2021-2022学年高中英语 Unit 3 Celebration Period 1课后阅读训练(含解析)北师大版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Celebration Period 1课后阅读训练含解析北师大版必修1 2021 2022 学年 高中英语 课后 阅读 训练 解析 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 3 Celebration课后阅读训练 十一Unit 3Period 1. 阅读理解AThe little town of Half Moon Bay has become the pumpkin capital of California. Each year about 6, 000 tons of this unusual fruit are raised and shipped as far as Hawaii and the east coast of the United States. Yet pumpkins were first grown in the town
2、only in 1934, when a nine-year-old boy planted a few seeds and grew a crop of his own. Now they are such big business that Half Moon Bay holds a pumpkin festival in fall every year and there are more than 10, 000 visitors. Farmers work all summer to try to grow the biggest pumpkins in the world, and
3、 thousands of visitors come to help harvest them. The festival is held at the same time with Halloween at the end of October. Children all over the country make Jack-O-lanterns(南瓜灯)out of pumpkins by emptying them, carving faces in them and putting candles inside. The insides of the pumpkins can the
4、n be used to make delicious pies. The Indians of the eastern United States had been eating pumpkins long before the first settlers arrived. But this food was not introduced in Europe until the 1500s, when the Spanish explorers brought some back from Mexicowhere they were first grown some 8, 000 year
5、s ago. 【语篇概述】美国加州有一个叫半月湾的地方, 那里有一个有趣的南瓜节。1. Who are the earliest to eat pumpkins? A. The first settlers in America. B. The Spanish explorers who brought some back. C. The Indians of the eastern United States. D. The farmers who first grew them in California. 【解析】选C。细节理解题。从第二段第四句“The Indians of the e
6、astern United States had been eating pumpkins long before the first settlers arrived. ”可以推出答案为C项。2. When did Europeans begin eating pumpkins? A. In the 1500s. B. About 8, 000 years ago. C. In the year 1934. D. Before the first settlers arrived in America. 【解析】选A。推理判断题。文章最后一句“But this food was not in
7、troduced in Europe until the 1500s, . . . ”说明了欧洲人开始吃南瓜的时间应该是16世纪。3. How long does it take from planting the seeds to harvesting the pumpkins? A. A whole summer. B. More than half a year. C. Four or five months. D. From spring to fall. 【解析】选C。推理判断题。由第一段最后两句可推知南瓜从播种到收获大约有四到五个月的时间。4. Whats the best tit
8、le of this passage? A. A Special FestivalB. Halloween and PumpkinsC. Pumpkin CapitalD. How Pumpkins Come from【解析】选A。主旨大意题。本文介绍的是美国的一个特殊节日南瓜节。BThe Internet has become part of teenagers life. A news report on 3, 375 students aged from 10 to 18 in seven Chinese cities found that 38 per cent of them bel
9、ieve they use the Internet often. While most of them get useful information and use the Internet to help in their studies, some are not using it in a good way. Many are playing online games too much. A few even visit Web sites they should not look at. A middle school teacher from Beijing warns that
10、bad things can happen if young people spend too much time on the Internet. She had a student who used to be good at school. But then he started visiting sex Web sites. He went mad, cheated a girl and was taken away by the police. In order to help young people use the Internet in a good way, a textbo
11、ok on good Internet behavior has started to be used in some Shanghai middle schools this term. The book uses real examples to teach students all about good ways of using the Internet. The book gives useful advice such as its good to read news or find helpful information to study. Some students also
12、make online friends. But if you are meeting a friend offline, make sure your parents know. Teachers and parents all think the book is a very good idea. This teacher said the book will be a guide for teens using the Internet. She believes it will keep students away from bad sites. “Many students are
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389412.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
