2021-2022学年高中外研版英语必修1作业:模块整合训练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中外研版英语必修1作业:模块整合训练 WORD版含解析 2021 2022 学年 中外 英语 必修 作业 模块 整合 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、模块整合训练 .阅读理解AWhat a day! I started at my new school this morning and had the best time.I made lots of new friends and really liked my teachers.I was nervous the night before, but I had no reason to be.Everyone was so friendly and polite.They made me feel at ease.It was like Id been at the school for
2、 a hundred years!The day started very early at 7:00 am.I had my breakfast downstairs with my mom.She could tell that I was very nervous.Mom kept asking me what was wrong.She told me I had nothing to worry about and that everyone was going to love me.If they didnt love me, Mom said to send them her w
3、ay for a good talking to.I couldnt stop laughing.My mom dropped me off at the school gate about five minutes before the bell.A little blonde (金发的) girl got dropped off at the same time and started waving (招手) at me.She ran over and told me her name was Abigail.She was very nice and we became close s
4、traight away.We spent all morning together and began to talk to another girl called Stacey.The three of us sat together in class all day and we even made our way home together! It went so quickly.Our teacher told us that tomorrow we would really start learning and developing new skills.I cannot wait
5、 until tomorrow and feel as though I am really going to enjoy my time at my new school.I only hope that my new friends feel the same way too.【语篇解读】本文是一篇记叙文。作者主要描述了自己新学期的第一天。1What did the author think of her mothers advice?AClear.BFunny.CReasonable.DExcellent.B细节理解题。根据第二段中的“Mom said to send them her
6、way for a good talking to.I couldnt stop laughing.”可知,作者觉得妈妈说的话很好笑。2What happened on the authors first day of school?AShe met many nice people.BShe had a hurried breakfast.CShe learned some new skills.DShe arrived at school very early.A推理判断题。根据第一段中的“I made lots of new friends and really liked my tea
7、chers.”和“Everyone was so friendly and polite.They made me feel at ease.”以及下文作者详细介绍自己遇到的朋友可知,作者在开学第一天遇到很多友好亲切的人。3What can we infer about Abigail?AShe disliked Stacey.BShe was shy and quiet.CShe got on well with the author.DShe was an old friend of the author.C推理判断题。根据倒数第二段中的“She was very nice and we
8、became close straight away.We spent all morning together”和“we even made our way home together”可知,阿比盖尔和作者相处得非常好。BTo most of us, school means classes, teachers,schedules, grades and tests.But for the children at Sudbury Valley School, Massachusetts, school is very different.Firstly, there are no lesso
9、ns. All the children, aged between 4 and 19, do whatever they want.There are no teachersonly “staff members”The idea behind this is that you do not need to make children learn, because children want to learn anyway, “You do not need to say to a threeyearold,Go to explore your environment. You cant s
10、top them!” says Daniel Greenberg, a founder of the school.“But if you make children do what you want all day, they will lose all taste for learning.”At Sudbury Valley School, you will permit children to talk, read, paint, cook, work on computers, study French, play the piano, climb trees, or just ru
11、n around.Two boys spent three years just fishing!The other way that Sudbury Valley School is different is that the children can decide the rules. Every week, there is a school meeting where both children and staff have one vote eacheven the fouryearolds.They decide the school rules, how to spend the
12、 school budget, and even which staff they want and do not want any more.When the school first opened in 1968, people said it would never work. But today, the school has 200 students, and 80% of its students go on to college.Even the two boys who went fishing all the time have successful careers toda
13、y.One of them is a musician and the other is a computer scientist.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了Sudbury Valley School不同寻常的地方。4What is the main topic of the article?AAn unusual school.BChildrens hobbies.CA school without rules.DEducation in the US.A主旨大意题。文章主要介绍了Sudbury Valley School不同寻常的地方:学生不用上课,可以随心所欲地做自己想
14、做的事,可以参与学校制度的制定。这样的学校确实罕见。5What does the school believe?ATeachers cannot teach children well.BChildren learn best when they do what they want to do.CLearning is for adultschildren should only play.DChildren should only learn about one thing at a time.B推理判断题。由第二段可知,被动学习只会让学生失去兴趣,只有让学生做他们自己想做的事,他们才会学得
15、最好。6What does Daniel Greenberg say about the threeyearolds?AThey love learning.BThey are very naughty.CThey want to be outside all the time.DThey are too young to learn anything.A细节理解题。第二段中,Daniel Greenberg的话是对“you do not need to make children learn, because children want to learn anyway”的进一步说明,由此可知
