2021-2022学年高中英语 Unit 3Computers Using Language练习(含解析)新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit 3Computers Using Language练习含解析新人教版必修2 2021 2022 学年 高中英语 Computers Language 练习
- 资源描述:
-
1、Unit 3Using Language. 单句语法填空1. Dont bother him, for the operator is busy downloading (download) some software in great need now. 2. This new virus (virus) has made his computer out of order, so he has to have it repaired. 3. The coach made a signal (signal) to his team to move quickly during the foo
2、tball match. 4. The twins look alike but have very different characters (character). 5. The cleaner was mopping (mop) the floor with a mop when the manager entered. 6. The typist is good at typing papers with computers. (type)7. With the help of an electronic (electricity) device (设备) the speakers v
3、oice can be heard clearly. 8. The sudden appearance (appear) of the teacher made the students become quiet at once. 9. His dream of being a university student is likely to come true (truly) in the near future. 10. It is crazy (crazily) of you to buy the car at such a high price. . 完成句子1. You can ask
4、 for help whenever you need it. 你随时都可以请求帮助。2. I often feel nervous while speaking English. 说英语时我常常感到紧张。3. Recently many accidents have arisen from/out of being short of experience. 最近很多事故起因于缺乏经验。4. He was absent from the lecture, for he thought it was boring. 他缺席了这次演讲, 因为他认为无聊。5. The teacher signale
5、d to the children to come inside. 老师示意孩子们进来。. 阅读理解AThe most frightening words in the English language are “Our computer is down”. You hear it more and more when you are on business. The other day I was at the airport waiting for a ticket to Washington and the girl in the ticket office said, “Im sorr
6、y, I cant sell you a ticket. Our computer is down. ”“If your computer is down, just write me out a ticket. ”“I cant write you out a ticket. The computer is the only one allowed to do so. ”I looked down on the computer and every passenger was just standing there drinking coffee and staring at the bla
7、ck screen. Then I asked her, “What do all your people do? ”“We give the computer the information about your trip, and then it tells us whether you can fly with us or not. ”“So when it goes down, you go down with it. ”“Thats right, sir. ”“How long will the computer be down? ” I wanted to know. “I hav
8、e no idea. Sometimes its down for 10 minutes, sometimes for two hours. Theres no way we can find out without asking the computer, and since its down it wont answer us. ”After the girl told me they had no backup (备用) computer, I said, “Lets forget the computer. What about your planes? Theyre still fl
9、ying, arent they? ”“I couldnt tell without asking the computer. ”“Maybe I could just go to the gate and ask the pilot if hes flying to Washington, ” I suggested. “I wouldnt know what gate to send you to. Even if the pilot was going to Washington, he couldnt take you if you didnt have a ticket. ”“Is
10、there any other airline flying to Washington within the next few hours? ”“I wouldnt know, ” she said, pointing at the dark screen. “Only IT knows. IT cant tell me. ”By this time there were quite a few people standing in lines. The words soon spread to other travelers that the computer was down. Some
11、 people went; some people started to cry and still others kicked their luggage. 【文章大意】文章主要讲的是电脑死机给人们带来的困扰和麻烦。1. What could the girl in the ticket office do for the passengers without asking the computer? A. She could sell a ticket. B. She could write out a ticket. C. She could answer the passengers
12、questions. D. She could do nothing. 【解析】选D。细节理解题。根据第四段“I cant write you out a ticket. The computer is the only one allowed to do so. ”可知, 当电脑死机时, 售票员无任何办法, 只能等电脑恢复过后, 才能售票。2. The last paragraph suggests that . A. a modern computer wont be downB. computers can take the place of humansC. sometimes a c
13、omputer may bring trouble to peopleD. there will be great changes in computers【解析】选C。推理判断题。根据最后一段内容可知当电脑死机时, 人们无可奈何, 只能等待, 即电脑死机给人们带来了烦恼和麻烦。3. The best title for the article is . A. When the Computer Is DownB. The Most Frightening WordsC. The Computer of the AirportD. A Different Travel【解析】选A。标题归纳题。
14、文章主要讲的是电脑死机给人们带来的一系列困扰和麻烦。BLaptop computers are popular all over the world. People use them on trains and airplanes, in airports and hotels. These laptops connect people to their workplaces. In the United States today, laptops also connect students to their classrooms. Westlake College in Virginia w
15、ill start a laptop computer program that allows students to do schoolwork anywhere they want. Within five years, each of the 1, 500 students at the college will receive a laptop. The laptops are part of a $10 million computer program at Westlake, a 110-year-old college. The students with laptops wil
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389432.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
