】考查动词词义辨析。句意:她告诉我,她和Tom是如何在每年的圣诞后甩卖中,一件一件地逐步增强他们的饰品。A. wasted浪费;B. sold出售;C. built建立,逐步增加;D. avoided避免。根据后文 gathered over a lifetime可知她告诉我,她和Tom是如何在每年的圣诞后甩卖中,一件一件地逐步增加他们的饰品的。故选C。【19题详
35、解】考查连词辨析。句意:我们拿着盒子离开时,她笑了。A. because因为;B. until直到;C. since既然;D. as当时候,正如。此处为时间状语从句,表示“当时候”用as。故选D。【20题详解】考查形容词词义辨析。句意:她一生收集的珍贵饰品找到了新家。A. silent沉默的;B. new新的;C. popular流行的;D. normal正常的。根据上文we leave with the box可知盒子里的这些珍贵饰品到了作者手里,有了新家。故选B。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:Jim和我想知道是谁。A. wondered想知道;B. learned学习;C. pic
36、tured描绘;D. changed改变。根据上文Someone had been handling our garbage cans. Jim and I had可知有人一直在处理我们的垃圾桶,因此Jim和作者想知道是谁。故选A。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:后来有一天我们发现了他:一个住在街对面的老人。A. forgave原谅;B. spotted发现;C. motivated激发的积极性;D. lectured演讲。根据下文 an elderly man who lived across the street可知,表示发现了是谁在给作者他们处理垃圾桶。故选B。【23题详解】考查名
37、词词义辨析。句意:我在门阶上放了一些饼干,作为礼物且留了一张感谢条。A. tradition传统;B. tip小费;C. title标题;D. note纸条。结合上文I left some cookies as a gift on the doorstep with a thank-you可知作者他们在门阶上放了一些饼干,作为礼物且留了一张感谢纸条。故选D。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:那天我们到家时,一封打印好的信代替了礼物。A. replaced取代;B. attained获得;C. recommended推荐;D. saved拯救。根据上文可知作者给他准备了礼物,如今礼物替换成了
38、一封信。故选A。【25题详解】考查副词词义辨析。句意:这封信是Tom写的,他解释了为什么要把垃圾桶还给那些他几乎不认识的人。A. completely完全地;B. secretly秘密地;C. barely仅仅;D. permanently永久地。结合上文可知Tom并不认识Jim一家,但是却帮他们处理垃圾桶,因此此处指的是把垃圾桶还给那些他几乎不认识的人。故选C。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:现在,他为我们所有人做同样的事来回报我们。A. possessed拥有;B. paid回报,支付;C. preserved保存;D. pursued说服。结合上文Back when hed bee
39、n fighting a war I wasnt alive to see, his young wife, Gee, had found herself living alone. Neighbors had taken the time to handle her garbage cans, so she didnt have to, and he never forgot.可知作者他们曾经帮Tom的妻子Gee处理垃圾桶,所以Tom如今为所有人做同样的事作为回报。故选B。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:我们把那封信复印了一份,并把它附在我们给Gee的一封信上。A. attached附
40、上;B. applied申请;C. objected反对;D. announced宣布。根据后文it to one of our own for Gee可知作者他们将Tom的信复印了,又在这封信上附上了他们自己写的那封信。短语attach to“附属”。故选A。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:我们在信中告诉她,我们很感激能认识他。A. confused困惑的;B. careful仔细的;C. discouraged丧气的;D. thankful感谢的。结合上文可知作者他们和Tom的关系很好,所以在信中告诉Gee,很感激能认识Tom。故选D。【29题详解】考查动词短语辨析。句意:当Gee
41、邀请我们去看圣诞装饰品的时候,我意识到,把曾经属于Tom的东西送给别人是很困难的。A. look into调查;B. look through浏览;C. give out分发;D. give up放弃。根据后文Christmas ornaments可知Gee邀请作者他们去看圣诞装饰品。故选B。【30题详解】考查形容词词义辨析。句意:当Gee邀请我们去看圣诞装饰品的时候,我意识到,把曾经属于Tom的一个东西送给别人是很困难的。A. eager渴望的;B. ridiculous可笑的;C. hard困难的;D. clear清楚的。Tom去世了,因此对Gee来说把曾经属于Tom的东西送给别人是很困难
42、的。故选C。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:这些天,我们计划搬家。A. hike远足;B. trip旅行;C. move搬家,移动;D. meeting会议。根据后文 We know its time to go可知作者他们计划搬家了。故选C。【32题详解】考查形容词词义辨析。句意:这所房子以前看起来很大,现在却摆满了家具、书籍和玩具。A. full满的;B. aware意识到的;C. careful小心的;D. proud自豪的。根据furniture, books and toys.可知,房子里摆满了家具、书籍和玩具这些东西。短语be full of“充满”。故选A。【33题详解】考
43、查名词词义辨析。句意:我们知道该走了,但我们似乎不能把待售的标志贴在草坪上。A. screen屏幕;B. sign标志;C. statement陈述;D. signal信号。根据上文stick the For Sale可知此处指房子待售的标志。故选B。【34题详解】考查连词辨析。句意:搬家的箱子已经在我们的地下室里整整齐齐地装好了,但Jim和我同意等到一月份再搬。A. for为了;B. so所以;C. and并且;D. but但是。结合句意可知上下文为转折关系,故用but。故选D。【35题详解】考查动词词义辨析。句意:感谢你们教会我们邻居意味着什么。A. longs渴望;B. refuses拒
44、绝;C. fails失败;D. means意味着。结合全文可知,Tom和Gee让作者他们明白了邻居意味着什么。故选D。第三部分 阅读理解(共20小题;每小题2. 5分,满分50分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AHomestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home What to
45、 Expect The host will provide accommodation and mealsRooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a weekYou will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health Accommodation Zones Homestays are loca
46、ted in London mainly in Zones 2, 3 and 4 of the transport systemMost hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential(居住的)Zones 3 and 4 often offer larger accommodation in a less crowned areaIt is very convenient to travel in London by undergroundMeal
47、Plans Available Continental Breakfast Breakfast and Dinner Breakfast, Packed Lunch and Dinner Its important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfastYour accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and
48、tea or coffeeCheese, fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in EnglandDinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by desert, fruit and coffee Friends If you wish to invite a friend over to visit, you must first ask your hosts permissionYou have no r
49、ight to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy Self-Catering Accommodation in Private Homes Accommodation on a room-only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living roomThis kind of accommodation offers an indepen
50、dent lifestyle and is more suitable for the long-stay studentHowever, it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practice English at home quite as much36. The passage is probably written for_A. host willing to receive foreign students
51、B. foreigners hoping to build British cultureC. travelers planning to visit families in LondonD. English learners applying to live in English homes37. Which of the following will the host provide?A. Room cleaningB. Medical careC. Free transportD. Physical training38. What can be inferred from Paragr
52、aph 3?A. Zone 4 is more crowded than Zone 2B. The business centre of London is in Zone 1C. Hosts dislike travelling to the city centreD. Accommodation in the city centre is not provided39. According to the passageWhat does continental Breakfast include?A. Dessert and coffeeB. Fruit and vegetablesC.