16、A项正确。7Who has the most power in the school meetings?AThe older children have more power than the younger children.BA child has more power than an adult.CThe younger children have more power than the older children.DEverybody has equal power.D细节理解题。从倒数第二段第二句“Every week,there is a school meeting where
17、.have one vote eacheven the fouryearolds.”可知D项正确。CHere are a few interesting facts about Teachers Day around the world:China celebrates Teachers Day on September 10.The tradition began in the 1980s to improve teachers lives and status and encourage everyone to respect teachers.In India, Teachers Day
18、 is celebrated on September 5, in honor of Dr. Radhakrishnan. He was Indias second president and a person who believed in good education. Traditionally on this day, the teaching is done by the senior students while the teachers get a muchdeserved break from their work.The United Nations has made Oct
19、ober 5 World Teachers Day.This special day was started to let the world see what teachers have done and listen to the teachers worries and the things they want to change.In the United States, National Teachers Day is always on the Tuesday of the first week of May, so the actual date is different eve
20、ry year.The history of celebrating this day goes back to 1944.In Germany, Teachers Day is celebrated on June 12 every year. People will express their respect to teachers with many activities.Teachers always receive prizes, presents, beautiful cards and other things.Teachers Day is celebrated in Brun
21、ei (文莱) on September 23.January 15 is Teachers Day in Venezuela (委内瑞拉)North Korea celebrates Teachers Day on September 5.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了世界各国的教师节的情况。8How many countries mentioned in the passage have their Teachers Day?A7.B8.C6.D9.A细节理解题。全文共介绍了七个国家的教师节的情况,注意the United Nations意为“联合国”,它不是一个国家。9What
22、 can we infer from Paragraph 3?ARadhakrishnan was the first president of India.BRadhakrishnan attached great importance to education.COn Teachers Day the teachers in India are still working hard.DTeachers Day is celebrated on September 5 in India.B推理判断题。根据第三段中的“He was Indias second president and a p
23、erson who believed in good education.”可知A项错误,B项正确;根据该段中的“Traditionally on this day,the teaching is done by the senior students while the teachers get a muchdeserved break from their work.”可知,在印度,在教师节那天教师是休息的,故C项错误;D项为明示信息,不是推断出来的。10Which of the following countries makes September Teachers Day beside
24、s China according to the passage?AIndia, Brunei and North Korea.BVenezuela, North Korea and Brunei.CGermany, North Korea and India.DIndia, Brunei, North Korea and the United States.A细节理解题。根据第三段、倒数第三段和最后一段可知选A。11What purpose did the United Nations create World Teachers Day for?ATo encourage everyone
25、to respect and honor teachers.BTo let the world realize teachers contributions and encourage people to care about and help teachers.CTo see what teachers have done in the year.DTo have a dialogue with teachers.B细节理解题。根据第四段中的“see what teachers have done and listen to the teachers worries and the thin
26、gs they want to change”可知,B项正确。DAt thirteen, I was diagnosed(诊断)with kind of attention disorder.It made school difficult for me.When everyone else in the class was focusing on(集中) tasks, I could not.In my first literature class, Mrs.Smith asked us to read a story and then write on it, all within 45
27、minutes.I raised my hand right away and said,“Mrs.Smith, you see, the doctor said I have attention problems.I might not be able to do it.”She glanced down at me through her glasses,“you are not different from your classmates, young man.”I tried, but I didnt finish the reading when the bell rang.I ha
28、d to take it home.In the quietness of my bedroom, the story suddenly all became clear to me.It was about a blind person, Louis Braille.He lived in a time when the blind couldnt get much education.But Louis didnt give up.Instead, he invented a reading system of raised dots(点), which opened up a whole
29、 new world of knowledge to the blind.Wasnt I the“blind”in my class, being made to learn like the“sighted”students? My thoughts spilled out and my pen started to dance.I completed the task within 40 minutes.Indeed, I was not different from others; I just needed a quieter place.If Louis could find his
30、 way out of his problems, why should I ever give up?I didnt expect anything when I handled in my paper to Mrs.Smith, so it was quite a surprise when it came back to me the next daywith an“A”on it.At the bottom of the paper were these words:“See what you can do when you keep trying?”【语篇解读】本文主要讲述作者注意力
31、紊乱,不想努力,但是在老师的激励下,最后终于克服困难的故事。12The author didnt finish the reading in class because _Ahe was new to the classBhe was tired of literatureChe had an attention disorderDhe wanted to take the task homeC细节理解题。根据第一段“At thirteen, I was diagnosed(诊断) with kind of attention disorder.”可知作者被诊断出注意力紊乱,故选C项。13Wh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-388038.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
【精品】二年级下册 语文同步课件 7 一匹出色的马 (ppt)∣人教部编版 (共19张PPT).pptx