53、Bread and fruit juiceD. Cereal and cold meat40. Why do some people choose self-catering accommodation?A. To experience a warmer family atmosphereB. To enrich their knowledge of EnglishC. To entertain friends as they likeD. To enjoy much more freedom【答案】36. D 37. A 38. B 39. C 40. D【解析】这是一篇应用文。寄宿家庭为英
54、语系学生提供了在教室外讲英语的机会,以及成为英国家庭一部分的体验。短文介绍了住在寄宿家庭需要知道的一些细节。【36题详解】推理判断题。根据第一段“Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home”可知,寄宿家庭为英语系学生提供了在教室外讲英语的机会,以及成为英国家庭一部分的体验。由此判断出这篇文章可能是为申请在英国家庭生活的英语学习者写的
55、。故选D。【37题详解】细节理解题。根据What to Expect中“Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week. 可知,每周至少打扫一次房间和换一次床罩。故选A项。【38题详解】推理判断题。根据第三段Homestays are located in London mainly in Zones 2, 3 and 4 of the transport systemMost hosts do not live in the town centre as much of central London is co
56、mmercial and not residential(居住的).可知寄宿家庭主要位于伦敦交通系统的2区、3区和4区。大多数寄宿家庭不住在市中心,因为伦敦市中心大部分是商业区,而不是住宅区。由此判断出,伦敦的商业中心在一区。故选B项。【39题详解】细节理解题。根据Meal Plans Available中的Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal(谷物类食品),bread and tea or coffee可知,欧式早餐,通常包括果汁、谷类食品、面包、茶或咖啡。故选C项。【40题详解】细节理解题。
57、根据最后一段This kind of accommodation offers an independent lifestule and is more suitable for the long-stay student.可知,这种住宿方式提供了独立的生活方式,更适合长时间逗留的学生。所以有些人选择自给自足的住宿是因为可以享受更多的自由。故选D项。BAs a young African-American male growing up in the housing projects of the South Bronx, Schone Malliet never ever dreamed o
58、f skiing-a sport typically associated with wealthy people. Then in his 20s, he found himself at the top of a ski slope in Park City, Utah, having been “dragged there” by his mate of the Marine Corps(海军陆战队), in which Malliet was doing a seven-year stint(兵役) that he ultimately parlayed(成功地获得) into a c
59、ollege education and also an MBA. Despite his strong athleticism, Malliet experienced what many adults who werent exposed to skiing as children: awkwardness, discouragement, embarrassment, and a feeling of not quite belonging. Nevertheless, after Malliet left the Corps for a successful career in bus
60、iness and finance, he gave skiing another shot, and this time, he took hold along with a powerful idea: what if people of color, and especially children of color, had no reason to feel out of place on a ski mountain? Nice idea, but who was going to believe it right? And who was going to pay for all
61、those kids to get to the mountains, let alone have access to the necessary gear, clothing, and equipment? And who was going to pay for the lessons, because anyone who had skied even once knows that you cant do it without lessons? Well, fast-forward to 2010, when Malliet a successful businessman, was
62、 finally ready to do something to make it happen. To that end, he co-founded the National Winter Sports Education Foundation whose mission is to encourage teens, especially teens of color, to get over their fear for ski and go beyond their limitations. Malliet also founded the National Winter-Activi
63、ty Center in Vernonm New Jersey, one of the nations first non-profit outdoor winter environment dedicated to improving the lives of youth through winter activity. Through its program the Center provides instruction, healthy meals, equipment, and role model. Through partnerships with YMCAs, Boys & Gi
64、rls Clubs, Schools, and other youth-serving agencies, the Center served more than 1160 children this past year and expects that number to increase to 2200 in 2018. “I know that would not be where I am in life without the guidance i received from those who protected or sheltered me from things that c
65、ould have gotten in my way growing up. Ive invested all my heart in the Center. To be able to run a business and be in the industry I have passion for, while also giving back and actually seeing the excitement and changes in the kids, makes this experience truly mean the world to me.”41. From the fi
66、rst paragraph, we can learn _.A. Malliet was excited for his first skiingB. Malliet was a loser without experiencing skiingC. Malliet thought skiing was a sport for rich peopleD. Malliet thought his poor family caused his failure42. The underlined phrase “out of place” in the passage probably meansA
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
